Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

На "дървеното" пристанище ...
Модератори: emo vasilev, alekst
На "дървеното" пристанище ...
На "дървеното" пристанище ври от кефал и платерина...днес рано сутринта бях на Японското...нищо...само "горчивка"-дребна хамсийка...и смених мястото...отидох на "дървеното" пристанище...за блеч.Сутринта който взел-вpел...аз хванах 1 блеч и 1 приличен кефал...на чепарето.Пенсиите мъкнеха илария след илария на чепаретата.По-навътре кефали скачаха и правеха големи "думани"-кръгове...вадеха и по някоя прилична платеринка...Трябваше да взема червей и бомбарди...щях да я "скъсам" ...

Последно промяна от batmilen на Чет Юни 08, 2006 9:01 am, променено общо 1 път.
Днес рано рано сутринта натоварен с една стара 7 метрова тояга...ето ме на "дървеното" , мислех че ще съм пръв...а то пенсиите сигурно бяха спали там.Вързах 3 чепарета по 10 куки...този път купени от магазин Сафари...малки куки 11 и 12 номер с червени и жълти точки на перото ...без перушина...варненска изработка...и резултата не закъсня...гердани от хамсия...но повечето бе горчивка...тук таме излизаха разни МУТАНТИ...ЧАТАЛ КУЙРУК...хванах и 3 блеча...като двата се хванаха наведнаж...голям кеф...голямо дърпане...но блеча просто днес го нямаше...на тихо и хубаво време не търси риба...хахаха...е хванах за един тиган ей така ...за нула време...

- HEMINGUEI
- ще става разбирач
/.Бат Милене ето го отчета за който ме помоли- както се очакаше не издържах , цяла седмица със снимки и инфо налиаш смут рибарските души и чера към 4 ч. бях на естакадата на Шкорпилоци. Още с пристигането си казах - тоа няма да е моя ден
ятърът брулеше така че на моменти се държах на парапета да не ме духне / а аз съм се пак добре сложен млад мъж
Като добаим и тоа че бях с къси гащета след дучасоия риболо се чустах като че съм януари на Доспат
. НО , напраих сефтето за сезона - десетина едри сафрида!!!

Който може хваща!