Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Ремонт на карбон
Модератор: emo vasilev
-
- сериозен играч
Ремонт на карбон
Миналата седмица потроших щеката по каманите на реката ама ного бързо се оправи .Немога да не го споделим ,евала на тоя човек Ганди от Стара Загора ,пратих му я ,за един ден я направи и ми я пратии на другио ден ,ного качествена изработка,за нищо пари

Едното беше счупено на две части ,другото беше спукано...за 45 лв и двете за нищо пари... като се има напредвид колко струват колената нови ,така са направени качествено ,че почти не се усеща с ръката...
Значи понеже имам неколко съобщения на лс ,понеже според мене стана ного добре ,не виждам нищо лошо от такава тема .
Нека и други да споделят каде защо как и най добре стват ремонтите,каде е най качествено и най евтино .Аз просто съм ного доволен от тоя майстор.
Кой лови тия неща се случват колкото и неприятни да са...
Ганди -Стара загора .тел 0897997256
Ако нещо неможе да се побликува тел. че го махнем и че го давам на лс ,просто мислим че темата че бъде полезна...
Това ми е ремонтирано миналата година от същият майстор
счупеното е с зелената карабинка ,беше счупено на две около 12-15 см от края се беше прекършило ,майсторо го направи като ново ,на снимките се вижда за що става въпрос

не си личи направо

Едното беше счупено на две части ,другото беше спукано...за 45 лв и двете за нищо пари... като се има напредвид колко струват колената нови ,така са направени качествено ,че почти не се усеща с ръката...
Значи понеже имам неколко съобщения на лс ,понеже според мене стана ного добре ,не виждам нищо лошо от такава тема .
Нека и други да споделят каде защо как и най добре стват ремонтите,каде е най качествено и най евтино .Аз просто съм ного доволен от тоя майстор.
Кой лови тия неща се случват колкото и неприятни да са...
Ганди -Стара загора .тел 0897997256
Ако нещо неможе да се побликува тел. че го махнем и че го давам на лс ,просто мислим че темата че бъде полезна...
Това ми е ремонтирано миналата година от същият майстор
счупеното е с зелената карабинка ,беше счупено на две около 12-15 см от края се беше прекършило ,майсторо го направи като ново ,на снимките се вижда за що става въпрос

не си личи направо

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Ремонт на карбон
Каквото е пипнал Ганди всичко е 6+,само да каже че може да се направи.

Където качеството е от значение!
-
- сериозен играч
Re: Ремонт на карбон
milo_bg написа:А бре венци на един фриендс му се е пукнала щеката мнофо леко но точно на края на коляното,там където се вкарва във следващото коляно.Дали ще може да се оправи...
Епа сигорно че може...питай го .