Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Идея за чадърче
Модератор: emo vasilev
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Идея за чадърче
Дойдоха летните месеци горщина чудесии,.... да ама един чадър не стига да пази теб и стръвта ти жива доста често напоследък ми се случва в средата на риболова да започвам да си охлаждам палавниците било то във водата или под стола за да не се изпънат.Та въпроса ми е следния къкво да си приспособя на детелината за кутиите тъка,че като си навира моя чадър и на червейте да им е добре ?
П.п. Стола ми е с квадратни кръка 20х20 и си мисля да слагам чадъра или отгоре на детелината където е гайката която притиска елементите да не се въртят или под самата детелина.Ако има по-добри предложения очаквам ги,ако може също и снимков матрял да има няма да е зле
П.п. Стола ми е с квадратни кръка 20х20 и си мисля да слагам чадъра или отгоре на детелината където е гайката която притиска елементите да не се въртят или под самата детелина.Ако има по-добри предложения очаквам ги,ако може също и снимков матрял да има няма да е зле

Без риболов няма любов !
Re: Идея за чадърче
Към бебешките колички има тоя аксесоар,аз използвам него,направил съм само една втулка като допълнение,ако се сетя ще снимам.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Продават се по 20 лева на COLMIC
Е*ах ги в червеите,вече и чадърчета искат...eminem94 написа:Продават се по 20 лева на COLMIC
Вчера кълвеше,днеска не ще!
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Като даваш по 7-8 лева за червей ще им трепериш не ами и лед ще им копуваш 

Без риболов няма любов !
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Точно това мнение те подкрепям напълно .Еле пък и ако си за по-дълго на риболов .ExTaZzY написа:Като даваш по 7-8 лева за червей ще им трепериш не ами и лед ще им копуваш
- баш_майстора
- сериозен играч
- Обратна връзка:
те гиpescador5 написа:Към бебешките колички има тоя аксесоар,аз използвам него,направил съм само една втулка като допълнение,ако се сетя ще снимам.

"Няма риба в реката, само пъстърва, откакто се появи тя и изяде всичката друга риба..."
Ако си за по-дълго може да вадиш от хладилната чанта само толкова,колкото ти трябват.
Вчера кълвеше,днеска не ще!
-
- ще става разбирач
Стонфо освен детелини за кутии, предлагат и чадърчета, които могат да се монтират както директно върху детелината, /виж снимката/, така и към масичката или нещо друго!ExTaZzY написа:Дойдоха летните месеци горщина чудесии,.... да ама един чадър не стига да пази теб и стръвта ти жива доста често напоследък ми се случва в средата на риболова да започвам да си охлаждам палавниците било то във водата или под стола за да не се изпънат.Та въпроса ми е следния къкво да си приспособя на детелината за кутиите тъка,че като си навира моя чадър и на червейте да им е добре ?

Поздрави, Радко
Честността и откровенността те правят уязвим, бъди честен, каквото и да става... Майка Тереза