Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

наглост
Модератор: bobopeli
- Petar Nedev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
наглост
вижте на какво попаднах тук в сайта : Дата: 2010-08-14
Заглавие: ribarski mreji
Обява: srekme 6aransko oko 20mm.150 lv.cedki ot 3-ki do 10-ki na 50 o4i 60lv za 50 metra.sitni rab4eta i drygi mreji s zaqvka i kaparo..tel.0888016654
За контакт: edinotbg@abv.bg
Валидна до: 2010-12-31
И това точно тук в сайта на най запалените борци с бракониерството
Обява: srekme 6aransko oko 20mm.150 lv.cedki ot 3-ki do 10-ki na 50 o4i 60lv za 50 metra.sitni rab4eta i drygi mreji s zaqvka i kaparo..tel.0888016654
За контакт: edinotbg@abv.bg
Валидна до: 2010-12-31
-
- учете се от него
- Местоположение: НАКАТА Пловдив,Хасково,яз.Ивайловград и после обратно
- Обратна връзка:
Re: наглост
И аз го видях това .Отново пълна пародия,нямам думи просто.
Catch /for pleasure/ And /photo for memory/ Release /for future/ Pro
Не помня от кога съм рибар................... но помня,че се зарибих отдавна.
Последен шарко:63 см ,5 кг от река Тунджа в Ямбол.
-
- сериозен играч
Първо си задайте въпроса колко колеги от форума имат частни водоеми? Нали не очаквате ,че като вадят рибата за продан за Никулден я ловят с фидера и мача.Използването на мрежести риболовни уреди е регламентирано,къде и как може да се използва.Това,че продават мрежи не е незаконно,незаконно е неправилното използване.
- Petar Nedev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
до колкото съм запознат не се вади рибата от часни водоеми със Срекме.
-
- ще става разбирач
HAZART е прав, колеги, много от нас имат водоеми, като съответно имат нужда от мрежи, за да си манипулират рибопроизводството. Отделен е въпроса, че тези мрежи трябва да бъдат номерирани, и да се водят на отчет както ловните пушки! Като ползваш безотчетна мрежа, трябва да подлежиш на същата санкция, като притежателя на незаконно оръжие!
Никога не пия карал!

- djokoriboloveca
- разбира нещата
Или нерегистриран автомобил.Saxon написа: Като ползваш безотчетна мрежа, трябва да подлежиш на същата санкция, като притежателя на незаконно оръжие!
За всеки отделен ден за риболов,Господ дава два..
- djokoriboloveca
- разбира нещата
Лично на мен са ми вадили.Хвърля малко храна на хранилката,след 5 мин. хвърля серкмето,рибата на кантара плащаш и довиждане.nedevi30 написа:до колкото съм запознат не се вади рибата от часни водоеми със Срекме.
За всеки отделен ден за риболов,Господ дава два..
Много прави сте (HAZART и останалите, които мислят като него) - Продажбата на тези мрежи не е незаконна, незаконно е неправилната им употреба

Някои си развяват байрака, а други бикините.
-
- и господ не е толокова добър
Може да се ковне един закон.Продажба на мрежи само на хора които имат разрешително за това.Не, че това ще спре бракониерите, но поне ще се вижда, че има желание за промени в тази държава 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- ivcho79
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Ами също така във този форум има и хора които се занимават с промишлен и стопански риболов и са напълно редовни.Доста от съфорумниците ни живеят покрай Дунав и си вадят хляба точно по този начин,така че невиждам нищо нередно в това някой да продава мрежи,не мисля че трябва да бъдем толкова крайни към хората които плащат сума пари за заверка на билет,айде поздрави на всички и наслука

Кльонка във ръката и напред във водата!!!
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Прочетох с недоумение коментарите по темата.Толкова много симпатизанти на риболова с мрежи, и то в този форум ме озадачи.Серкмета и сетки не се използват в промишления риболов, освен по изключение.Много отдавна, преди повече от 30 години и аз веднъж ползвах сетка и добре си спомням принципа и начина на действие.nedevi30 написа:вижте на какво попаднах тук в сайта : Дата: 2010-08-14
Обява: srekme 6aransko oko 20mm.150 lv.cedki ot 3-ki do 10-ki na 50 o4i 60lv za 50 metra.sitni rab4eta i drygi mreji s
Не виня дядо на село, който със серкмето ще хване две шепи дребна риба за да се наяде, но това е на село.Подръжниците на тези два мрежени уреда не знаят за каква кауза пишат.
-
- сериозен играч
Разликата между английските форуми ,руските форуми и българския форум"NARIBA.COM"G.Petkov написа:Прочетох с недоумение коментарите по темата.Толкова много симпатизанти на риболова с мрежи, и то в този форум ме озадачи.Серкмета и сетки не се използват в промишления риболов, освен по изключение.Много отдавна, преди повече от 30 години и аз веднъж ползвах сетка и добре си спомням принципа и начина на действие.nedevi30 написа:вижте на какво попаднах тук в сайта : Дата: 2010-08-14
Обява: srekme 6aransko oko 20mm.150 lv.cedki ot 3-ki do 10-ki na 50 o4i 60lv za 50 metra.sitni rab4eta i drygi mreji s
Не виня дядо на село, който със серкмето ще хване две шепи дребна риба за да се наяде, но това е на село.Подръжниците на тези два мрежени уреда не знаят за каква кауза пишат.
в английския форум задаваш въпрос, отговарят
в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
в "NARIBA.COM", като напишеш нещо всички започват да ти обясняват колко си прост.
да колега прав си и затуи не пиша тук.сабрали са се за да се саморекламират и си пишат ами да си направят чат
тоя саит вече се осра Яко
АЗ съм един прост българин дето като отида на излет искам да
и да си пцувам и викам на воля...
и да не ми обясняват че не калве щото не съм захранил с еди коя си марка ....а истината е НЯМА РИБА ГОВЕДА акощете и с
яхти тролете
аз от брега си ги хващах.аи ся
и на 

и да не ми обясняват че не калве щото не съм захранил с еди коя си марка ....а истината е НЯМА РИБА ГОВЕДА акощете и с
яхти тролете

Положението е плачевно ... много ми е мъчно, че сме такива изверги !!! Пак колегата HAZART ме разчуства с тия думи, ама е прав 

Някои си развяват байрака, а други бикините.
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
snegk написа:Може да се ковне един закон.Продажба на мрежи само на хора които имат разрешително за това.Не, че това ще спре бракониерите, но поне ще се вижда, че има желание за промени в тази държава

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!