Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Бро,Брад и Пит в страната на чудесата...
Модератор: sapuna
Бро,Брад и Пит в страната на чудесата...
Бро,Брад и Пит в страната на чудесата или Брадата,Димо и Павката в с.Черна могила при Ниделчуууу...
Здравейте,токущо се прибирам и бързам веднага да споделя с Вас за прекрасният уикенд.
Всичко започна след едно телефонно обаждане на Брадата,въпреки многото работа направих невъзможното и 2 часа преди уреченият час потвърдих на Бро,че ще се освиним заедно!
Среща в 19.00 на Лукойла след Църна маца и газ към Харманли,където Киро-Рисьора беше отцепил движението и ни чакаше с червеният килим и духова музика,оттам всички дружно към с.Черна могила,където Неделчо беше опънал 7* трапеза с умряла от студ домашна рикия,след топлото посрещане от страна на НД и жена му Мима се отдадохме на битов алкохолизъм и приятен разговор,продължил до първи петли...
На сутринта,тоест към обед взеха да изпълзяват от леглата некви хора приличащи на нищо подобно,но след кафенце с лимонатка,и невероятната пилешка супа на Мимето се разбра,че ще прескочим трапа и ще ни бъде.Жегата ни разубеди от всякакви форми на риболоффф,а аз нямах търпение да направя сефтето в магазина на Киро.И така се изтърсихме 5 човека при Киро и започнахме с бирите,то как да си избера такъми без една ладна бирка???
Тук е времето да кажа,че макар и малко магазинчето е много добре заредено,особенно за "дънаристите"има абсолютно всичко необходимо,а цените са много прилични,дори неприлично ниски.По-нататък ще пусна и снимчици с новите неща,които заприходих.
Последва посещение в Меката на чалгата "Приказките",където звучеше диско музика,може би защото беше на обяд,следобедна дрямка и пак "многобойците" заеха своите места около масата.Много сме тренирани на маса,нямаме никви проблеми с физическата подготовка.
В неделя сутрината Мимето ни изненада и с баница,а след това и ярешко...абе а Бро взехме да се питаме дали не може да си пуснем по един ден отпуск,но нямаше никви варианти...май се поотплеснах,сега ще пусна малко снимки,а после който иска пълната дискография на групата ще пусна линк
Ставаха чудеса,Брадата сбъдна детската си мечта-докосна БИДОНЯ на Ниделчууу

Ударната група

Маминиии убавциии

Малиии как се е ухилил...

Щастливците

Сутрин на сенкя

Елексира на живота-спаси ни от тежък махмурлук

Приятели от Харманли,Димитровград,Хасково и региона посетете това магазинче,няма да съжалявате...

Снимка за спомен пред "обекта"

3-та танкиста ама кучето го няма

Нуделчууу с новата придобивка,Честита да е приятелю,нека те виждаме по-често с добри рибки уловени на мач,Ниделчуууу плуфкист але,але!

Викам айде да се снимаме с Бро поне веднъж на трезво

Баницааааа

Ярешкоооо

Една прощална,преди тръгване...

Ниделчооо,Мимеееее,Кирееее,Тонииии-Благодаря Ви за гостоприемството и грижите,които положихте да ни е кефффф!
Бро и Димо стягайте се за следващият път!
Благодаря Ви Приятели!
Здравейте,токущо се прибирам и бързам веднага да споделя с Вас за прекрасният уикенд.
Всичко започна след едно телефонно обаждане на Брадата,въпреки многото работа направих невъзможното и 2 часа преди уреченият час потвърдих на Бро,че ще се освиним заедно!
Среща в 19.00 на Лукойла след Църна маца и газ към Харманли,където Киро-Рисьора беше отцепил движението и ни чакаше с червеният килим и духова музика,оттам всички дружно към с.Черна могила,където Неделчо беше опънал 7* трапеза с умряла от студ домашна рикия,след топлото посрещане от страна на НД и жена му Мима се отдадохме на битов алкохолизъм и приятен разговор,продължил до първи петли...
На сутринта,тоест към обед взеха да изпълзяват от леглата некви хора приличащи на нищо подобно,но след кафенце с лимонатка,и невероятната пилешка супа на Мимето се разбра,че ще прескочим трапа и ще ни бъде.Жегата ни разубеди от всякакви форми на риболоффф,а аз нямах търпение да направя сефтето в магазина на Киро.И така се изтърсихме 5 човека при Киро и започнахме с бирите,то как да си избера такъми без една ладна бирка???
Тук е времето да кажа,че макар и малко магазинчето е много добре заредено,особенно за "дънаристите"има абсолютно всичко необходимо,а цените са много прилични,дори неприлично ниски.По-нататък ще пусна и снимчици с новите неща,които заприходих.
Последва посещение в Меката на чалгата "Приказките",където звучеше диско музика,може би защото беше на обяд,следобедна дрямка и пак "многобойците" заеха своите места около масата.Много сме тренирани на маса,нямаме никви проблеми с физическата подготовка.
В неделя сутрината Мимето ни изненада и с баница,а след това и ярешко...абе а Бро взехме да се питаме дали не може да си пуснем по един ден отпуск,но нямаше никви варианти...май се поотплеснах,сега ще пусна малко снимки,а после който иска пълната дискография на групата ще пусна линк
Ставаха чудеса,Брадата сбъдна детската си мечта-докосна БИДОНЯ на Ниделчууу

Ударната група

Маминиии убавциии

Малиии как се е ухилил...

Щастливците

Сутрин на сенкя

Елексира на живота-спаси ни от тежък махмурлук

Приятели от Харманли,Димитровград,Хасково и региона посетете това магазинче,няма да съжалявате...

