Запитване за правилата в сайта

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър

Запитване за правилата в сайта

Мнение от G.Petkov »

Възможно е някъде да има отговор на въпроса ми, но да не съм го видял.
Прави ми впечатление, че на главната страница на сайта се анонсират теми, които аз не мога да чета- те са от "воден дух" ,"бургаска група,"траш" и др.Ако тези теми са за избрани потребители на сайта, би трябвало да се пускат там където избраните си контактуват.Ако се пускат на главната страница само да разберем, че има нещо което не е за всички, то не е учтиво за останалите.
Предварително обявявам, че нямам отношение към проблема с "групите", който оживено се дискутира, по скоро подкрепям мнението на Барутчията, че в условията да демокрация всеки би трябвало да се съобразява с другите около него и да спазва правилата.
Питам защо на главната страница има теми, които не мога да чета?
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Re: Запитване за правилата в сайта

Мнение от barutchiata © »

На главната страница излизат последните 20 теми пуснати във форума.В кошчето (TRASH) модераторите метат разни тъпи теми!Колкото до форумите на групите, там могат да четат само членовете на самите групи.За повече оговори на вашите въпроси можете да намерите като цъкнетена бутона Въпроси/Отговори
bantumi
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bantumi »

Това са групи за определени потребители от дадения район.Например "Бургаска група" е за тези от бургаския регион,но всеки,ако желае и бъде приет,може да участва в групата.Това сигурно ти е ясно.Иначе и аз съм против на главната страница да ми излизат теми,които не мога да чета.
Вчера кълвеше,днеска не ще!
Станимир Христов
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Станимир Христов »

Айде бе капризий ..... лигава работа ...
Изображение
Изображение Изображение
Който иска намира начин... който не иска намира причина!!!
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Станимир Христов написа:Айде бе капризий ..... лигава работа ...

Аз ли не те разбирам, ти ли си се объркал нещо. Конкретен въпрос изисква конкретен отговор.Ако знаеш - отговори, за твоите емоции не съм те и питал.
Станимир Христов
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Станимир Христов »

Не, обаче понякога прекалявате... "не искам да виждам теми които не мога да отварям" не знам си какви прищявки още.... кой знае какво станало като не можете да прочетете 1-2 теми които така или иначе се отнасят само за модераторите.....
Изображение
Изображение Изображение
Който иска намира начин... който не иска намира причина!!!
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Ето извадка от Въпроси/Отговори

Какво е Потребителска Група?
Потребителските групи са средство за обединяване на потребител. Всеки потребител може да участва в няколко групи (за разлика от други форум системи) и всяка група може да има индивидуални права. Така администраторите могат лесно да назначат няколко потребители за модератори на форум, или да дадат достъп на група потребители до личен (скрит) форум, и т.н.

Как да се присъединя към Потребителска група?
За да се присъедините към дадена потребителска група, кликнете на линка Потребителски групи в началото на страницата; ще видите всички потребителски групи. Не всички групи са отворени за членове, някои са затворени, а при някои членовете са скрити. Ако групата е отворена, можете да изискате членство като кликнете на съответния бутон. Модератора на групата трябва да одобри молбата ви. Той може да се свърже с вас за детайли. Моля не се обвинявайте модератора ако не ви приеме в групата, със сигурност има причини за това.

Как да стана Модератор на Потребителска Група?

Потребителските групи се създават от администраторите, които избират и модератора на групата. Ако искате лична потребителска група, ня която да сте модератор, би трябвало да се свържете с администраторите. Пратете им лично съобщение например.
emsi_1
новобранец
новобранец

Мнение от emsi_1 »

Станимир Христов написа:Не, обаче понякога прекалявате... "не искам да виждам теми които не мога да отварям" не знам си какви прищявки още.... кой знае какво станало като не можете да прочетете 1-2 теми които така или иначе се отнасят само за модераторите.....
Е прав е човека кво и Вие Господине скачате като ощипана ГОСПОЖИЦА.Мисля че саита е за всички ,а като имате таини си ги казваите по Skype ВЕ ПИЧОВЕ. :finga: (всеки има право на мнение )
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

emsi_1 написа: Мисля че саита е за всички ,а като имате таини си ги казваите по Skype ВЕ ПИЧОВЕ. :finga: (всеки има право на мнение )

Аз пък мисля, че не е редно да казваш на други какво и как трябва да го направят.Може да нямат хората Skype, a може да не искат.И в крайна сметка нека всеки да гледа себе си и да спре да учи другите кое как трябва да бъде.Всеки от вас иска да има лично пространство, уважавайте и чуждото такова.
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Нямам нищо против затворените групи и форуми с ограничен достъп, приемам че те са създадени поради определени съображения и го намирам за нормално!!!
Попитах само защо не мага да чета теми от главната страница.Ако чисто технически всички теми минават през тази страница ще го приема като неизбежно, но ако може темите на затворените групи да си вървят само в техния форум - нима има нещо лошо в това.
С елемент на извинение само ще добавя, че компютрите и работата с тях са нещо ново за мен, аз съм начинаещ, като само заради сайта "На риба" започнах да ползвам компютър. Но се старая.
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

G.Petkov написа:........ нима има нещо лошо в това.
Не няма нищо лошо. Аз от своя страна обяснявам до колкото мога. :D
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

G.Petkov написа:Ако чисто технически всички теми минават през тази страница ще го приема като неизбежно
Чисто технически плюс ротационен принцип е верния отговор! ;)
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

То май излезе,че сам си отговорих на въпроса. Та както казва героят на щастливеца Алеко "..нейсе, забрави я..."
Публикувай отговор

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”