Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

ОМРЪЗНА МИ ДА ВЛИЗАМ КАТО ГОСТ
Модератор: sapuna
ОМРЪЗНА МИ ДА ВЛИЗАМ КАТО ГОСТ
МОЛЯ,КАЖЕТЕ МИ ЗАЩО СЛЕД КАТО СЕ РЕГИСТРИРАХ,ИСКАЗАХ МНЕНИЕ И МЕ ИС ПИСА ,КАКТО ТРЯБВА-"ЦЕКО НАЧИНАЕЩ РИБОЛОВЕЦ".И ОТ ТОГАВА ДО СЕГА ЗА ДА ВЛЯЗА ИЗПОЛЗВАМ '"ЦЕКО-ЦЕЦКО" И ВЛИЗАМ САМО КАТО ГОСТ,ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ,ЧЕ СЪМ РЕГИСТРИРАН КАТО ЦЕКО. И ПОСТОЯННО МИ КАЗВА ,ЧЕ ИМЕТО МИ Е ЗАЕТО!КЪДЕ ГРЕША?
- Николай Ангелов
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Влизаш във "ФОРУМ" с едно кликване(кратко натискане) на левия бутон на мишката(най-удобно с показалеца на ръката).Горе в дясно на главната страница на "ФОРУМ" под меню"Потрбителска група" е меню "Вход"("Изход").След еднократно кликване там се отваря подменю(малко прозорче) с две правоъгълничета в бял цват.Пред тях е написано съотвтно "Потребител" и "Парола".Напиши си името и паролата,с които си се регистрирал.На същото подменю има правоъгълниче в бяло и с черни букви пише "Вход".Точно там кликни,след като си въвел името и паролата си.
Дано ти бъда от полза,дано съм бил ясен.
Благодаря ти KARAMEL!
БЛАГОДАРЯ КАРАМЕЛ!ДАНО И ЗА РИБАТА ДА СИ МИ ТАКА ПОЛЕЗЕН!НА СЛУКА!KARAMEL написа:Влизаш във "ФОРУМ" с едно кликване(кратко натискане) на левия бутон на мишката(най-удобно с показалеца на ръката).Горе в дясно на главната страница на "ФОРУМ" под меню"Потрбителска група" е меню "Вход"("Изход").След еднократно кликване там се отваря подменю(малко прозорче) с две правоъгълничета в бял цват.Пред тях е написано съотвтно "Потребител" и "Парола".Напиши си името и паролата,с които си се регистрирал.На същото подменю има правоъгълниче в бяло и с черни букви пише "Вход".Точно там кликни,след като си въвел името и паролата си.
ЖИВОТА Е ПРЕКРАСЕН!