Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Асеновградска среща 12
Модератор: sapuna
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Асеновградска среща 12
Хайде братлета на купона дома на рибаря на чака
който иска да заповяда
Предложение- 17-09-2010< само тогава сме свободни с Зако> в Дома на Металурга.
Датата е приемлива точно преди НС, да се видим и да се разберем има ли кандидати за ексурзия няма ли,а и има едно друго въпросчи за доуточняване но като се видим тогава ще дискутираме.
Ха със здраве на сички.

Предложение- 17-09-2010< само тогава сме свободни с Зако> в Дома на Металурга.
Датата е приемлива точно преди НС, да се видим и да се разберем има ли кандидати за ексурзия няма ли,а и има едно друго въпросчи за доуточняване но като се видим тогава ще дискутираме.
Ха със здраве на сички.

- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Асеновградска среща 12
+ 2 

За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
- lastika
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Приемате ли гости
или е само за Асеновградчани.....

Калин Запрянов
COLMIC BULGARIA
COLMIC BULGARIA
- prokop4o
- ще става разбирач
винаги сме били и ще бъдем отворени за гости!
и за мен 2 места.
и за мен 2 места.
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ха така батка,ще се радвам да се видим.lastika написа:Тогава и за мен ,+1 или 2ма ще доуточня

- Don4o_62
- учете се от него
Аз викам да поканим Стелко съвсем офицялно
.

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

Don4o_62 написа:Аз викам да поканим Стелко съвсем офицялно.

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Той Бат Бойко го покани бреАз викам да поканим Стелко съвсем офицялно .

Се едно с Бат ви Дончо да ни земат клавиатурите за наказанние

- stelco
- ще става разбирач
Здравейте,мерси за поканата .Без лоши чувства към никиго от вас риболовци.
Г-н Модератор Митев ,аз знам защо ми триете постовете ,но не разбрах що мерите с двоен аршин ?

Г-н Модератор Митев ,аз знам защо ми триете постовете ,но не разбрах що мерите с двоен аршин ?
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Батка лоши чувства няма бе, тука се караме ,здобряваме, проблемите минават и отминават, кат се видим се напием или си го връщаме на рибата на някой съвместен излет, сичко минава и отминава.
Ама как си изтърпял две години да не пишеш бре, при положение че влизаш по-пет пъти на ден в форума
и за два три дена стана по-известен и активен от най старите форумни кучета.
Че успя и врагове да си намериш, сяка една темичка ти е подклаждане на конфликт с един или друг колега по един или друг начин.
Що ли ми минава през ума че този ник си го изкарал от старите архиви, просто няма логика да си толкова сладкодумен и да не пишиш нищо до сега.
Когато колега помоли за дискретност секи нормално мислиш човек ще го възприеме и ще му уважи действията, а не като тебе голямо геройство направи.Само че никой не видях да ти се възхити на действията, просто падна в очите на половината форум с твойте предрасъдаци.
Господин модератора познава секи един по-оделно и то "лично", знае кой колко струва и кой колко е допринесъл за съществуването на този форум.
Като му заслужиш доверието, двоен аршин както се изказа няма да има.
Знеш ли колко спам темички ми е резнал на мен до сега
и сичките са благодарение на колеги като теб дето не се съобразяват с личното пространство на колегите и си мушата главата и пишат там кадето не им е работа.
Ето пак успамихме тамата.
Ама как си изтърпял две години да не пишеш бре, при положение че влизаш по-пет пъти на ден в форума

Че успя и врагове да си намериш, сяка една темичка ти е подклаждане на конфликт с един или друг колега по един или друг начин.

Що ли ми минава през ума че този ник си го изкарал от старите архиви, просто няма логика да си толкова сладкодумен и да не пишиш нищо до сега.
Когато колега помоли за дискретност секи нормално мислиш човек ще го възприеме и ще му уважи действията, а не като тебе голямо геройство направи.Само че никой не видях да ти се възхити на действията, просто падна в очите на половината форум с твойте предрасъдаци.
Господин модератора познава секи един по-оделно и то "лично", знае кой колко струва и кой колко е допринесъл за съществуването на този форум.

