Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

отивам на почивка в Родопите
Модератор: Кърцата
- kostakosta
- научил се да хвърля
отивам на почивка в Родопите
Здравейте колеги.Отивам на почивка в родопите за 1 седмица.ще обикалям от Доспат до Смолян и ми се иска от време на време да цопкам с воблерчета из родопските реки.Язовири не ме интересуват.Приемам напътствия и предложения от всякакъв вид.Най вече откъм това къде е забранено да се лови.Природни резервати, паркове и т.н. Да си нямам проблеми с горските ако се срещнем.
благодаря предварително!
благодаря предварително!
-
- ще става разбирач
Re: отивам на почивка в Родопите
Ако отидеш на Триград реката питай някой местен каде започва резервата, защото ще се окажеш там без да разбереш ,а там тази река е добре пазена успех от мен
- петър власев
- разбира нещата
Има табела от къде почва резервата
Вече
Колега просто ще ми е много трудно да ти опиша как да стигнеш една река в близост до Доспат.Около 12 км с кола и после още 4 пеш докато слезнеш до нея.

Колега просто ще ми е много трудно да ти опиша как да стигнеш една река в близост до Доспат.Около 12 км с кола и после още 4 пеш докато слезнеш до нея.
я чувствась себя очен хорошо
Ходил съм на тази река при Триградското ждрело и знам,че е разрешено да се лови само събота и неделя ,но това беше преди 2години.Заслужава си да се отиде прекрасна природа,хубава популация на пъстърва с една дума ПРЕЛЕСТНО!