Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

1 година :)
Модератор: dantho.mihov
-
- новобранец
1 година :)
Привет на всички !
Вчера се навърши една година от регистрацията ми в сайта. През тази година почти всяка сутрин (поне 330 сутрини
) първата страница която съм отварял беше nariba.com
.Като дете ( сега вече съм прехвърлил 30-така ) съм ходил няколко пъти на риболов че дори бях хванал веднъж 17 каракудки
на дъно. Но след това поради какви причини вече не помня бях позабравил за това хоби, но допреди около 2 години когато реших че трябва да го възобновя. Трябваше обаче да си подновя такъмите. Най добре беше да намеря някой който да ме светне накъде да се насоча. Е миналата година намерих приятел рибар , който ме заведе на Богров на моя така да се каже първи съществен риболов. Улових 2 каракудки
на плувка с неговите такъми. Предстоеше ми да направя избор към какъв вид риболов да се насоча. Е мислих мислих и реших да започна с риболов на леко. То една седмица след това само плувки сънувах
. След лудо четене из форума през септември най накрая реших и си купих въдица tica winner match и макара tica cambria. На следващия ден я сефтосах на Богров. Е нищо не хванах. Че даже и замалко не останах без въдица. Добре че реакциите ми са що годе добри
. Едно единствено кълване и след 10 мин. последва откачане. Но бах доста зелен тогава. Благодарение на този форум и на хората ,които са споделили опита и знанията си успях да понавляза в риболова на плувка. Сега вече правя по-успешни риболови
, макар че не съм пускал репортажи до сега. Сигурно вече ви е писнало да четете и се чудите тоя за какво пише толкова.
Еми просто исках да ви кажа едно голямо благодаря за всичко споделено от вас , което ме направи и продължава да ме прави по добър рибар и така ме кара да изпитвам по голямо удоволствие от това хоби.
Още веднъж БЛАГОДАРЯ !
Вчера се навърши една година от регистрацията ми в сайта. През тази година почти всяка сутрин (поне 330 сутрини

Еми просто исках да ви кажа едно голямо благодаря за всичко споделено от вас , което ме направи и продължава да ме прави по добър рибар и така ме кара да изпитвам по голямо удоволствие от това хоби.
Още веднъж БЛАГОДАРЯ !
Re: 1 година :)
Ем и аз като тебе уча се от чуждите грешки и мисля че с всеки е така в този форум.Добрече има хора които си признават грешките.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Птичкиniki_strapa написа:... Но след това поради какви причини вече не помня бях позабравил за това хоби,...

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
ОрнитологияПавел Иванов написа:Птичкиniki_strapa написа:... Но след това поради какви причини вече не помня бях позабравил за това хоби,...![]()
![]()

-
- ще става разбирач
Сексология