Повече за Daiwa BG10

Модератор: sapuna

rimohit
сериозен играч
сериозен играч

Повече за Daiwa BG10

Мнение от rimohit »

Интересува ме тази макара .И по точно нейния размер като габарити.За съжаление няма как да я видя на живо и бих бил много благодарен на някой колега , ако пусне снимки с нея и предмети за придобиване на представа.
Спрял съм се на нея за лек морски риболов . Знам , че е стар модел , но ми изглежда дуракоустойчива.
Освен това , къде може да се намери при нас ,освен в Бент и на малко по нормална цена.
Благодаря предварително
:drinkers:
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
kleniak
новобранец
новобранец

Re: Повече за Daiwa BG10

Мнение от kleniak »

rimohit
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от rimohit »

Благодаря колега ! Такива снимки съм виждал но искам да е снимана до цигарена кутия например за да придобия по реална представа.А пък ако някой я притежава , ще го моля да ми поизмери туй-онуй
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
dtinkov
новобранец
новобранец

Мнение от dtinkov »

Аз имам такава дайва. Страхотна е! Имам я много отдавна, но почти не е ползвана. За съжаление не зная от къде може да си я купиш.
rimohit
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от rimohit »

Ако размера и е 10 и не ти представлява проблем да я снимаш до предмет за съпоставака ще ти бъда много благодарен :D
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”