Чепинци 5 и 6.09

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
ben_lyusien
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Чепинци 5 и 6.09

Мнение от ben_lyusien »

Здравейте на всички пускам тази тема понеже ми направи впечатление че за раиона на Сф. няма нито един излет а баластриерата беше фул макс и не само тази а всички около Сф. Та на същата дава доволно платика всиакакъв размер доста костур и уклеи.Другото което ми направи впечатление е че се прибират щуклета които взимат дори и на торен Та молбата ми е към всички нека да ги оставим да пораснат ето и някоя снимка едната я взех от колега и плува отново да порасне http://www.album.bg/lyusien/images/25007795/ това е реалния размер http://www.album.bg/lyusien/images/25007783/ http://www.album.bg/lyusien/images/25007818/ а тук от близо наслука на всички и нека мислим и за утре пак и невиждам какво можем да изиадем от такава щукичка освен да ги пускаме и да ни радват като пораснат :drinkers:
Последно промяна от ben_lyusien на Вто Сеп 07, 2010 5:48 pm, променено общо 1 път.
Аватар
kocitoto
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Чепинци 5 и 6.09

Мнение от kocitoto »

Колегата е много прав, аз станах свидетел на същото нещо, обаче на река Искър плевенско, аз пусках щуки от по 500-600 грама, а колега малко по надолу беше наловил 5-6 по 1 педя, а като го попитах кво ще изяде от такава щука, като 2/3 от нея са перки и глава, той ми отговори, че хищник не връщал. Стана ми неприятно, но нищо не можех да направя :( Колегата е много прав, недейте да задържате маломерни рибета, оставете ги да пораснат за да ни дават повече емоции :) евала колега !!! :prayer: :prayer: :prayer:
Ловят си двама риба. Единият разправя: -Знаеш ли какво сънувах...Седя си на брега с Анджелина Джоли, а наоколо никой! -И? -И хващам един 5 килограмов шаран....-А тя? -А на нея не й кълвеше, копеле!
barim
новобранец
новобранец

Мнение от barim »

Колега това с платиката и костура на Чепинци ли е или на Челопечене
Аватар
ben_lyusien
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ben_lyusien »

На Чепинци на тежко до мен колеги извадиха 2 към кило платики а аз на плувка и на торен си дават наи различни на размер а на шарен уклеи и бебета червеноперки
jamiemirror
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от jamiemirror »

kocitoto написа:Колегата е много прав, аз станах свидетел на същото нещо, обаче на река Искър плевенско, аз пусках щуки от по 500-600 грама, а колега малко по надолу беше наловил 5-6 по 1 педя, а като го попитах кво ще изяде от такава щука, като 2/3 от нея са перки и глава, той ми отговори, че хищник не връщал. Стана ми неприятно, но нищо не можех да направя :( Колегата е много прав, недейте да задържате маломерни рибета, оставете ги да пораснат за да ни дават повече емоции :) евала колега !!! :prayer: :prayer: :prayer:
Как така нищо не можеш да направиш? Викай ИАРА, като не връща маломерните - да си го глобяват.
Аз съм пускал и щуклета, и сомче което дори не бях 100% сигурен дали е мерно вече.
Аватар
qno_zloo
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от qno_zloo »

ben_lyusien написа:Здравейте на всички пускам тази тема понеже ми направи впечатление че за раиона на Сф. няма нито един излет а баластриерата беше фул макс и не само тази а всички около Сф. :drinkers:
Споко колега, още малко да застудее и се почва с риболова на щука. Аз ходя на Богров и съм доволен, има щука и едър костур, пък и с мирните е забава. Като казах щука, визирам 1,5 на горе.
Аватар
ben_lyusien
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ben_lyusien »

qno_zloo написа:
ben_lyusien написа:Здравейте на всички пускам тази тема понеже ми направи впечатление че за раиона на Сф. няма нито един излет а баластриерата беше фул макс и не само тази а всички около Сф. :drinkers:
Споко колега, още малко да застудее и се почва с риболова на щука. Аз ходя на Богров и съм доволен, има щука и едър костур, пък и с мирните е забава. Като казах щука, визирам 1,5 на горе.
Дам рано е още зза голямите още има дребосък и не кълве за сметка на щучетата
Аватар
bigfish133
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bigfish133 »

Дано вземат от дума някои колеги и да ги връщат , макар че ако от 100 човека един се вразуми пак ще е успех (частичен) . Иначе и на мен ми трябват 50 - 60 такива щучета за зарибяване на едно гьолче , ама София ми е далече - другаде ще ги търся . Успехи !!!
Аватар
demorock
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от demorock »

Евала
НАСЛУКА!!!

Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”