Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Как стават белите!!!!!!
Модератор: dantho.mihov
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Как стават белите!!!!!!
Момчета здравейте.Радвам се че аз го разказвам а не някой друг.Днес с Качо бяхме си решили да ходим на Лести,така и стана,събрахме багажа и газ.НО!!!!!Както карах колата нещо ме ужили зверски по гърба.Като в следващите 3-4 минути нещата станаха много страшни.Оказа се че ме е ухапал стършел.След първата минута се появи ужасен парещ сърбеж,карах доста бързо защото виждах на къде отиват нещата...НО!!!Всичко се разви толкова бързо че едвам изминахме и 200-300 метра,погледа ми се замъгли и не виждах нищо пред мен,с помоща на Качо успях да спра колата без да се случи нищо по лошо.След което късмета просто беше на моя страна,че с мен беше Качо и имаше Урбазон който той сам ми е бил аз докато бях в безсъзнание.След малко се свестих и с помоща на някакви момчета който Качо беше спрял се опитах да се преместя на другата седалка,изминах 2 метра и пак припаднах.Освестиха ме и се качих в колата.От там към Синеморец до доктор Йорданов който ми сложи още урбазон.Целия бях зверски обринат и имах силни болки в стомаха и диафрагмата.За няколко часа всичко отмина.Ама ако бях сам и ако Качо не носеше урбазон сега можеше и да не пиша.ТА ЕДИН СЪВЕТ ОТ МЕН.Колеги доста често дестинацийте до който ходим са трудно достъпни,гористи местности пълни с насекоми,змии,под водата също има риби и организми който могат да ни причинят неочаквани и пагубни алергични реакции.НОСЕТЕ СИ УРБАЗОН,ЕДНА ИГЛА И СПРИНЦОВКА.Днес това ми спаси живота.Специални благодарности на Качо отново,че беше там и реагира толкова адекватно.Поклон Приятелю!!!!!!
Последно промяна от gmurkacha на Нед Авг 15, 2010 12:48 am, променено общо 1 път.
- Кузмич
- dreamer
Re: Как стават белите!!!!!!
Пииииииич....
Квото и да напиша ще е ...абе нямам думи.
И алергозан-а върши работа носете го с вас.
Мойсей: "Законът е всичко!"
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."
Аз по принцип съм музикален помияр...
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."
Аз по принцип съм музикален помияр...
-
- научил се да хвърля
Късметлия, разминал си се.Отворила се е алергична реакция.Урбазон и адреналин и най важното, никога сам.Ако се наложи да инжектирате човек, може като видите че е на умиране и направо в областа на шията да инжектирате, ако сте сам и знаете че имате алергия веднага инжектирайте, ако ухапването е в областа на главата , може и директно под езика.Тея дето са алергични да питат най добре личния си лекар как и какво да правят, ей, нема шега от подобно нещо се мре и понякога става за минутки.В ръцете ми е умирал човек от алргичен шок, нещата се случват много ,за жалост, бързо
п.п Несъм бил причината да предизвикам реакцията на починалия човек, просто бях там и пробвах да помогна, имах и лекарства при мен ,но ............

п.п Несъм бил причината да предизвикам реакцията на починалия човек, просто бях там и пробвах да помогна, имах и лекарства при мен ,но ............

Капитан АТАНАС АНГЕЛОВ , платил с живота си , служейки на Република България.
Убийците се смеят,
Весело живеят,
ала невежи те,нещат да проумеят,
деца им, внуци в Бездната ще се запилеят
„μή μου τούς κύκλους τάραττε„
Убийците се смеят,
Весело живеят,
-
- научил се да хвърля
Само алергозан при алергичен истински шок, няма да помогне !Кузмич написа:Пииииииич....
Капитан АТАНАС АНГЕЛОВ , платил с живота си , служейки на Република България.
Убийците се смеят,
Весело живеят,
Убийците се смеят,
Весело живеят,
Благодаря за предупреждението! Освен че си бил с приятел си уцелили и да разбира как и къде да ти бие инжекцията, не всеки умее. В понеделник и аз ще го купя това лекарство.
- Petar Nedev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Голям филм си преживял колега, най важното е че е с щастлив край. И аз ще си взема урбазон. На 20-ти тръгвам за Синеморец и аз
Благодаря ти Гмуркачо , че сподели с нас ! Качо си го знам , че е пич отвсякъде , въпреки че го познавам само задочно ! Прати му поздрави и много риби да удари му пожелавам . Тва лято много стършел се е навъдил . Едни мои познати от Мириус също ми се оплакоха 

- pachosz
- сериозен играч
Никога не ми е минавало през акъла за такава ситуация
Много полезно наистна, че го сподели колегата. Никой не знае на кой и кога може да се случи.
Верно не може човек да носи всичко в аптечката, но наистина по местата, където ходим и се врем, бързодействащо противоалергично средство би било едно от най-необходимите.
Здраве и късмет и за двама ви, колеги! След като вече живее втори живот гмуркача, благодарение на Качо, ника му вече може да стане ГМУР-КАЧО

Много полезно наистна, че го сподели колегата. Никой не знае на кой и кога може да се случи.
Верно не може човек да носи всичко в аптечката, но наистина по местата, където ходим и се врем, бързодействащо противоалергично средство би било едно от най-необходимите.
Здраве и късмет и за двама ви, колеги! След като вече живее втори живот гмуркача, благодарение на Качо, ника му вече може да стане ГМУР-КАЧО

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Малее Жоре, голям късмет и имал, че както казваш нещата можеше да свършат много зле. Да сте живи и здрави и двамата
Аз също ще си взема това лекарство, кажи къде се бие да не дава господ?

НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МИ ДАДЕ ТОВА, КОЕТО МИ ДАВА МОРЕТО!
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Миро,Качо ми го би на мен в рамото,а доктора след това ми би в бузата на задника.Колега по нагоре сподели че може да се бие и в врата и в езика но това според мен трябва някой можещ да го покаже къде по точно(по специално говоря за врата).След Урбазона който Качо ми би се свестих за около 5-10 минути.От охапването до загубата на съзнание минаха максимум 5 минути.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Ба си нещото дет си преживял.
Навремето баща ми едва прескочи трапа от пчела - та си имам едно на ум.
Ама ако трябва от всичко да се пазим - май от дома си да не излизаме.
Гмуркачааааа-занапред си знаеш урока вече.
То знае ли човек от де ще му дойде - ама нали и тука нещо трябва да пишем.
Навремето баща ми едва прескочи трапа от пчела - та си имам едно на ум.
Ама ако трябва от всичко да се пазим - май от дома си да не излизаме.
Гмуркачааааа-занапред си знаеш урока вече.
То знае ли човек от де ще му дойде - ама нали и тука нещо трябва да пишем.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- и господ не е толокова добър
Koфти случка, евала на приятелчето 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Отивам да си купя веднага.
А искам да попитам какво трябва да се вземе за ухапване от змия и каде се бие?
А искам да попитам какво трябва да се вземе за ухапване от змия и каде се бие?
Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
Гмуркача,на този ден всяка година курбан трябва да правиш и ръцете да му целуваш на КАЧО.
Браво на колегата че е запазил самообладание, и не сее паникьосал ,голям късмет си извадил приятелче,жалко че си алергичен но и такива като мен които не сме алергични не е лошо да носим Урбазон в аптечките че не се знае на кого и кога ще потрябва! Късмет и здраве ти пожелавам и дано това да е последния път когато пишем по такива поводи!!!
Браво на колегата че е запазил самообладание, и не сее паникьосал ,голям късмет си извадил приятелче,жалко че си алергичен но и такива като мен които не сме алергични не е лошо да носим Урбазон в аптечките че не се знае на кого и кога ще потрябва! Късмет и здраве ти пожелавам и дано това да е последния път когато пишем по такива поводи!!!