Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

как да направим жито в различни цветове
Модератор: Paublo_Eskobar
как да направим жито в различни цветове
зравейте:) колеги някои от вас може ли да ми кажи как да направя житото в червен цвят ако някой може да ми каже ще бъда много благодарен
благодаря предварителни:)

- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
-
- фен клуб-скобар
Re: как да направим жито в различни цветове
Става и с тези степове където се прави неква напитка от тех. Ягода или малина примерно се взима и като го овариш и изцедиш се поръсваше с това нещо. Или пък беше още доакто се вари. Не помня как беше точно че отдавна не съм го правил 

"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

Начи аз попитах djeri за този вид захранка и стръв.Начи като бях за риба намерих една капачка с червени зранца жито с които ми варвеше червеноперката.Как мога да си направя тази захранка или стръв и с какво жито (бяло или обикновенно)? И ако може кажете и някои друга подхранка или стръв за червеноперка.Благодаря предварително 

- djokoriboloveca
- разбира нещата
Здравей колега.Както писаха и колегите става с боя за яйца или за сладки.За друга захранка знам от опит че като смесиш сварено жито,слънчогледово кюспе и естествено оставиш кюспето на накипне червеноперките подлудяват.За стръвта зависи от водоема.Миналата седмица на яз.Бели Лом вземаше на торен червей.На блатото в с. Малък Преславец миналата година (понеже тази не съм ходил) взимаше на бяло жито с канела.Експериментирай и ще постигнеш резултат.Наслука.Crazyty написа:Начи аз попитах djeri за този вид захранка и стръв.Начи като бях за риба намерих една капачка с червени зранца жито с които ми варвеше червеноперката.Как мога да си направя тази захранка или стръв и с какво жито (бяло или обикновенно)? И ако може кажете и някои друга подхранка или стръв за червеноперка.Благодаря предварително
За всеки отделен ден за риболов,Господ дава два..
мерси колги ще пробвам и ще пиша кякво се е случило.
-
- фен клуб-скобар
Поразрових се за една стара статия от в.Рибар. ЕТо я и нея дано се чете.

Е малко не се е получило, но си увеличете страницата или снимката в галерията я има я прегледайте в голям размер.

Е малко не се е получило, но си увеличете страницата или снимката в галерията я има я прегледайте в голям размер.

"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

И това ще пробвам и ще докладвам.Мерси много.
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
В добре заредените ловно-рибарски магазини, продават боя за захранка, към 6-8 лева струваше сравнително голяма кутия. Предназначена е основно за оцветяване на захранката в цвета на дъното. Суха е, на прах и се слага 10 грама на килограм. Има и червен цвят, който ще стане за оцветяване на жито или бял червей.
нямам живарник
Да виждал сам ,но дали има смисъл да копувам след като мога да го боядисъм със "СТЕП" или боя за яйца.
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Степа ще го боядиса и ароматизира, вече няма да мирише на жито, а на химия. 

нямам живарник
е с тази боя от риболовния магазин на жито ли ще мерише ?