Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Софийска среща 49
Модератор: sapuna
- ninastefanina
- сериозен играч
Софийска среща 49
Първо да се извиня,за недоразумението.Насо2 организира среща на Искъра,а рибарската среща ще си се провде по традиционния начин в офиса на Чапи.Датата е 29.07.2010г.,мястото е известно,който има въпроси да пита 

I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Софийска среща 49
....Там на какво кълве.

-
- ще става разбирач
Ама не съвпадаха ли датите?
- ninastefanina
- сериозен играч
Най-много на ракия,водка и тем подобниqno_zloo написа:....Там на какво кълве.![]()

Датите за Искър са 31.07 и 01.08stefan_ginev написа:Ама не съвпадаха ли датите?

Последно промяна от ninastefanina на Пет Юли 23, 2010 12:14 pm, променено общо 1 път.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Доста тъпо ми се вижда да се разцепим на 2. 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Както сте тръгнали ще унищижите нещо с 4-годишна история.
Никога софийските срещи не са били на водоем и няма и да бъдат. Какво значи едните тук едните там.
Тея който са на Искър си правят среща там Софийска среща се провежда в последния четвъртък на месеца в заведение съгласувано с всички
Така е било така и ще бъде, не съм го решил аз, така се е утвърдило през годините. Хората идващи на тези срещи са се сменили десетки пъти, но срещите си продължават всеки месец 
Като се пуска тема за среща поне напишете адреса на кръчмата и името и, колко от новите колеги знаят, че офиса на Чапи е заведение- пицария и къде се намира
Или да ползват търсачката
все някъде е писан адреса
Никога софийските срещи не са били на водоем и няма и да бъдат. Какво значи едните тук едните там.
Тея който са на Искър си правят среща там Софийска среща се провежда в последния четвъртък на месеца в заведение съгласувано с всички

Като се пуска тема за среща поне напишете адреса на кръчмата и името и, колко от новите колеги знаят, че офиса на Чапи е заведение- пицария и къде се намира

- ninastefanina
- сериозен играч
Срещата ще се проведе в Пицария "Бари".
[/quote]

- drat
- разбира нещата
Срещата в пицарията е в чтвъртак, а на Искъра е петак, събота и неделя. Едното не пречи на другото.chirusa_bg написа:Доста тъпо ми се вижда да се разцепим на 2.

-
- ще става разбирач
Аз също така мисля да направяdrat написа:Срещата в пицарията е в чтвъртак, а на Искъра е петак, събота и неделя. Едното не пречи на другото.chirusa_bg написа:Доста тъпо ми се вижда да се разцепим на 2.

[quote="Ivak"]Както сте тръгнали ще унищижите нещо с 4-годишна история.
Тея който са на Искър си правят среща там Софийска среща се провежда в последния четвъртък на месеца в заведение съгласувано с всички :wink: Така е било така и ще бъде, не съм го решил аз, така се е утвърдило през годините. Хората идващи на тези срещи са се сменили десетки пъти, но срещите си продължават всеки месец :wink:
Като се пуска тема за среща поне напишете адреса на кръчмата и името и, колко от новите колеги знаят, че офиса на Чапи е заведение- пицария и къде се намира :? Или да ползват търсачката :lol: все някъде е писан адреса[/quote]
ха ха
Тея който са на Искър си правят среща там Софийска среща се провежда в последния четвъртък на месеца в заведение съгласувано с всички :wink: Така е било така и ще бъде, не съм го решил аз, така се е утвърдило през годините. Хората идващи на тези срещи са се сменили десетки пъти, но срещите си продължават всеки месец :wink:
Като се пуска тема за среща поне напишете адреса на кръчмата и името и, колко от новите колеги знаят, че офиса на Чапи е заведение- пицария и къде се намира :? Или да ползват търсачката :lol: все някъде е писан адреса[/quote]
ха ха
- petro_op
- ще става разбирач
Ще има или не среща не мога да схвана ?!
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ще има.
Утре вечер 29.07 в пицария Бари.
Утре вечер 29.07 в пицария Бари.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
- petro_op
- ще става разбирач
Още двама такива като горния
тогава

- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Въобще не става дума за разцепване и унищожаване на традицията. Направих видно от заглавието на темата просто едно предложение, което беше съгласувано предварително и с други колеги. Тъй като сега никой не се занимава с организацията, а ми се струва предвид отпускарския сезон, че е редно да се пускат малко по рано такива теми за да могат да бъдат видяни от повече хора. Пуснах предложението. Аз ще бъда на традиционната среща.