Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

За пъстръва в Родопите !!!
Модератор: Paublo_Eskobar
За пъстръва в Родопите !!!
Здравейте колеги , отдава ми се възможност да почивам няколко дена от средата на другата седмица , а много ми се ходи за пъстърва . За съжаление не съм много в час къде и на какво кълве . Аз съм от Асеновград и от време на време си ходя по нашата река , но резултатите не са задоволителни . За последните няколко излета 2 пъстърви ( 1 балканка и 1 американка ) и това е . И нормално то в последно време на реката има повече народ от колкото в целия град
Моля ви помагайте !Ще съм страшно задължен .

- Petar Nedev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: За пъстръва в Родопите !!!
Toчно за пъстърва и за местата не очаквай много инфо колега
- maranzika
- сериозен играч
Абе щом от Асеновград взеха да питат къде има пъстърва ,не е добре работата. 

-
- вече хвърля и на тежко
Айде бе колеги, дайте инфо на човека къде са големите пъстърви, все пак може и да не е от ония............... 

- GODFATHER
- разбира нещата
- Обратна връзка:
В ряката
, точно под носа му 

I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
- icho_87
- вече хвърля и на тежко
Predi 2 sedmici bqh na Qgodinskata peshtera i popyt navryshtane vidqh edin kolega kak vadi edna pove4e ot prili4na pystyrva
na ru4einik s malka tejenka da se tyrkalq po dynoto. nasluka
P.S. izvinqvam se za latinicata, no ne mi davat da instaliram nishto na toz smahnat komp

P.S. izvinqvam se za latinicata, no ne mi davat da instaliram nishto na toz smahnat komp

Еий много пъстърваджии станахме повече от сичката пастърва в реките 

Здрасти на всички от ново .
верно , че тая риба е кът и си е мерак за всеки риболовец и , че ако тука туку така се напише къде е рибата там след 2 седмици вече няма да има риба , но се надявах някой да даде някаква насока поне , на лично съобщение дори но май няма да стане номера . За другия колега дето казва , че може и да не съм такъв (става дума за бракониер предполагам ) , вярно е не съм такъв . Не знам районите защото не съм ходил много за такава риба а и съм млад още (23 г.) ще ги науча , за всичко си има време , но все пак МОЛЯ ако някой иска да сподели да го направи .Ще съм много благодарен . Имам чувството , че само глупости написах в този пост
. Иначе в неделя бях по реката ,над с. Хвойна и там за мое супер голямо учудване се срешнах с двама рибари който бяха хванали сом около 1 кг . , чак и те не можеха да повярват и ме питаха каква е рибата че не бяха сигурни
. Това е от мен , чао за сега .
Така си и мислех колегаnedevi30 написа:Toчно за пъстърва и за местата не очаквай много инфо колега

-
- кандидат преподавател
То в крайна сметка не става въпрос за никакви тайни.Щом ходиш до района на реката край с.Хвойна,там трябва да ти се съсредоточи и основно интереса за пъстървите.Иначе колко ми е да те насоча към два-три района на Черна и Арда и малките им приточета,ама там ако знаеш колко знайни и незнайни термиспинатори и плувкодистройъри шетат
От зори до здрач да размахваш гегата,гаранцията е по-зле от Франция срещу ромите.Що после да ме псоваш,че съм те пратил за зелен хайвер,ако се случи да не ти клъвне даже маломерно пъстървче?

- GODFATHER
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Делянчо, тръгваш по Чая нагоре и където видиш перспективно място, спираш и пробваш
Когато преди 3г. започнах да ходя и за пъстърва, така процедирах и сега знам не малко дяшни места по реката
Друг е въпроса, че сега е жега, сите идиоти са по реката с барбекюта и ЧАЛГА
на МАКС, така че риба трудно. Плюс това водата е топла и бистра, което пак е минус за петнистата
така, че или рано сутрин докато не са дошли моржовете с простотията си или надве4ер, но нагоре от Наречен чак до след Хвойна, където е недостъпно за коли и трапези
Друг вариант тие река Юговска, там гаранция поне няма да има ИДИОТИ
Сега сума народ ще ревне дето съм написал имената на реките, ами то и в Марица има СОМОВЕ ама не всеки ден и не всеки ги лови
Сега НАСЛУКА!!!
И връщай маломерките и въобще повечето пъстърви, усещането е уникално
Не те познавам, не ме разбирай погрешно, може и така да си го правиш!!!!

Когато преди 3г. започнах да ходя и за пъстърва, така процедирах и сега знам не малко дяшни места по реката

Друг е въпроса, че сега е жега, сите идиоти са по реката с барбекюта и ЧАЛГА

така, че или рано сутрин докато не са дошли моржовете с простотията си или надве4ер, но нагоре от Наречен чак до след Хвойна, където е недостъпно за коли и трапези

Друг вариант тие река Юговска, там гаранция поне няма да има ИДИОТИ

Сега сума народ ще ревне дето съм написал имената на реките, ами то и в Марица има СОМОВЕ ама не всеки ден и не всеки ги лови

Сега НАСЛУКА!!!
И връщай маломерките и въобще повечето пъстърви, усещането е уникално

Не те познавам, не ме разбирай погрешно, може и така да си го правиш!!!!
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
GODFATHER благодаря ти за инфото. Общо взето правя точно това което си описал и на същите места , но слуката е рядка . То по реката за сега е панаир , не ги виня хората кой не иска да избяга от жегата . Снощи бях на Юговска за 2-3 часа но нищо не клъвна , вярно е , че водата е супер бистра , а освен това си мисля , че и рибата е наплашена за това време през което бях там дори не можах да мярна някъде да се покаже някоя рибка . Имаше и други рибари : плувки , мухи , туистъри , воблери , блесни и ... никой нищо (кефали на мухите само) . А за малките риби си прав по-добре е да си остават във водата . Удоволствието от пъстървата е не сравнимо , но колкото е по-едра толкова е по- несравнимо , така че е добре да ги оставяме да растат . Най-голямата ми хваната Балканка е около 45 см и ви казвам на всички пълна лудница е . Никой шаран на пример не ми е доставял такова удоволствие .
Толкова от мен за сега
Толкова от мен за сега