Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

яз. Душанци
Модератор: Кърцата
яз. Душанци
Здравейте колеги,
По време на сефтосването на палатката миналия уикенд на Огняново успях много да се запаля по къмпингуванетооо
Та този уикенд мисля да посетя яз. Душанци.
Четох, че хубави места за къмпингуване и риболов имало от към Антон.
В гугъл видях, че до тези места може да се влезе от към Душанци и от към Антон.
Можете ли да споделите инфо, кой от двата пътя е по-благодприятен за ниска кола, за да мога да се ориентирам по-лесно от къде да вляза към язовира.
Благодаря предварително и наслука през уикенда
По време на сефтосването на палатката миналия уикенд на Огняново успях много да се запаля по къмпингуванетооо

Та този уикенд мисля да посетя яз. Душанци.
Четох, че хубави места за къмпингуване и риболов имало от към Антон.
В гугъл видях, че до тези места може да се влезе от към Душанци и от към Антон.
Можете ли да споделите инфо, кой от двата пътя е по-благодприятен за ниска кола, за да мога да се ориентирам по-лесно от къде да вляза към язовира.
Благодаря предварително и наслука през уикенда

- kaleeff
- ще става разбирач
Re: яз. Душанци
Аз лично останах много разочарован от този язовир. С кола може да стигнеш от към антон. От към копривщица не е за ниска кола. Но е фраш с народ. А от към антон брега е доста стръмен. За другите места не мога да кажа. Но комарите са мнооооого приятни
Наслука!

Фен-клуб Таранка!
Re: яз. Душанци
Ходил съм от към Копривщица и на стената има хубави места с борова гора.Пътят през гарата на Копривщица е проходим, но се кара бавничко, има хубави места, но наистина не са много и си има народ.На стената си е асвалтов пътят така че нямаш проблеми.През Антон не съм минавал и не знам какъв е пътят.И на двете места се лови предимно уклей и бабушка на плувка-става да си начешеш крастата.Много рядко и някое шаранче и платика.