Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Спининг в района на Трявна
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- daniel defoe
- разбира нещата
Спининг в района на Трявна
Здравейте колеги,
през уикенда ще пътувам към Трявна и се интересувам от проверени места с лакоми за воблери кефалюгища (и не само )
.
Предварително благодаря не всеки, който ми даде малко инфо

през уикенда ще пътувам към Трявна и се интересувам от проверени места с лакоми за воблери кефалюгища (и не само )

Предварително благодаря не всеки, който ми даде малко инфо

-
- новобранец
Re: Спининг в района на Трявна

- maranzika
- сериозен играч
Около Трявна има доста рекички,но 90% от тях са забранени.Имай го впредвид. 

- pepi71
- научил се да хвърля
Отивай на езерото,може да излъжеш някоя мерна щука

- daniel defoe
- разбира нещата
Благодаря колега, ще питам на място къде може и къде не (ако местните са наясно) - нямам намерение да бракониерствам.maranzika написа:Около Трявна има доста рекички,но 90% от тях са забранени.Имай го впредвид.

- daniel defoe
- разбира нещата
Поздрави на Варна, мерсиpepi71 написа:Отивай на езерото,може да излъжеш някоя мерна щука![]()

- StoychevV
- разбира нещата
Колега аз уча в Трявна в художествената гимназия и от време на време -ходя с един приятел по реката.Забранена е от началото на стадиона входа от Габрово до изхода на града за Дряново където е прелеза.Около 500метра след прелеза вече става за спининг общо взето кефалчета по 100-200 грама ччат пат около 300-500 реката е плитка но ако ти се разхожда повече може да пробваш малко преди Царева ливада/Върбаново.Успех и наслука.
п.п на малки блеснички 00-0 може се илъже некоя дребна балканка
п.п на малки блеснички 00-0 може се илъже некоя дребна балканка

- StoychevV
- разбира нещата
А на езерото до сега имам 3 щуки на спинг от около 10-15 ходения по час два 

Колега аз съм от там, но много отдавна живея на страни. Често си ходя и се интересувам за риболова там. Преди години около 15г. имаше много хубава мрена и кефал, но сега не е така.Пак има но не може да стане прилично голяма, защото реката през лятото става много малка. Преди два дни бях там и за твое успокоение сега реката е доста пълноводна и местните ми казаха, че риба има и то хубава.На езерото има прилични щуки и доста големи кустури, но не дава в изобилие. Както колегата писа малко по на север резултата е по-голям.Към Дряново може би и на реката около Вонеща вода с.Въглевци. Аз също ще съм там.Успех!!!!!
- pepi71
- научил се да хвърля
Абе ей, на Плачковския панаир да не би да има рибарска сбирка

- daniel defoe
- разбира нещата
Отидох, видях и пих "жива" бира
БЛАГОДАРЯ, на всички отзовали се на молбата ми за инфо. Прекарах страхотен уикенд, обиколих почти всички малки, големи и още по-големи водоеми и кръчми в района. Има кефалченца в близките до Трявна рекички - ще чакам да пораснат
В реката под сами Килифаревския манастир (под мостчето) за по-малко от половин час извадих на воблерченце, 4 кленчета по педя и за ужас на един "плувкар", гледащ ме със завист (не извади нито едно за този период от време) ги пусках веднага обратно
Много палатки, много боклушаци, много коприва, много нещо. Между Дряново и Трявна в едно село също минава рекичка, та и там спрях за 2 кефаленца на жълта блесничка 00.
По обратният път спрях на Росица, да поогледам - имаше доста скобари. После на Вит, под Тетевен - реките не са това, което бяха по време на моята буйна младост.

БЛАГОДАРЯ, на всички отзовали се на молбата ми за инфо. Прекарах страхотен уикенд, обиколих почти всички малки, големи и още по-големи водоеми и кръчми в района. Има кефалченца в близките до Трявна рекички - ще чакам да пораснат

Много палатки, много боклушаци, много коприва, много нещо. Между Дряново и Трявна в едно село също минава рекичка, та и там спрях за 2 кефаленца на жълта блесничка 00.

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
daniel defoe написа:... Между Дряново и Трявна в едно село ...
Царева ливада ?
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- daniel defoe
- разбира нещата
Точно така се казва селцето, рекичката е същата, но има само малки рибета, стават за чесане на крастатаПавел Иванов написа:daniel defoe написа:... Между Дряново и Трявна в едно село ...
Царева ливада ?