Снимка за спомен пред "обекта"

3-та танкиста ама кучето го няма

Нуделчууу с новата придобивка,Честита да е приятелю,нека те виждаме по-често с добри рибки уловени на мач,Ниделчуууу плуфкист але,але!

Викам айде да се снимаме с Бро поне веднъж на трезво

Баницааааа

Ярешкоооо

Една прощална,преди тръгване...

Ниделчооо,Мимеееее,Кирееее,Тонииии-Благодаря Ви за гостоприемството и грижите,които положихте да ни е кефффф!
Бро и Димо стягайте се за следващият път!
Благодаря Ви Приятели!
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Re: Бро,Брад и Пит в страната на чудесата...
Страотно сте изкарали,банички,чибабчета,чифтета....добра компания.
Всичко е супер.
Всичко е супер.

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Среща за шестица

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- ninastefanina
- сериозен играч
Уникален уикенд с приятели.Чак ви завидях-благородно,че не съм била с вас 

I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
-
- кандидат преподавател
Значи това е страната на чудесата.
Ами браво на компанията .Добра компания в добрата страна 

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
- YordanDanev
- сериозен играч
Срещата си е среща, на село под асмата и на мене ми харесва 

- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Малииииииии, къФ купон ви е спретнал ДелеФ

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ниделчуууууууууу, Нинелчуууууууууу, Ниде.......
Какво ли се крие зад тази усмивка

Какво ли се крие зад тази усмивка

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- ще става разбирач
Това се нарича гостоприемство 

Дойде и моя ред да пусна някоя снимка,всичко започна започна от няколко телефони обаждания.Тръпката,че ще ми идват такива високи гости бе неуписуема,тъй като аз се прибрах два часа преди гостите трябваше да стъкна някои нещица.При мен нещата почнаха от тук

Първо трябваше да запалим огиня а Мимето да направи салатките

Докато спретнем тези нещица някъф керван от коли се изсипа пред нас
Рекох си майкооооууууу ся са мре,подкосиха ми се краката от вълнение,жалко ,че този момент не е запечатан,веднага се седна на масата.
Тук дойде и най великия момент в живота ми-да видя Брадата на живо
Това все едно е да докарат светата икона на Божията майка в пловдивска църква и да се поклониш пред нея
.Докоснах се до чудото наречено БРАДА

Отук насете живота ще върви по вода!
И се почна!

Нашите цветета на масата

Моабета тръгна със пълна сила,настроението беше на макс,ракийте се лееха една след друга,на масата цареше приятелство и обич,нямам думи да искажа приятелската атмосфера която ни заобикаляше,тази среща ще остане в историята като една от най добрите ми в живота!

Купона продължи до изгрев слънце,малко релакс и сутринтта почна така

Тук до вечерта нямам снимки,както каза Пафката отидохме на гости на Кирето в Харманли,този момент Пафката го е описал но тук е момемнта да ви кажа каква изненада ми направиха,подариха МАЧ за който съм мечдал отдавна,сега ще ставам и плухкис.Благодаря ви момчета от все сърце
Вий сте страхотни пичове на които ви се кланям.Ей затуй пак ги почерпих отново,вечерта почна отново с пълна сила и един студен душ

Невероятния Бро

Още по добрия Пафелчо който се грижеше някой да не пукне от глад

Е бес салатка не може,абе жена злато :worshippy:

Купона отнова на махс

Тук някъде съм издал багажа,що ма няма незнам

А ве къде са другите?Май всички са издали багажа,останали са най-силните

По новините казаха,че били искарали до седем сутринтта :5ff67901e688fa
Два дена невероятен купон с невероятни хора,ей за тези моменти човек си струва да живее

И за накрая съм оставил най-скъпият ми спомен,благодя ри Брада че те има :super:

Първо трябваше да запалим огиня а Мимето да направи салатките

Докато спретнем тези нещица някъф керван от коли се изсипа пред нас

Тук дойде и най великия момент в живота ми-да видя Брадата на живо

Отук насете живота ще върви по вода!
И се почна!

Нашите цветета на масата

Моабета тръгна със пълна сила,настроението беше на макс,ракийте се лееха една след друга,на масата цареше приятелство и обич,нямам думи да искажа приятелската атмосфера която ни заобикаляше,тази среща ще остане в историята като една от най добрите ми в живота!

Купона продължи до изгрев слънце,малко релакс и сутринтта почна така

Тук до вечерта нямам снимки,както каза Пафката отидохме на гости на Кирето в Харманли,този момент Пафката го е описал но тук е момемнта да ви кажа каква изненада ми направиха,подариха МАЧ за който съм мечдал отдавна,сега ще ставам и плухкис.Благодаря ви момчета от все сърце

Невероятния Бро

Още по добрия Пафелчо който се грижеше някой да не пукне от глад

Е бес салатка не може,абе жена злато :worshippy:

Купона отнова на махс

Тук някъде съм издал багажа,що ма няма незнам

А ве къде са другите?Май всички са издали багажа,останали са най-силните

По новините казаха,че били искарали до седем сутринтта :5ff67901e688fa
Два дена невероятен купон с невероятни хора,ей за тези моменти човек си струва да живее

И за накрая съм оставил най-скъпият ми спомен,благодя ри Брада че те има :super:

-
- ще става разбирач
Вие сте едни превъзходници, пияници, сладурници, и купонници
!
Да не ви е уроки, само такива срещи да си правите
!

Да не ви е уроки, само такива срещи да си правите

Никога не пия карал!

Готини хора - готин уикенд
Купона е бил перфектен, както си личи от снимките

Уникални пичове сте всичко що изяли и изпили на кръв да ви стане както казваше баба ми.

Тоз, който падне в бой той не умира.