На 3-ти на Ивайловград.

Модератор: Кърцата

Andrey_76
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

На 3-ти на Ивайловград.

Мнение от Andrey_76 »

Ето че отпуската дойде и мечтания риболов наближава. Сега вие помагайте. Никога не съм бил там. Къде да направя лагера. Колегите са дънари и ще търсят шаро. Аз предимно ще троля.
Помагайте...........От къде да мина и къде да отида. Къде да влача на какви воблери ако ви се казва.
Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
y11111
новобранец
новобранец

Re: На 3-ти на Ивайловград.

Мнение от y11111 »

водата е паднала много рибата не взима ,4 дена сам тука някоя червеноперка и каракуда и това е ,на влачене само слънце засега , с две думи не е за риболов сега тука :drinkers:
Andrey_76
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Andrey_76 »

Абе човек ти ме разби. Сега ми вкарват мухи за Жребеца, направо незнам................
Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
Аватар
DrAkoN
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от DrAkoN »

На Жребеца е още по зле там само платики кълват :) Общо взето си земи крем против слънце :) :D :D
team rudozem
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от team rudozem »

Колеги я дайте малко инфо как е в момента положението на Ивайловград, става въпрос за тролене, имали надежда или да небия 200 км в една посока. Благодаря предварително :)
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”