нещо ни пренебрегнаха пак както обикновенно

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
bokobogdan
новобранец
новобранец

нещо ни пренебрегнаха пак както обикновенно

Мнение от bokobogdan »

почти съм сигурен че бъркам темата ,сори, ма незнам къде да я сложа. нека който знае да я премести където трябва ,та значи вижте на какво попаднах http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3193431 , няма лошо , бракониерите на сапун дето се казва ,но несме ли НИЕ рибарите отново пренебрегнати. обърнете внимание на цитата " Ще засилим инспектората по отношение на охраната на горите и на лова, ще бъде увеличен броят на горските пазачи. Санкциите трябва да бъдат по-строги, каза министърът." е хубаво нека на ГОРСКИТЕ ПАЗАЧИ броят да бъде увеличен ,ма струва ми се ,че това става за сметка на съкращенията в ИАРА. как пък нямахме късмет с министър рибар да му се невиди. та водоемите по малко ли се поскат от колкото горите! наистина се радвам за засиленият, в последно време, контрол от страна на ИАРА ма що трябваше да и режат крилцата с последните съкращения, пък от друга страна да се увеличават ГОРСКИТЕ! нещо справедливоста ми си губи тука. :axe:
нали не мислите, че съм тъп само защото почиствам след себе ,си!
Аватар
pachosz
сериозен играч
сериозен играч

Re: нещо ни пренебрегнаха пак както обикновенно

Мнение от pachosz »

Като се откриваше сезона за риболов, по-вървежно беше и се говореше повече за бракониери по водоемите. Сега се открива лова, нормално е малко пушилка да се вдигне за момента и за горите :wink: След седмица-две пак ше си я караме постарому.
Saxon
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Saxon »

Колеги, имайте малко търпение :) !
Писах Ви в една от темите, че ще има драстични промени в закона за рибарството, и мисля, че нещата ще бъдат по-добре от есента нататък.
Имам един приятел, който е съдия. Също така е запален риболовец. Като му попаднат бракониери, им скъсва задниците, и винаги им дава максимално предвидените в закона наказания. А една негова колежка, от същия съд, за същите закононарушения, е абсолютно снизходителна, защото тя мразела крадците :D . Бракониерите не били заплаха за обществото, те не крадяли, за няколко рибки нямало да ги праща в затвора, я :) .
Такава е нашата действителност, повечето от нас не виждат по-далече от носа си, тази същата съдийка пусна на свобода най-изявения бракониер в областа, макар че имаше престъпления, включително и незаконно притежание на оръжие, за които можеше да го прати на топло за 10 години.....
Никога не пия карал!

Изображение
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Saxon написа:Колеги, имайте малко търпение :) !
Писах Ви в една от темите, че ще има драстични промени в закона за рибарството, и мисля, че нещата ще бъдат по-добре от есента нататък.
Имам един приятел, който е съдия. Също така е запален риболовец. Като му попаднат бракониери, им скъсва задниците, и винаги им дава максимално предвидените в закона наказания. А една негова колежка, от същия съд, за същите закононарушения, е абсолютно снизходителна, защото тя мразела крадците :D . Бракониерите не били заплаха за обществото, те не крадяли, за няколко рибки нямало да ги праща в затвора, я :) .
Такава е нашата действителност, повечето от нас не виждат по-далече от носа си, тази същата съдийка пусна на свобода най-изявения бракониер в областа, макар че имаше престъпления, включително и незаконно притежание на оръжие, за които можеше да го прати на топло за 10 години.....
Амин-дай Боже :!:
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”