Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Отивам за каракуди и костур!
Модератор: Кърцата
Отивам за каракуди и костур!
Здравейте колеги,днес отивам на риба на едно близко езерце което държи каракуди и костур.Каракудите ги ловя на хляб на дъно но нямам захранка за пружината.Какво да сложа ,че хем да не хабя хляба(да не слагам хляб) ,хем да не е захранка!Костурът се лови на плувка на бял.Излиза По 800-900 грама!Езерото държи слънчаци по 500-600 грама!!!
-
- ще става разбирач
Re: Отивам за каракуди и костур!
Здравей колега, много странни неща има в този пост. Какво очакваш да ти предложат при положение, че имаш само хляб ? На брега на водоема не можеш да намериш нищо подходящо за слагане в пружината.
Много са ми интересни следните неща :
1. Как ловиш на дъно на хляб, като се има в предвид колко бързо пада от куката ?
2. 800-900 грамови костури на бял червей си е по-скоро случайност или по-точно късмет да извадиш ?
3. 500-600 грамови слънчевки не съм чул да се въдят някъде в България ?
Много ще се радвам да пуснеш снимки от излета с въпросните риби !
Много са ми интересни следните неща :
1. Как ловиш на дъно на хляб, като се има в предвид колко бързо пада от куката ?
2. 800-900 грамови костури на бял червей си е по-скоро случайност или по-точно късмет да извадиш ?
3. 500-600 грамови слънчевки не съм чул да се въдят някъде в България ?
Много ще се радвам да пуснеш снимки от излета с въпросните риби !
Селянията не е белег за произход - тя е състояние на духа !
Ич недей хаби хляба,ами вземи наблегни на слънчаците - такива рекордни екземпляри не са често срещаниaSuS22 написа:Езерото държи слънчаци по 500-600 грама!!!

- bo4a
- научил се да хвърля
Колега каде е тоя язовир, да си взема воблерите и спининга , че те тея слънчоци ще дават на воблери и блесни май , а?

СПИНИНГ КЛУБ "МЛАДИ ПИ.КИ"
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
колега вземи си направи царевичен качамак за пружината,няма да хабиш много от него ,а ги пробваи на торен мое да е по добре, и на царевица консерва ,на жито,

- CERRUTI
- сериозен играч
Колега щом ще наблягаш на хляба-
от хляба отчупваш сам среда смачкваш я и я слагаш на пружината,така е много издръжлив и издържа няколко замятания.На куките стиропор.......
Макара че при такива костури и слънчаци аз бих наблегнал на тях.....малеее слънчак половин кило....
от хляба отчупваш сам среда смачкваш я и я слагаш на пружината,така е много издръжлив и издържа няколко замятания.На куките стиропор.......
Макара че при такива костури и слънчаци аз бих наблегнал на тях.....малеее слънчак половин кило....

-
- вече хвърля и на тежко
Къде е мястото, костури ми се ловкат и на мене
Пък хляб имам стар в хладилника - хем няма да хабиш годен, хем ще имаш за цял ден на пружината

Пък хляб имам стар в хладилника - хем няма да хабиш годен, хем ще имаш за цял ден на пружината