Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Спининг или кастинг?
Модератори: Павел Иванов, sestrata
-
- новобранец
Спининг или кастинг?
Здравейте колеги какъв такъм предпочитате и защо?Става дума за риболов от брега на щука и смадок с воблери,блесни и силиконови примамки.
-
- кандидат преподавател
Re: Спининг или кастинг?
Не,Сандино,предлагам 50% спининг и 50% кастинг-по-гот е 

-
- новобранец
А какво ви е мнението за абу гарсия фантазиста оренджи 1.83м. 10-40гр. и амбасадор рево елит аурора на същата фирма?
- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Абу си е абу .. Амбасадор си е амбасадор. Щом можеш да си ги позволиш взимай. Универсална кУмбинация - и за кастинг и за спининг .. е , не е хубаво да ги съчетаваш двете в един излет , ама ... с времето ще свикнеш 
Като стигнеш до избор на влакно седни на тоя кош за няколко часа и се почети по темите в спининг секцията мааааалЦе повече

Като стигнеш до избор на влакно седни на тоя кош за няколко часа и се почети по темите в спининг секцията мааааалЦе повече

-
- новобранец
Притеснява ме само дали ще мога да хвърлям с мултито.Ако се кажат добри думи за пръчката мога да взема спининг варианта да го оборудвам с туин пауър и да не си тровя живота.
- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Марко , всичко добре ама Рекс Хънт и там повечето му хамериканци нали се сещаш ,че мааат от лодки .. При такива условия всичко е ток и жица .. ама от брега с мулти - нещо ми се нЕще 

- баш_майстора
- сериозен играч
- Обратна връзка:
меткането от мостче и от висока скала се брои за такова от лодка 

"Няма риба в реката, само пъстърва, откакто се появи тя и изяде всичката друга риба..."
100 % Спининг поздрави 

-
- вече хвърля и на тежко
от брега спининг,а от лодка кастинг.наслука на всички
Кастинг ,по прецизен и лек екип
Един съвет от мен ,не купуваите ефтини екипи за кастинг ще се разочаровате барзо.
Препорачвам макари SHIMANO и DAIWA .Погледнете тук http://www.basspro.com/Freshwater-Fishi ... /N-1z11dcn
Малко ремонтирах няколкото мнения напускани едно след друго през две минути . Не мисля че това е начина за натрупване на мнения !
Павел Иванов
Един съвет от мен ,не купуваите ефтини екипи за кастинг ще се разочаровате барзо.
Препорачвам макари SHIMANO и DAIWA .Погледнете тук http://www.basspro.com/Freshwater-Fishi ... /N-1z11dcn
Малко ремонтирах няколкото мнения напускани едно след друго през две минути . Не мисля че това е начина за натрупване на мнения !
Павел Иванов
Аз не съм съгласен с това мнение. Спининговите макари позволяват използването на по-леки линии и примамки при всяко положение. Не мога да разбера защо в конкретния случай се измислят ненужни дилеми...cronos39 написа:Кастинг ,по прецизен и лек екип
...
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;