Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Какво мислите за това
Модератор: Paublo_Eskobar
Какво мислите за това
Имам федер Mkado 140gr и си взех макара Cormoran - Match Master Feeder 6Pi какво ще кажете за варианта за макара добър избор ли е
освен това че си е тежичка но в крайна сметка нали стои на стойка не го държиш постощххо
това са данните на макарата 4500, лагери 5 предавателно число 4.8 : 1 , 280 / 0.35 , преден аванс,тегло 570 гр
освен това че си е тежичка но в крайна сметка нали стои на стойка не го държиш постощххо
това са данните на макарата 4500, лагери 5 предавателно число 4.8 : 1 , 280 / 0.35 , преден аванс,тегло 570 гр
Re: Какво мислите за това
по надоло в темата сам писал че имам exage 2500ra но наистина ми идва малка и затова взех cormorana на доста добра цена
- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Комбинацията е добра за шарани по 5-6 кг, но за друга риба мисля, че малко груб идва.
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation

а бе то направо си е мазохизъм,ама със здраве да си ги ползваш.dunavski написа:Комбинацията е добра за шарани по 5-6 кг, но за друга риба мисля, че малко груб идва.

КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