Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

яз. Батак- почивка и релакс
- gorkata_petrov
- разбира нещата
яз. Батак- почивка и релакс
Вчера с жена ми и синовете решихме да избягаме малко от жегата в Пловдив и отпрашихме за яз.Батак.А там ни посрещна това

Язовира е окупиран от каравани и палатки.Трудно си намерихме място.Настанихме се и аз разпънах сергията.

Захраних и се настаних до скарата.Дойдоха едни приятели от Костандово и се започна един мохабет, че за риба не остана време.После заваля и успях само да захраня още веднъж.После пак хапване и пийване.

Чаках да дойде и Симо72 , ама не, сигурно беше възпрепядстван нещо, да знае , че много изпусна.
На другия ден , обаче още беше тъмно и бях на линия.Подхранка - Джаксън универсал и платика, коноп 2 пакета на МВДЕ.300гр. бял, жито и кус-кус.Линия - плувка 0.5гр .основно 0.12, повод 0.08.Ето и малко снимки

Риболова продължи до 10.30.После спря.Упорствах до 12.00 , но повече нищо не пипна.Ето и резултата.

Това е от мен

Язовира е окупиран от каравани и палатки.Трудно си намерихме място.Настанихме се и аз разпънах сергията.

Захраних и се настаних до скарата.Дойдоха едни приятели от Костандово и се започна един мохабет, че за риба не остана време.После заваля и успях само да захраня още веднъж.После пак хапване и пийване.

Чаках да дойде и Симо72 , ама не, сигурно беше възпрепядстван нещо, да знае , че много изпусна.

На другия ден , обаче още беше тъмно и бях на линия.Подхранка - Джаксън универсал и платика, коноп 2 пакета на МВДЕ.300гр. бял, жито и кус-кус.Линия - плувка 0.5гр .основно 0.12, повод 0.08.Ето и малко снимки

Риболова продължи до 10.30.После спря.Упорствах до 12.00 , но повече нищо не пипна.Ето и резултата.

Това е от мен

Това е като да бягаш сам и да излезеш втори ????
-
- вече хвърля и на тежко
Re: яз. Батак- почивка и релакс
Супер. Хем почивка , хем и рибка

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
SONY написа:Браво,Жорка.Добро представяне.

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- кандидат преподавател
Жоркаааа , е немам си късмет , и това си е. До последния момент снощи , мислехме с адаша ти да те посетим , но нямаше как. А аз в момента , съм зависим от транспорта. Просто нямаше с какво да дойда , за което найстина ме е много яд. Инак , като гледам бая добре си се справил !

Върл Shimano фен!
-
- научил се да хвърля
браво жорка добър улув
на много хубаво място си се разположил моля даи малко инфо каде точно е това местенце
като гледам е горе доло равно а аз сам с малко дете и мислим в неделя да патуваме за батак
мисля на този язовир да разпъна паладката
благодаря ти предварително
на много хубаво място си се разположил моля даи малко инфо каде точно е това местенце
като гледам е горе доло равно а аз сам с малко дете и мислим в неделя да патуваме за батак
мисля на този язовир да разпъна паладката
благодаря ти предварително
-
- сериозен играч
- Ivo_Ivanov
- сериозен играч
Красота

жорка това е любимиями заливв вляво оттеб имали много дьрвета в водата и водорасли завиждамти браво
-
- сериозен играч
Страхотен релакс

Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
-
- ще става разбирач
Браво бе, Жоре! А ние тук се пържим в собствен сос... 

- gorkata_petrov
- разбира нещата
Кога ще спретнем нещо заедно по Марицаangel.tr написа:Браво бе, Жоре! А ние тук се пържим в собствен сос...

Това е като да бягаш сам и да излезеш втори ????