Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Повече за Daiwa BG10
Модератор: sapuna
-
- сериозен играч
Повече за Daiwa BG10
Интересува ме тази макара .И по точно нейния размер като габарити.За съжаление няма как да я видя на живо и бих бил много благодарен на някой колега , ако пусне снимки с нея и предмети за придобиване на представа.
Спрял съм се на нея за лек морски риболов . Знам , че е стар модел , но ми изглежда дуракоустойчива.
Освен това , къде може да се намери при нас ,освен в Бент и на малко по нормална цена.
Благодаря предварително

Спрял съм се на нея за лек морски риболов . Знам , че е стар модел , но ми изглежда дуракоустойчива.
Освен това , къде може да се намери при нас ,освен в Бент и на малко по нормална цена.
Благодаря предварително

татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
-
- сериозен играч
Re: Повече за Daiwa BG10
Благодаря колега ! Такива снимки съм виждал но искам да е снимана до цигарена кутия например за да придобия по реална представа.А пък ако някой я притежава , ще го моля да ми поизмери туй-онуй
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
Аз имам такава дайва. Страхотна е! Имам я много отдавна, но почти не е ползвана. За съжаление не зная от къде може да си я купиш.
-
- сериозен играч
Ако размера и е 10 и не ти представлява проблем да я снимаш до предмет за съпоставака ще ти бъда много благодарен