язовир Широка поляна

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
краси12345678
ще става разбирач
ще става разбирач

язовир Широка поляна

Мнение от краси12345678 »

Привет на всички колеги.Дайте информация за риболова на язовира.благодаря. :D
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Колега гледай внимателно къде си пускаш темите .Има си място къде да питаш за информация за даден водоем.Разгледай внимателно темите във форума преди да пускаш нова тема.!!!!
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

Колега гледай внимателно къде си пускаш темите .Има си място къде да питаш за информация за даден водоем.Разгледай внимателно темите във форума преди да пускаш нова тема.!!!!
Важи за всички във форума :!: :idea: :!: :idea: :!: :idea: :!: :idea:
Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
Аватар
краси12345678
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от краси12345678 »

Приемам критиката безрезервно. Сьжалявам но още сьм новобранец в работата с компютьр. Ще се постарая повече. :oops:
Аватар
krasimir n.
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от krasimir n. »

На 27.05.2006 минах оттам.Мислех че е разрешен,а се оказа-ЗАБРАНЕН!Така и не ми показаха ЗАПОВЕД!Местното ДДС било зарибило с маломерни "сивени".Заповедта също май е на местно ниво?Не че се бях засилил да хващам,отивах си към ДОСПАТ,ама се издразних,че не можаха да ми дадат смислен отговор,защо е забранен ??.В същото време Беглика бил разрешен,ДОСПАТ също??:)Инфото ми го дадоха местните горски стражари.?????????Говорихме си на място:)
Аватар
Ванко
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Ванко »

krasimir n. написа:На 27.05.2006 минах оттам.Мислех че е разрешен,а се оказа-ЗАБРАНЕН!Така и не ми показаха ЗАПОВЕД!Местното ДДС било зарибило с маломерни "сивени".Заповедта също май е на местно ниво?Не че се бях засилил да хващам,отивах си към ДОСПАТ,ама се издразних,че не можаха да ми дадат смислен отговор,защо е забранен ??.В същото време Беглика бил разрешен,ДОСПАТ също??:)Инфото ми го дадоха местните горски стражари.?????????Говорихме си на място:)
Само по време на забраната ли е забранен или и след това ще бъде.
Защото мисля да ходя другия месец.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”