Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум




въпроси относно "бисквитата"
Модератор: Paublo_Eskobar
въпроси относно "бисквитата"
Нов съм тук и искам да попитам бисквитата от къде идва като първичен продукт ? Не говорим за вече затворената в пакети и така нататак?
- Paublo_Eskobar
- Модератор
- Мнения: 3794
- Регистриран на: Вто Ное 20, 2007 8:05 pm
- Местоположение: София
Re: въпроси относно "бисквитата"
Сигурно питаш за бисквитени галета или за шоколадова бисквита?
Би трябвало и на двете първичният продукт да са бисквити,които са смляни и са затворени в пликче.
Или те интересува точно,какви бисквити мелят,примерно "Раховец"?
Би трябвало и на двете първичният продукт да са бисквити,които са смляни и са затворени в пликче.

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Re: въпроси относно "бисквитата"
Ако става въпрос за захранката,според мен по-добре да се беше казвала "вафла" ,защото ми приличат на млени или натрошени вафлени кори. 

Вчера кълвеше,днеска не ще!
-
- новобранец
- Мнения: 89
- Регистриран на: Чет Мар 13, 2008 6:28 pm
- Местоположение: София, Дружба 2
Re: въпроси относно "бисквитата"
От бисквитено тесто.
Вафленото тесто е друго.
А въпросната "бисквитена галета" би трябвало да се прави от бракувани бисквити, ма знам ли...
Вафленото тесто е друго.
А въпросната "бисквитена галета" би трябвало да се прави от бракувани бисквити, ма знам ли...
Re: въпроси относно "бисквитата"
Brevering написа:От бисквитено тесто.
Вафленото тесто е друго.
А въпросната "бисквитена галета" би трябвало да се прави от бракувани бисквити, ма знам ли...

Re: въпроси относно "бисквитата"

pescador5 написа:Brevering написа:От бисквитено тесто.
Вафленото тесто е друго.
А въпросната "бисквитена галета" би трябвало да се прави от бракувани бисквити, ма знам ли...

lyusienka написа: може да ми банете и този профил

Re: въпроси относно "бисквитата"
Бисквитата ,поне тази която се предлага в риболовните магазини е три вида;
-първият вид е млени бисквити(чаени-с повече масло в тяхи са по лепкави,обикновени-по сухи и не лепнат толкова много)могат да бъдат с бял и кафяв цвят.Състава им е брашно,набухватели,захар а за кафевите и какао,изпечени си ги хапваме или скагаме в захранката.
-вторият вид е блатове за рулата и сухите пасти(те са най удачни за леките захранки)предимно с оранжев цвят но има и кяфеви.Състава им е брашно,захар,яйцаи евентуално какао.
-третият вид е шоколадовата,това са си буквално млени шоколадови вафли и са много лепкави поради наличието на доста шоколад, в който всички знаем има масло(най са предпочитани за пружина или за добавка към тежките захранки)има кафяв и бял цвят.Състав в печените кори е брашно, захар и в последствие високомаслен шоколад.
Срещал съм цялата гама с марката "ШАМПИОН" или "ПРИ МАРЧО", май е едно и също ,не съм сигурен.
Айде, че ми калве
-първият вид е млени бисквити(чаени-с повече масло в тяхи са по лепкави,обикновени-по сухи и не лепнат толкова много)могат да бъдат с бял и кафяв цвят.Състава им е брашно,набухватели,захар а за кафевите и какао,изпечени си ги хапваме или скагаме в захранката.
-вторият вид е блатове за рулата и сухите пасти(те са най удачни за леките захранки)предимно с оранжев цвят но има и кяфеви.Състава им е брашно,захар,яйцаи евентуално какао.
-третият вид е шоколадовата,това са си буквално млени шоколадови вафли и са много лепкави поради наличието на доста шоколад, в който всички знаем има масло(най са предпочитани за пружина или за добавка към тежките захранки)има кафяв и бял цвят.Състав в печените кори е брашно, захар и в последствие високомаслен шоколад.
Срещал съм цялата гама с марката "ШАМПИОН" или "ПРИ МАРЧО", май е едно и също ,не съм сигурен.
Айде, че ми калве

-
- новобранец
- Мнения: 9
- Регистриран на: Съб Дек 11, 2010 10:53 am
Re: въпроси относно "бисквитата"
Мисля че това наистина е една и съща бисквита.От нея съм срещал суха и мазна която след като цопне във водата на повърхността се забелязва едно петно ...доста мазноdi_vik написа:Срещал съм цялата гама с марката "ШАМПИОН" или "ПРИ МАРЧО", май е едно и също ,не съм сигурен.
