Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Четворка белот
- Николай Неделков
- учете се от него
Четворка белот
Четворка белот
Четирима участници.
Два от Струма , два от Лобош.
Резултат: красноречив
Или иначе казано: ето това ми се случи последните 2 седмици
На последък нямах много време да пиша и за това пускам четирите излета в една тема. Действието се развива в последните 13 дни на Пастух , Бело поле , Лобош и Хангарите(пак на Лобош).
Излет първи:
То не трябваше да е излет , ама в последствие се получи така , че стана излет.
Трябваше направя една бърза обиколка привечер до ваканционното селище в Пастух и някак си случайно в колата ми се озоваха 200гр бели червеи и една въдица
На тръгване от селището спрях ей тук , уж само за оглед , ама се застоях 1 час , че и малко от горе.

За съжаление нямам снимки на риби , тъй като всичко беше ей така на майтап , а и мренките не бяха нищо особено.
Та за единия час ловене и непрестанно стреляне на бял с прашката , заковах 16 мренки и още толкова празни подчуквания. Като риболов добре , ама бяха много дребни. Всички си плуват весело и щастливо в Струма
Излет втори:
Това Бело поле било голема работа бе
С 3 кила домашна захранка и остатъка от 200те грама червеи от предния излет се получи добър риболов , но на моменти доста тегав. Поне излезнаха доволно количество мрени и то едри , някое кленче и към обяд супер много уклей. То и уклея беше причината към обяд да събера багажа , че ми скъсваше нервите. На всеки удар очаквах мрена или кленче , а то гадната напаст. Но въпреки всичко излезнаха няколко добри екземпляри:

Иначе горе-долу ловях в този участък и малко по на горе:

А това са ми рибките:

Всички мрени бяха щастливо пуснати в тигана
Излет трети:
Е тука какъв дОж ме пра , не е истина
Действието се разигра оня ден на стената на Лобош.
Бях се нахъсал от легендите за килограмовите каракуди на жито и с 1кг варено жито , един пакет Jaxon Feeder , 100гр бели и 2 кутийки торен , пристигнах още в 6:00.
Ама то вали като из ведро. До 6:30 не спря и реших въпреки гадното време да излизам от колата с дъждобрана и да се захващам да мешам манджите. Хубавото беше , че от време на време имаше дОж паузи за по 5-10 минути , в които успявах да се поизсуша
Настаних се ей тука:

Към захранката смесих 1кг бисквита и трохите от 2 хляба и се получи това:

Захраних и заметнах на жито. 10мин няма пипане. Сложих на торен и с първото хвърляне аванса засвири ама и отсвири. 0.10 повод го взе като циганин медна жица. Сложих 0.12 , хвърлих пак на същото място на торен , ново свирене на аванса и ново отсвирване
Този път направо сложих куката на основното 0.16. Да ама повече нямаше и удар
30 минути без никакъв резултат. Сложих на бял и започнаха да се бъзикат уклейки. Тогава прибрах болото и извадих директната седмица. Захраних стабилно с жито и като се почна едни рекордни баби. Почти за всяка риба на помощ се отзоваваше и кепа.
Излизаха ей такива мушмуроци:

Дъжда не спираше да вали като из ведро , но нали знаете , "сухо дупе риба не яде".
Към 11:00 спря дъжа , но спря и кълването и бях принуден да си тръгна. Все пак завърших с 6 каракуди и 23 бабушки , ама все квалитетни

Излет четвърти:
Излета започна от залез слънце и започна естествено с биричка KAMENITZA

Идеята на вечерното идване не беше да ловим , а да хапнем , да пийнем и да преспим до водата. Но въпреки всичко Орлин каза , че ще хвърли за 10 минути и ентусиязма му беше възнаграден с този костурец:

На сутринта станахме в 6:00 , захранихме , метнахме и ги почнахме. Не беше гол след гол но си имаше доволно риба , като излизаше и по някоя по-борбена.
Само да вметна че кълвеше само и единствено на бял и то само на 2 червея , закачени , така че да висят.
А такъма играеше супер важна роля. Защото с повод по дебел от 0.10 и основно по-дебело от 0.14 риба не се ловеше. За куките нямаше ядове и си взимаше доста добре на №12.
В крайна сметка в 12:00 на обяд извадих живарника , снимах рибата , пуснах я , доядохме си каквото имахе останало от вечерната трапеза и си тръгнахме доволни към Перник

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Това е резултата от моята четворка белот
Четирима участници.
Два от Струма , два от Лобош.
Резултат: красноречив

Или иначе казано: ето това ми се случи последните 2 седмици

На последък нямах много време да пиша и за това пускам четирите излета в една тема. Действието се развива в последните 13 дни на Пастух , Бело поле , Лобош и Хангарите(пак на Лобош).
Излет първи:
То не трябваше да е излет , ама в последствие се получи така , че стана излет.
Трябваше направя една бърза обиколка привечер до ваканционното селище в Пастух и някак си случайно в колата ми се озоваха 200гр бели червеи и една въдица

