Панчерево - Шаран

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
pacho69
разбира нещата
разбира нещата

Панчерево - Шаран

Мнение от pacho69 »

Привет на всички. Отдавна не бях ходил по гьоловете, ама днес реших да си уйдисма на акъла и сутринта рано рано натоварих въглища, салати, барбекю, мръвки доволно, бира, безалкохолно и лека полека потеглих към гьола на панчарево. За ужас на очите ми водата паднала много , което не прдвещаваше ама никакъв риболов. Разбира се бях длъжен да опитам, малко захранка, плувка, кука 14-ка, и почнах да редувам, бял, торен, земен. По едно време на земен ми удари кленче, не беше кой знае какво ама важното е че хванах нещо в нищото. И така освен клена и кюфтета друго нищо не хванах. Тъкмо да си сбирам антуража и колегата до мене хоп вади нещо, бе гледам пръта се кърши, викам някоя тлъста каракуда ще да е, да ама не шарко цял целеничък, около 400-500 грама. И така от лаф на лаф разбрах, че шарко дава на Панчерево барабар с едри парчета каракуди,. Да си призная, ако не бях видял с очите си никога не бих повярвал че в Панеревското гьолче има шаран... На слука на всички, снимки не правих, затова и не прилагам...
По-голям шаран от рибаря няма...
мирославмладенов
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Панчерево - Шаран

Мнение от мирославмладенов »

има си шаран там,миналата година ходих да си пробвам двигателя за севте там,и при влизането през едно заливче форсирах,там беше плитко,метър и петдесет,и за десет метра отзад в струята се изпляскаха 3 шарана от две до 4 кила(на око)
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”