Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

язовир малко шарково
- stoqn24
- вече хвърля и на тежко
язовир малко шарково
значи канех ме се да отидем на шарково последния риболов беше преди 2г на шарково от тогава на сетне го отписахме поради МНОГОТО ТРЕВА .има много треви и водорасли и като хвърлиш въдицата и ако последва удар почваш да вадиш 20кг треви а рибата се откача .но от мои познати ми казаха че излизали хубави костури и решихме да пробваме престигнахме в събото около 10ч и веднага въдиците у водата на царивица около 100м на вътре захранехме и седнахме да чакаме аз надух лодката и веднага си хванах малки рибки и на 60-70м от брега се закотвих и почнах да го търся костура ето и снимки имахме и два удара на суха царивица обаче се откачиха поради мн. то треви а лодката е много малко и не става да влизат 2ма тя е... аве не ми се говори за таз лодка ще трябва да си купя някоя уфимка но по нататак аве сдве думи костурите ги бива 6 кустура излязона 4кила. Извинявам се колеги не мога да кача снимките ще ги кача в галерията око някои иска да ги прехвърли тук
- stoqn24
- вече хвърля и на тежко
Re: язовир малко шарково
мерси колега
-
- вече хвърля и на тежко
-
- ще става разбирач
nikolayyyyyy написа:хубави костури колегадобре сте се справили

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Браво, много добри костури сте наскубали! Ударите на царевица, за които споменаваш успяхте ли да усетите поне калибъра на рибата, добри екземпляри ли са били?
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Много добри костури даже !!! 

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
- stoqn24
- вече хвърля и на тежко
за ударите на царивица рибите които излизат са между 1до 3кг така поне ми казаха а за точно нащия случеи предполагам към 1.5кг някаде
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Яки костури
наистина.

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Добри костури, поздравления
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Благодаря ти за инфото, колегаstoqn24 написа:за ударите на царивица рибите които излизат са между 1до 3кг така поне ми казаха а за точно нащия случеи предполагам към 1.5кг някаде

Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
- akoto13
- ще става разбирач
Супер костурета.Кеф е да се вади толкова борбена риба с тези размери.Завиждам момци
На вратата пише: "ЖЕНИ". Влизам и гледам - тоалетна!
-
- сериозен играч