Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Монтажи за риболов
naRiba.com

Форум

Затруднение ;)
Модератор: sapuna
Затруднение ;)
Здравейте колеги,Намирам се в село върбица разполагам с телескоп с водачи и един без.Реката е дълбока 1метър и първия излет не беше успешен.Кажете как да ловя там с какъв монтаж.Реката е Янтра.
-
- разбира нещата
Re: Затруднение ;)
За телескопа с водачи ще ти трябва и макара.Отиваш на смесито,м/у Върбица и Г.Д.Тръмбеш,над моста.Там има много риба.t1nter написа:Здравейте колеги,Намирам се в село върбица разполагам с телескоп с водачи и един без.Реката е дълбока 1метър и първия излет не беше успешен.Кажете как да ловя там с какъв монтаж.Реката е Янтра.
Ето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=11&t=27983
На къса плувка,в репея...
Най-важното за сега е да кажеш каква риба ще ловиш 

lyusienka написа: може да ми банете и този профил

-
- разбира нещата
Мисля че речна риба ще лови,нали е на р.Янтра.Lakom написа:Най-важното за сега е да кажеш каква риба ще ловиш

На къса плувка,в репея...
Зависи от рибата знаеш ли каква риба има там : каракуда, шаран, слънчевки и ала бала портокала.Сега ако ловиш каракуда да няма да правим монтажи на косъмt1nter написа:Кажете как да ловя там с какъв монтаж.Реката е Янтра.

ПП това което си написал е почти същото със "как да уловя риба" , а това е мнооооооооооооооооого относително

lyusienka написа: може да ми банете и този профил

Аз не го знам това смеси четох много.Аз съм на гости в момента.МАлко разиснение шаран и каракуда ще ловя предимно
на плувка 12 г акция 10-40 влакно 20 ,22 кука ааа маи 15 ,16
това е 

- Vlado_852
- разбира нещата
Колега, ти последно имаш ли въдица на с. Върбица или нямаш?
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 61#p596661

Нямам ама съм я поръчал сичко остана в нас ;(