Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

яз. Жребчево 14 и 15 юли
-
- научил се да хвърля
яз. Жребчево 14 и 15 юли
Така дълго се чудихме къде да отидем и накрая пак избрахме Жребчево. Бързо се огранизирахме с 2-ма приятели и айдее дата , час всичко е решено. Аз си бях наумил да отидем на мястото където бях предния път до стената и от опасение да не е заето тръгнахме в 3 часа сутринта . 3 и 30 някъде бяхме там . Големия зор дойде докато пренесем багажа :Х направоо ни се ... разказа играта . Както и да е пихме по 1 кафе и чакахме да дойде изгрева да започваме да ловим. Общо взето за риба даваше доволно през интервали от време . Ловяхме само на бял излизаше от така наречените Белици или незнам как му викате... смеска между платика и червеноперка или нещо от тоя род и едри бабушки. Интересно е че хванахме 3 щучки на съответно на бял и земен червей
който бяха пуснати естествено поради маломерният им размер. Прекарахме си една незабравима ( забравима за някой , който на сутринта им се губеха моменти ) . Единственото лошо нещо , е че дойде буря към 4 - 5 часа през нощта и взе да вали , но палатката се доказа доста добре
И така снимки на рибата няма поради факта , че ми падна батерията а другия образ падна в язовира и си намокри апарата
Но успях да цъкна 3-4 снимки .. малко са , но другият път повече 
И още нещо което много ме зарадва дойдоха от ИАРА Сливен да ни проверят билетите . Което показва , че явно има раздвижване на нещата и не стоят с кръстени ръце. 2-ма роми накрая си изпатиха като им взеха въдиците и явно ги привикаха да им пишат актове
. Айде дано по често да се хващат хората в нарушение и да има по - чести проверки

Някой така разтоварваха в голямата жега

Това беше моят излет ! Наслука на всички

МОЛЯ ДА БЪДЕ ИЗТРИТА , ЧЕ СЪМ Я ДУБЛИРАЛ БЕЗ ДА ИСКАМ ТЕМАТА

Някой така разтоварваха в голямата жега

Това беше моят излет ! Наслука на всички

МОЛЯ ДА БЪДЕ ИЗТРИТА , ЧЕ СЪМ Я ДУБЛИРАЛ БЕЗ ДА ИСКАМ ТЕМАТА