Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Въдици, макари и такъми
naRiba.com

Форум

Да се похваля
Модератори: Димо Михалев, dobria1
- man1966
- ще става разбирач
Re: Да се похваля
Коментара е излишен-толкоз за изтинските неща...камен написа:Днес се сдобих ей с тая красавица

Честито и да ги дърпаш редовно с таз красавица...

Я елате рибенца при батко...
- Local
- учете се от него
Дели я ми кажи според теб на тези пари за 125 лв , какво би си купил , ама искам да отговаря на същите данни и да не е перфектно менте!Дели написа:Какво се правиш на две и половина . Собствениците не ви ли казват какво продавате

И най-вече искам да знам защо Шимано са ментета , може да ме разубедиш и аз да си купя ... знае ли се...

И в крайна сметка ти имаш ли такъм който да е на 2-3 години и да е правен в Европа???
Клавиатура риба не лови!!!
В магазин Рибар има едно шимано което струма между 400 и 500 кинта и на него пише, че е направено в Япония...батВан ми обясни, че то е от по-висок клас макара ...по-ниските класове ...са правени в Малайзия и сруват почти 1/3 от него.... 
А Локал лови с една моя "перфектна" макара...марка "Резвая", с 6 лагера,много яка ... на която пише , че е пройзведена в България...но е внос от Китай и струва 20 лева...е с намалението...

А Локал лови с една моя "перфектна" макара...марка "Резвая", с 6 лагера,много яка ... на която пише , че е пройзведена в България...но е внос от Китай и струва 20 лева...е с намалението...