Къде се намирам:
Мероприятия
Състезания и Първенства
naRiba.com

Форум

Съзтезание " Ретро риболов "
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
Съзтезание " Ретро риболов "
Днес,докато пазарувах от един рибарски магазин,се натъкнах на една любопитна брошурка.Доста нестандартни и интересни условия,с меко казано апетитни наградни фондове,но пък и таксата за участие си я бива.Водоемът,на който ще се проведе е този до с.Войводиново.Най-забавното в случая е,че заглавието " Ретро риболов " , важи в пълна силна.Участници се допускат единствено с черничеви или бамбукови пръчки.Разрешена захранка - хляб и кюспе,минимум влакно - 0.28.Определено ще е забавно.
Ето и малко повече информация :
Лице

Гръб

Лице

Гръб

TICA FAN
- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Съзтезание " Ретро риболов "
Да викам ли дедката от село , той още си лови с такива и си е шампион , за наща махала
То и аз си имам още такива на село.
Иначе идеята е определено интересена и нестандартна ,

То и аз си имам още такива на село.
Иначе идеята е определено интересена и нестандартна ,

- achocarp
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Такива организатори заслужават похвала, че с тия съвременни такъми започнахме да забравяме за младените си, сигурно ще е купон
На участниците НАСЛУКА 

- kaminero65
- научил се да хвърля
Да бе да.Риболов с черничева пръчка,пък наградата мачова щека.Аре нема нужда от такива пародии
Team Milo - feel the difference
Сега да видим от къде ще изкарат бамбукови пръчки.
и майсторлък.

-
- разбира нещата
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Пловдивско пътя за с.Войводиново преди прелеза в дясно се намира

Без риболов няма любов !
Пловдивско пътя за с.Войводиново преди прелеза в дясно се намира
Това и аз го прочетох. Ама в посока кой по-голям град? Иначе Пловдив го познавам горе долу
. И региона го познавам. Израснал съм на Марица /Чирпан , Хасково/ , ама тогава имаше и змиорки
. И ним съ прай бангйос
.
Това и аз го прочетох. Ама в посока кой по-голям град? Иначе Пловдив го познавам горе долу

-
- научил се да хвърля
определено ще е интересно състезание един приятел хвана с гола бамбукова пръчка 560 грамова щука
изкара я с един замах и тя изхвърча над главата му 

Добре че е било щука , щото иначе щеше да е само джукаshack написа:определено ще е интересно състезание един приятел хвана с гола бамбукова пръчка 560 грамова щукаизкара я с един замах и тя изхвърча над главата му

Сори за спама ама и предното си е спам.
- danev69
- сериозен играч
Ако знаеш бившето СБА,от него караш в посока извън града и след 2-3 км. стигаш въпросния прелез. От складовете на Брезовско шосе,караш в посока извън града. Късмет,ако участваш.dodo16 написа:Пловдивско пътя за с.Войводиново преди прелеза в дясно се намира
Това и аз го прочетох. Ама в посока кой по-голям град? Иначе Пловдив го познавам горе долу. И региона го познавам. Израснал съм на Марица /Чирпан , Хасково/
човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
- tiktak
- ще става разбирач
За колегите които биха искали да участват, но нямат необходимите високоспециализирани такъми:
В Практикер, в отдел "Градина" продават бамбукови пръчки за колчета за големи саксиини растения. Има 4 или 5 различни дебелини,горе-долу по метър, като най-тънкия си е нормален връх за въдица. Още като ги видях миналата седмица си помислих: "Преди 30 години к'ва въдица става от т'ва". Само трябва да се направят снадки, и става прилична пръчка около 4 метра. В Юск-а има двуколенни бамбучки, с дължина два и нещо.
Обаче веднага ми хрумват поне два начина за измама. Първо някаква тъмна захранка или млян коноп в кюспето. После може да се приготви домашен хляб с по-специални добавки в брашното.
В Практикер, в отдел "Градина" продават бамбукови пръчки за колчета за големи саксиини растения. Има 4 или 5 различни дебелини,горе-долу по метър, като най-тънкия си е нормален връх за въдица. Още като ги видях миналата седмица си помислих: "Преди 30 години к'ва въдица става от т'ва". Само трябва да се направят снадки, и става прилична пръчка около 4 метра. В Юск-а има двуколенни бамбучки, с дължина два и нещо.
Обаче веднага ми хрумват поне два начина за измама. Първо някаква тъмна захранка или млян коноп в кюспето. После може да се приготви домашен хляб с по-специални добавки в брашното.
- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Аз ако бях на мястото на организаторите , щях да раздам аз захранките , че даже и стръвта от една обща голяма кофа , че да няма измамници..
Какви захранки те гонят,то водоема е с размер на баскетболно игрище кой къде ще се скрие ми е чудно.