1 година :)

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
niki_strapa
новобранец
новобранец

1 година :)

Мнение от niki_strapa »

Привет на всички !
Вчера се навърши една година от регистрацията ми в сайта. През тази година почти всяка сутрин (поне 330 сутрини :wink: ) първата страница която съм отварял беше nariba.com :D .Като дете ( сега вече съм прехвърлил 30-така ) съм ходил няколко пъти на риболов че дори бях хванал веднъж 17 каракудки :D на дъно. Но след това поради какви причини вече не помня бях позабравил за това хоби, но допреди около 2 години когато реших че трябва да го възобновя. Трябваше обаче да си подновя такъмите. Най добре беше да намеря някой който да ме светне накъде да се насоча. Е миналата година намерих приятел рибар , който ме заведе на Богров на моя така да се каже първи съществен риболов. Улових 2 каракудки :) на плувка с неговите такъми. Предстоеше ми да направя избор към какъв вид риболов да се насоча. Е мислих мислих и реших да започна с риболов на леко. То една седмица след това само плувки сънувах :D . След лудо четене из форума през септември най накрая реших и си купих въдица tica winner match и макара tica cambria. На следващия ден я сефтосах на Богров. Е нищо не хванах. Че даже и замалко не останах без въдица. Добре че реакциите ми са що годе добри :) . Едно единствено кълване и след 10 мин. последва откачане. Но бах доста зелен тогава. Благодарение на този форум и на хората ,които са споделили опита и знанията си успях да понавляза в риболова на плувка. Сега вече правя по-успешни риболови :wink: , макар че не съм пускал репортажи до сега. Сигурно вече ви е писнало да четете и се чудите тоя за какво пише толкова.
Еми просто исках да ви кажа едно голямо благодаря за всичко споделено от вас , което ме направи и продължава да ме прави по добър рибар и така ме кара да изпитвам по голямо удоволствие от това хоби.

Още веднъж БЛАГОДАРЯ !
Crazyty
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: 1 година :)

Мнение от Crazyty »

Ем и аз като тебе уча се от чуждите грешки и мисля че с всеки е така в този форум.Добрече има хора които си признават грешките.
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

niki_strapa написа:... Но след това поради какви причини вече не помня бях позабравил за това хоби,...
Птички :roll: :roll: :roll:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Павел Иванов написа:
niki_strapa написа:... Но след това поради какви причини вече не помня бях позабравил за това хоби,...
Птички :roll: :roll: :roll:
Орнитология :roll: :roll: :roll:
ivo Vratsa
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ivo Vratsa »

Сексология :roll:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”