Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Струма и Арката
Струма и Арката
здравеите колеги малко късно пишем ма чак сега имам време значи миналата седмица направихме с бащами два излета на струма преди пастух и един на близо до арката.На струма не уцелихме местото сответно и риболва тоя път не беше кои знае какво местото беше повече като за клен и морунаж ма и тех ги немаше.Лових ги с щеката на 13м. далбочината беше малко под метар течението слабо с 1,5гр плувка лових, сичко на бел хванех на троха нищо не иска да пипне,единственте по мерни риби беха две добри мрени и един морунаж.Бащами на фидера извади повече рибета ма нещо тоя риболов на мене не ми харесва.Краиния улов беше 15тина мрени и толко некаде кленчета и 1 морунаж.Следващия излет беше на Арката отидехме след обед без особени надежди за риба поради жегата,но бехме приято изненадани излизаха доста костури и червеноперка и по редко некоя каракуда ма те трагнаха привчер,за арката требе много фин такъм водата е бистра и е плитко сложиш по дебел повод от 0,10 си само наблюдател.Това е ето и некоя снимка не съм снимал много
морунажа от струма

и едната от добрите мрени те беха еднакви де

те това е от Арката

една уклеика незнам болна ли беше или просто беше избегала от некоя щука

морунажа от струма

и едната от добрите мрени те беха еднакви де

те това е от Арката

една уклеика незнам болна ли беше или просто беше избегала от некоя щука

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Re: Струма и Арката
На Арката гледам, че е много обраснало. На каква дълбочина ловихте ?
епа по принцип далбочината е насекаде колко 50см ма се намира и по некоя чиста дупка до 1м

епа по принцип далбочината е насекаде колко 50см ма се намира и по некоя чиста дупка до 1м
По принцип дълбочината навсякъде е около 50 см., но се намира и по някоя чиста дупка до 1м.
По принцип дълбочината навсякъде е около 50 см., но се намира и по някоя чиста дупка до 1м.
-
- учете се от него
- Местоположение: НАКАТА Пловдив,Хасково,яз.Ивайловград и после обратно
- Обратна връзка:
Е ша ма скъсате от смяхniki71 написа:епа по принцип далбочината е насекаде колко 50см ма се намира и по некоя чиста дупка до 1м

Добър излет,различни риби.

Catch /for pleasure/ And /photo for memory/ Release /for future/ Pro
Не помня от кога съм рибар................... но помня,че се зарибих отдавна.
Последен шарко:63 см ,5 кг от река Тунджа в Ямбол.
Завърши го този 4 клас.Trout написа:какво превеждаш ли на колегите
Добри рибета ! 

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
всъщност заварших 10-ти клас и да ви кажем на не ме интересува нито как пишем нито па за пунктоация аз не съм в училище та да ми прават забележки за това на кои не му харесва може да не чете ако па сичките колеги са толко против нема да пишем и готово 

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Пиши, пиши, аз ти разбирам.В крайна сметка пишеш по правилата на сайта - на кирилица!Trout написа:на кои не му харесва може да не чете ако па сичките колеги са толко против нема да пишем и готово
- ignatov78
- ще става разбирач

- Димитър Янчев
- ще става разбирач