Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

За кефал на ЧАЯ
За кефал на ЧАЯ
Здравеите колеги, гледам всеки ден или почти всеки да открадна един два часа и да отида на реката,днес въпреки че времето започна да се разваля отидох пак на реката до пешеходния мост в Асеновград, не можах да открия малка жабка,че водата я отнесе но донесе риба и аз не зная от каде май от Марица,тааа почнал съм ги от три четири дена на грозде интересното е че дребното не го пипа изобщо а само едрите го лапат извадих 16 броики около 25см.за тия дни ,ама днеска ми излазе акъла,хвърлям аз и след малко перото се размърда и след това тръгна бавничко засякох и кво да вида като се замята отдолу нещо голямо викам бре кво стана забравих от каде се пускаше аванса чак,пуснах му и като тръгна та чак до пешеходния мост отиде ама го върнах полека до стената за кои ли път се ядосах че сложих 14 влакно,щях да го вдигна горе,ама с тая не посмях,и от каде се взе един човечец чакаи вика сега ще слезна да го хвана ,абе панаир стана на моста да гледат хората кво става,а тоя тигър кат нинджа слезе по стената нагази хвана го и с юмрука му чупи главата да не го изтърве една бира съм му обещал да го черпя и снимки направихме ,то почти вода няма пък откаде излезе тоя кефал не знам кантарчето показа 0,790гр.Абе голямо шоу стана това е...

Ако съдбата ти е обърнала гръб,просто я изчакаи да се наведе.......
Re: За кефал на ЧАЯ
Оффф умрях от страх да не падне да се пребие заради една риба ама сега като си го четах и аз се смях....shtilio написа:Браво колега хубав кефал, а това за нинджата ме разсмя искрено![]()
Ако съдбата ти е обърнала гръб,просто я изчакаи да се наведе.......
- djokoriboloveca
- разбира нещата
- stefanotis
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Страхотен клен.
Големите Рибари сме известни с достойнството си, а достойнството изключва хвалбата.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Екстра улов 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

БРАВО! 

- Rapala_Team
- разбира нещата
-
- ще става разбирач