Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Питане за Огняново
Модератор: dantho.mihov
Питане за Огняново
Колеги, имам следния въпрос - решил съм в четвъртък или петък да отскоча до Огняново и се чудя дали ми трябва винетка до там?
Re: Питане за Огняново
Задължително колега! Щом минеш околовръстното, от там нататък трябвада си с винетка.
Успех на Огняново.
Успех на Огняново.
Благодаря за бързият отговор!
Колега Starshel, околовръстното не е границата, без винетка се пътува в рамките на Столична община а дори яз. Искър е в нейните граници и се пътува до там без винетка.Starshel написа:Щом минеш околовръстното, от там нататък трябвада си с винетка.
Огняново е извън рамките и си трябва винетка.
На платено не одим !
-
- разбира нещата
Да,но преди 2 години ми написаха акт на фирмата,заради служебния автомобил-нямаше винетка! Та така,по-добре си купи!
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
Колеги, има си маркировка за тази работа. Щом има пътен знак обозначаващ използването на винетен стикер, значи може да те глобят след преминаването му, ако разбира се нямаш стикер!
-
- вече хвърля и на тежко
Какво го топли него като види знака - да си купи стикер от някоя сврака насред полето ли?neumornia написа:Колеги, има си маркировка за тази работа. Щом има пътен знак обозначаващ използването на винетен стикер, значи може да те глобят след преминаването му, ако разбира се нямаш стикер!

Човека затова си пита предварително - още в София да си напазарува от някоя бензиностанция.