Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Алино за малко...
Алино за малко...
...капо.Една маломерна червеноперка. От 17 до 20 ч. Стръв бял,торен и за малко на рибе. Не бях ходил досега. Красив язовир, но с малко удобни места и разнасяне багажа пеша иначе имаше доста коли, но се виждаха малщо риболовци около района на стената. Не знам дали има път за други места около язовира.
http://prikachi.com/images/401/2427401q.jpg
http://prikachi.com/images/402/2427402k.jpg
http://prikachi.com/images/403/2427403S.jpg
Ето и няколко снимки да се разнообрази поста.
http://prikachi.com/images/401/2427401q.jpg
http://prikachi.com/images/402/2427402k.jpg
http://prikachi.com/images/403/2427403S.jpg
Ето и няколко снимки да се разнообрази поста.
- BV
- вече хвърля и на тежко
Re: Алино за малко...
Не знам, според мен е обезрибен и измрежарен този язовир...
Инак - да, красив е много

Инак - да, красив е много

-
- новобранец
КАЯ написа:
Бе има още риба но е много труден риболова
-
- научил се да хвърля
Абе труден е риболова там.С един колега бяхме преди 2-3 седмици и почти нищо не хванахме от брега , а когато влезнах във водата с проходилка и мухарка хванах няколко кленчета и видях много големи костури , като един от тях искаше да налапа една от моите закачени рибки 

Естествено всички рибки си плуват обратно във водата , а също така видях и големи Кленове ама само ги видях

Естествено всички рибки си плуват обратно във водата , а също така видях и големи Кленове ама само ги видях

Поздрави chipsi
Язовирчето е прекрасно
В неделя и аз го посетих, с цел пикник, и даже маи се разпознавам на втората снимка
Измежду биричките промуших и един час риболов. На директната седмица и стръв мартенички успях да извадя 12 кефалчета по педя. Смятам да направя и един сериозен излет в близко време. Поздрави

-
- ще става разбирач
И е хубав и риба има но е труден риболова.
Има много големи ние сме ловили по 50-55см , а преди години съм виждал 500 гр костур хванат от там
Днес пак на Алино да избягаме от жегите. Беше по-хладно, та чак студеничко на сенките. Сега опитах да проверя пътя на право без да се свива към стената. Черен с коловози на места. Не е за дъждовно време. Стига се до една полянка и колегите си оставят колите до пътя, но имаше и няколко коли слезли на поляната. Имаше доста път по сръмното към язовира за носене на багажа и се върнах при стената. Иначе на едно място пътя се разклоняваше и левият поема по баира нагоре. Възможно е да води към устието. Не знам, не го проверих. Иначе пак слаб риболов. Още преди да захраня две бързи добри бабушки и като че ли посре захранката все едно изгони рибата и нямаше и пипане. Сръв бял и жито. Захранка респект езеро,шоколадова и бисквитена галета 1х0.5х0.5. Ще упорсвам пак там. Едакво ми е разстоянито с Огняново, но поне я няма навалицата и разни джетове, чалга и т.н.
П.п. Направих и една панорама, може и да не е върха, но е снимана от ръка пусната на автомат да се прави.

Не исках да снимам изпочупените прозорци на постройката в началото на стената. Миналата седмица все още си бяха здрави. Все пак учудващо дълго се бяха запазили здрави след напускането на арендаторите. Какъв ли кеф им прави на малоумниците това деяние?
П.п. Направих и една панорама, може и да не е върха, но е снимана от ръка пусната на автомат да се прави.

Не исках да снимам изпочупените прозорци на постройката в началото на стената. Миналата седмица все още си бяха здрави. Все пак учудващо дълго се бяха запазили здрави след напускането на арендаторите. Какъв ли кеф им прави на малоумниците това деяние?
- il4o6o
- вече хвърля и на тежко
месец юни 2010 имаше и поне 20 пейки около водата, сега като отидеш ги преброй и тях колко останаха. тези които ги няма отидоха за вечерни огньове и за правене на обедни скари, макар че е пьлно с паднали дьрвета.
пускайте ги,за да хващате
И нас ни изненада Алинския в петък

за 3 часа имахме общо 7 удара от тях една откачена и 2 хванати , и върнати обратно . Призовавам всички ходещи на Алино да връщат писалките за да можем след някоя година да си ловим мерни щуки там
Доколкото разбрах щуките са пуснати от месни хора миналата година.
вчера пак ходих но от брега нищо не даде на блесни , днес се готвя пак но с лодката

за 3 часа имахме общо 7 удара от тях една откачена и 2 хванати , и върнати обратно . Призовавам всички ходещи на Алино да връщат писалките за да можем след някоя година да си ловим мерни щуки там

Доколкото разбрах щуките са пуснати от месни хора миналата година.
вчера пак ходих но от брега нищо не даде на блесни , днес се готвя пак но с лодката

- Naiden71
- научил се да хвърля
На времето когато бях невръстен келеш,Тате ме водеше там с разрешително,щот не пускаха всеки.
Имаше садки с пъстърва и невероятна популация на шаран.После демократично/като много други водоеми/му ебаха маменцето
Ако мога да сканирам снимки от тогава ще ги пусна.Иначе невероатна природа,ама като че ли местните серат повече от нас....
Имаше садки с пъстърва и невероятна популация на шаран.После демократично/като много други водоеми/му ебаха маменцето

Cohiba Fishing
Много слаб ден 3 въдици на брега на бял от 15 до 19 часа 2 перки и едно кленче, на влачене 2 кленчета едното 20 см 2-рото към 35 см и 3 чуквания без резултат.
Говорихме с един рибар и каза , че преди 2 дена е имало сутринта мрежа през средата на язовира
Иначе едни колеги отсреща хванаха доста дребосък , перка кленчета и кустурчета
Говорихме с един рибар и каза , че преди 2 дена е имало сутринта мрежа през средата на язовира

- ignatov78
- ще става разбирач
Много красив язовир!