Пробив на надуваема лодка- как да го открия?

Допълнителна екипировка, която ще направиви къмпингуването ви по-лесно и удобно.

Модератори: emo vasilev, Ачо ♣

Публикувай отговор
Аватар
Шморхи
разбира нещата
разбира нещата

Пробив на надуваема лодка- как да го открия?

Мнение от Шморхи »

Едната камера на лодката ми явно издиша. Днес, като дойдох на работа видях, че камерата се е сплескала на мекица. Надух я, мацах навсякъде със сапунена вода с гъбичка и направо с шише, но не открих нищо. Напълних вентила с пяна и веро, напълних лодката с вода за да видя някъде мехурчета, отвън я цапотих...не и не. За около час спада от 0.25 до 0.23-0.22. Дайте съвет как да открия пробива, че Жребчево идва, пък без лодка...какво да правя там! :(
Разликата между английските ,руските и българските форуми:
в английския форум задаваш въпрос, отговарят
в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
Аватар
тони котев
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Пробив на надуваема лодка- как да го открия?

Мнение от тони котев »

Шморхи написа:Едната камера на лодката ми явно издиша. Днес, като дойдох на работа видях, че камерата се е сплескала на мекица. Надух я, мацах навсякъде със сапунена вода с гъбичка и направо с шише, но не открих нищо. Напълних вентила с пяна и веро, напълних лодката с вода за да видя някъде мехурчета, отвън я цапотих...не и не. За около час спада от 0.25 до 0.23-0.22. Дайте съвет как да открия пробива, че Жребчево идва, пък без лодка...какво да правя там! :(
Колега старата ми лодка започна да издиша на снадките,там където е залепено дъното и открих много трудно проблема.Лошото беще,че аз лепя,пробива се премества и така докато не смених лодката.Надуй лодката,вкарай я във вода и с очила разгледай внимателно отдолу.Поне аз така разбрах къде е проблема.
keymaker
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Re: Пробив на надуваема лодка- как да го открия?

Мнение от keymaker »

Ами със сапунената вода си се насочил в правилната посока,но не сапунисвай големи площи ,а се концентирай на малки парцели ,ще е нужно време, гледай да е максимално мокро ( да оливаш площите) ,но те така стват тия неща.Аз цял ден търсих къде е боцнат на малкия басеина ,работих на ивици от по 20Х70см.
Колкото по-добър джип караш,
толкова повече трябва да ходиш ,за да повикаш човека с трактора.
https://www.facebook.com/466042410074126
Публикувай отговор

Обратно към “Екипировка”