Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

каде мога да отида за шаран около шумен
Модератор: Paublo_Eskobar
каде мога да отида за шаран около шумен
искам да отида на някой язовир около шумен за шаран можете ли да ме насочите към някой язовир.БЛАГОДАРЯ

-
- разбира нещата
Re: каде мога да отида за шаран около шумен
на частен или държавен???
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
няма значение дали е частен или държавен 

-
- разбира нещата
за частен; драгоево-10ЛВ рибата не се плаща; буиново-от миналата година 3лв такса шарана по 4 лв;друмево-10лв ,до 3 кг не се плаща .ИМА И ПО 5ЛВ ТАКСА И 5 ЛВ КГ НО ТЯХ МЕНЕ НЕ МЕ ВАЛНУВАТ
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
на друмево мн трудно излиза шарана ,но има мн толостолобчета хванах към 20 и сега собственика не иска да ме пуска там

Колега delio може ли малко повече инфо за яз.Драгоево,като каква риба има в него,условията на риболов и ползването на бунгалата.МЕРСИ предварително и наслука.