Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Къде за шаран в момента ?
Модератор: Paublo_Eskobar
Къде за шаран в момента ?
Заглавието . 

Re: Къде за шаран в момента ?
А на Доспад излиза ли шаран ? 

От коя част на България си за да ти предложим по-близко и по-ефективно язовирче или рекичка!
От СофияCrazyty написа:От коя част на България си за да ти предложим по-близко и по-ефективно язовирче или рекичка!
Даже и да е далече от София ние ще ходим за 2 седмици с каравана + лодка + мотор 10 коня 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Богров нема да ти свърши работа :d Ходи на Батак,Доспад,Жребчево(ама за там си требва проходим автомобил) .ctrL написа:Даже и да е далече от София ние ще ходим за 2 седмици с каравана + лодка + мотор 10 коня
Opel Astraeminem94 написа:Богров нема да ти свърши работа :d Ходи на Батак,Доспад,Жребчево(ама за там си требва проходим автомобил) .ctrL написа:Даже и да е далече от София ние ще ходим за 2 седмици с каравана + лодка + мотор 10 коня

- Ivo_Ivanov
- сериозен играч
Заиграйсе на батак...риба много...а е и УНИКАЛНА красота.Пожелавам ти УСПЕХeminem94 написа:Богров нема да ти свърши работа :d Ходи на Батак,Доспад,Жребчево(ама за там си требва проходим автомобил) .ctrL написа:Даже и да е далече от София ние ще ходим за 2 седмици с каравана + лодка + мотор 10 коня

За шаран на неплатен язовир в днешната обстановка..... трябва си обилно захранване с царевица и престой на мястото поне 1-2 седмици, тогва може да се очаква удар на шаран, иначе Батак,Огоста,Душанци,Жребчево.. УСПЕХ! 

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
На царевица ще даде ли резултат ?Ivo_Ivanov написа:Заиграйсе на батак...риба много...а е и УНИКАЛНА красота.Пожелавам ти УСПЕХeminem94 написа:Богров нема да ти свърши работа :d Ходи на Батак,Доспад,Жребчево(ама за там си требва проходим автомобил) .ctrL написа:Даже и да е далече от София ние ще ходим за 2 седмици с каравана + лодка + мотор 10 коня![]()
![]()

- Ivo_Ivanov
- сериозен играч
Аз търся язорирче което да е чисто и да няма боклуци по брега ; не ми е толкова до риболов колкото до почивка , но ще половя на фидър и ще метна 2-3 въдици на царевица . Дали ще има резултат ?Ivo_Ivanov написа:![]()
![]()
ВАРЕНА да не цъфне...
-
- научил се да хвърля
Ще има как да няма ... ще почистиш дъното от водораслите на батак с тия фидери !