На тръгване от селището спрях ей тук , уж само за оглед , ама се застоях 1 час , че и малко от горе.
За съжаление нямам снимки на риби , тъй като всичко беше ей така на майтап , а и мренките не бяха нищо особено.
Та за единия час ловене и непрестанно стреляне на бял с прашката , заковах 16 мренки и още толкова празни подчуквания. Като риболов добре , ама бяха много дребни. Всички си плуват весело и щастливо в Струма

Излет втори:
Това Бело поле било голема работа бе

С 3 кила домашна захранка и остатъка от 200те грама червеи от предния излет се получи добър риболов , но на моменти доста тегав. Поне излезнаха доволно количество мрени и то едри , някое кленче и към обяд супер много уклей. То и уклея беше причината към обяд да събера багажа , че ми скъсваше нервите. На всеки удар очаквах мрена или кленче , а то гадната напаст. Но въпреки всичко излезнаха няколко добри екземпляри:
Иначе горе-долу ловях в този участък и малко по на горе:
А това са ми рибките:
Всички мрени бяха щастливо пуснати в тигана

Излет трети:
Е тука какъв дОж ме пра , не е истина

Действието се разигра оня ден на стената на Лобош.
Бях се нахъсал от легендите за килограмовите каракуди на жито и с 1кг варено жито , един пакет Jaxon Feeder , 100гр бели и 2 кутийки торен , пристигнах още в 6:00.
Ама то вали като из ведро. До 6:30 не спря и реших въпреки гадното време да излизам от колата с дъждобрана и да се захващам да мешам манджите. Хубавото беше , че от време на време имаше дОж паузи за по 5-10 минути , в които успявах да се поизсуша

Настаних се ей тука:
Към захранката смесих 1кг бисквита и трохите от 2 хляба и се получи това:
Захраних и заметнах на жито. 10мин няма пипане. Сложих на торен и с първото хвърляне аванса засвири ама и отсвири. 0.10 повод го взе като циганин медна жица. Сложих 0.12 , хвърлих пак на същото място на торен , ново свирене на аванса и ново отсвирване

Този път направо сложих куката на основното 0.16. Да ама повече нямаше и удар

30 минути без никакъв резултат. Сложих на бял и започнаха да се бъзикат уклейки. Тогава прибрах болото и извадих директната седмица. Захраних стабилно с жито и като се почна едни рекордни баби. Почти за всяка риба на помощ се отзоваваше и кепа.
Излизаха ей такива мушмуроци:
Дъжда не спираше да вали като из ведро , но нали знаете , "сухо дупе риба не яде".
Към 11:00 спря дъжа , но спря и кълването и бях принуден да си тръгна. Все пак завърших с 6 каракуди и 23 бабушки , ама все квалитетни

Излет четвърти:
Излета започна от залез слънце и започна естествено с биричка KAMENITZA
Идеята на вечерното идване не беше да ловим , а да хапнем , да пийнем и да преспим до водата. Но въпреки всичко Орлин каза , че ще хвърли за 10 минути и ентусиязма му беше възнаграден с този костурец:
На сутринта станахме в 6:00 , захранихме , метнахме и ги почнахме. Не беше гол след гол но си имаше доволно риба , като излизаше и по някоя по-борбена.
Само да вметна че кълвеше само и единствено на бял и то само на 2 червея , закачени , така че да висят.
А такъма играеше супер важна роля. Защото с повод по дебел от 0.10 и основно по-дебело от 0.14 риба не се ловеше. За куките нямаше ядове и си взимаше доста добре на №12.
В крайна сметка в 12:00 на обяд извадих живарника , снимах рибата , пуснах я , доядохме си каквото имахе останало от вечерната трапеза и си тръгнахме доволни към Перник
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Това е резултата от моята четворка белот

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- сериозен играч
Re: Четворка белот
Прекрасна четворка сте заформили
Супер сте искарали

Супер сте искарали

Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
SONY написа:Браво,адаш.Добри излети са се получили.

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- ще става разбирач
Браво!!! Добър излет 

-
- кандидат преподавател
Браво Ники .
Добра четворка си заформил и важното е че ти си победител
пп:Ко викаш за гадния уклей .Помня едни 200 ли бяха колко ли
Добра четворка си заформил и важното е че ти си победител

пп:Ко викаш за гадния уклей .Помня едни 200 ли бяха колко ли

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Еваларка
,ама на първото /много добро /място ти е трябвало повечко лебец и трохица

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
- Николай Неделков
- учете се от него
ivo75 написа: пп:Ко викаш за гадния уклей .Помня едни 200 ли бяха колко ли
Като съм на реката за друга риба е "гаден" , иначе него най-много си го уважавам. 200-250-300 , зависи колко нерви имам

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- ignatov78
- ще става разбирач
Голям маратон си направил.

- gergi83
- научил се да хвърля
браво интересен излет е станало със изключение на дъжда

-
- сериозен играч
Арно ,Ники арно
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Браво Ники.
Супер риболовни излети.

- borislav58
- сериозен играч
Мисля че доволно си начесъл крастарлъка и се е получило супер риболов, и добре написано.!!
Всичко заебавам и за риба заминавам!