Като му заслужиш доверието, двоен аршин както се изказа няма да има.
Знеш ли колко спам темички ми е резнал на мен до сега

Ето пак успамихме тамата.
- stelco
- ще става разбирач
Здравей ,пак Асене,всичко което написа е само плод на твоето въображение.Наистина две години не съм писал почти нищо,но това си е мое право. Това ,че давате инфо за5-6 полуобезрибени язовира а другите си ги пазите за вас е големя принос към раздела(инфо за водоемите). Подразни ме това ,че всички освен определен кръг от ваши хора ги слагате под общ знаменател.Значи чета темата Инфо за водоемите и какво виждам.Темата е само за вас 20 тина познати , а останалите включително и аз съм пиявица ,консуматор ,бракониер....(щото и такива четяли форума),дори и в съда никой не виновен до докзвене на противното.Не ме познаваш,че да ме сравняваш към нежеланата от вас група. И що смятяш ,че само врагове имам във форума, ти как мислиш разбрах за секретните ви водоеми ,или си мислиш , като се дръвча с теб ,другите от вашата група трябва го приемат лично и те .Писах лично съобщение на модератора Митев ,че за това е форум за да се информираме а не да се крием ,защото той ми писа , че лично ще ми съдейства да получа бан, пък той даже и не сметна за нужно да ми отговри ,сигирно защото не съм от групата, която познава лично и затова отговори на вас.Цитат" и да му обясните що трия"
Щом желате да не пиша ,няма ,а на вас щом ви харесва да си давате инфо на вашите си хора ,озаглавети са темата "инфо за наши хори" и такива като мен няма да го четат.Ясно форума е за вас и няма повече да нарушавам Вашето лично пространство,аз не съм допринесъл нищо за него ,срамувам се
.Направо сте смешни
Пак ви оспамих темата.
Да сте Живи и Здрави всичките .
Щом желате да не пиша ,няма ,а на вас щом ви харесва да си давате инфо на вашите си хора ,озаглавети са темата "инфо за наши хори" и такива като мен няма да го четат.Ясно форума е за вас и няма повече да нарушавам Вашето лично пространство,аз не съм допринесъл нищо за него ,срамувам се

Пак ви оспамих темата.

- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Айде......, и тази тема я навряхме на кучето в г.за

За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
- Zako
- ще става разбирач
А бе пич, що не се заяждаш с розовите например ами се хвана с нас. Приеми, че ние сме оранжевите и сме затворена група и си ходи за риба без да се косиш. Като не те кефим вземи спри да ни влизаш и осираш темите. Ай наслука и със здравеstelco написа:Здравей ,пак Асене,всичко което написа е само плод на твоето въображение.Наистина две години не съм писал почти нищо,но това си е мое право. Това ,че давате инфо за5-6 полуобезрибени язовира а другите си ги пазите за вас е големя принос към раздела(инфо за водоемите). Подразни ме това ,че всички освен определен кръг от ваши хора ги слагате под общ знаменател.Значи чета темата Инфо за водоемите и какво виждам.Темата е само за вас 20 тина познати , а останалите включително и аз съм пиявица ,консуматор ,бракониер....(щото и такива четяли форума),дори и в съда никой не виновен до докзвене на противното.Не ме познаваш,че да ме сравняваш към нежеланата от вас група. И що смятяш ,че само врагове имам във форума, ти как мислиш разбрах за секретните ви водоеми ,или си мислиш , като се дръвча с теб ,другите от вашата група трябва го приемат лично и те .Писах лично съобщение на модератора Митев ,че за това е форум за да се информираме а не да се крием ,защото той ми писа , че лично ще ми съдейства да получа бан, пък той даже и не сметна за нужно да ми отговри ,сигирно защото не съм от групата, която познава лично и затова отговори на вас.Цитат" и да му обясните що трия"
Щом желате да не пиша ,няма ,а на вас щом ви харесва да си давате инфо на вашите си хора ,озаглавети са темата "инфо за наши хори" и такива като мен няма да го четат.Ясно форума е за вас и няма повече да нарушавам Вашето лично пространство,аз не съм допринесъл нищо за него ,срамувам се.Направо сте смешни
![]()
Пак ви оспамих темата.

А по темата - там съм

Не замръквай там където си осъмнал. Не умирай там където си роден!
- Don4o_62
- учете се от него
Оставете го колегата,по принцип нищо лошо не е казал за никой,но някак си пише и обяснява много надълго,и който чете,като стигне края забравя началото за какво беше
.
И да не се прави на разсърден,ами да идва на срещата.Ще го сложим отдясно на бати му Асен
,да си говорят шпионски работи
.
Както вика Асен,толко време не писал,сега какви са тия изблици и половин страници писано
.Но няма лошо,чувствам че двамата ще станат приятели.А пък ако има няква по прашасала отвънка и отлежала отвътре
,да я донесе да скрепим общата дружба
.

И да не се прави на разсърден,ами да идва на срещата.Ще го сложим отдясно на бати му Асен

Както вика Асен,толко време не писал,сега какви са тия изблици и половин страници писано

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти