Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

На 3-ти на Ивайловград.
Модератор: Кърцата
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
На 3-ти на Ивайловград.
Ето че отпуската дойде и мечтания риболов наближава. Сега вие помагайте. Никога не съм бил там. Къде да направя лагера. Колегите са дънари и ще търсят шаро. Аз предимно ще троля.
Помагайте...........От къде да мина и къде да отида. Къде да влача на какви воблери ако ви се казва.
Помагайте...........От къде да мина и къде да отида. Къде да влача на какви воблери ако ви се казва.
Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
Re: На 3-ти на Ивайловград.
водата е паднала много рибата не взима ,4 дена сам тука някоя червеноперка и каракуда и това е ,на влачене само слънце засега , с две думи не е за риболов сега тука 

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Абе човек ти ме разби. Сега ми вкарват мухи за Жребеца, направо незнам................
Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
- DrAkoN
- разбира нещата
- Обратна връзка:
На Жребеца е още по зле там само платики кълват
Общо взето си земи крем против слънце

-
- научил се да хвърля
Колеги я дайте малко инфо как е в момента положението на Ивайловград, става въпрос за тролене, имали надежда или да небия 200 км в една посока. Благодаря предварително