Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Р.Лесновска вапрос
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Р.Лесновска вапрос
Здр.Вчера ходих до лесновската река хванах 2 кленчета и 10 тина кротушки сичко си отплува.Вапросат ми е дали сам бил на правялното място или просто няма риба.Значи отидох след елин пелин точно преди да влезнач в лвсново има един мост след като минах моста (кам лесново) Свих в ляво и по единчерен пат имаше 2,3 вирчета кадето далбочината не прехварляше 50 60 см на участаци беше и по плитко.Като цяло реката беше доста плитка почти нямаше каде да се мята лових на плувка с бял,торен и шарен пробвах и на блесна ама нищо то и нямаше каде да се мята
А и още нещо разгледах и от дясната страна на моста (като погледна кам селото преди да вляза ) и кво да видя някви залухари с нещо като кепове бяха нагазили в водата и прибираха дребната риба (в жегата на плиткото плуваше доста от нея )

Re: Р.Лесновска вапрос
Колега,и аз съм ходил на тази река,но чак към Долни Богров веднага след моста в дясно и се отправям към с.Равно Поле. Има не лоши места но като цяло местните бракониери не ни дават никакви шансове.Последния ми излет там беше преди 2 седмици.Хванах 5-6 кленчета на мухарката (маломерни) и 1 около 20см.Точно след удара на по-големия до мен от храстите излиза едиин човек и явно не очакваше да ме види държеше си пръчката и на нея кво да видя ПАРАШУТ!!!
И най-интересното беше че с излизането си от храстите ме посрещна с думите:Колега има ли??? За останалото време от излета не ми се коментира .Бях доста разочарован и ми се отлови риба!!!