Асеновградска среща 12

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Асеновградска среща 12

Мнение от chestarfield »

Хайде братлета на купона дома на рибаря на чака :D който иска да заповяда :drinkers:
Предложение- 17-09-2010< само тогава сме свободни с Зако> в Дома на Металурга.
Датата е приемлива точно преди НС, да се видим и да се разберем има ли кандидати за ексурзия няма ли,а и има едно друго въпросчи за доуточняване но като се видим тогава ще дискутираме.
Ха със здраве на сички. :drinkers:
http://www.facebook.com/karakshans
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Аватар
bat_boiko_nikolov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Асеновградска среща 12

Мнение от bat_boiko_nikolov »

+ 2 :D
За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
Аватар
lastika
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от lastika »

Приемате ли гости :D или е само за Асеновградчани.....
Калин Запрянов
COLMIC BULGARIA
Аватар
prokop4o
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от prokop4o »

винаги сме били и ще бъдем отворени за гости!
и за мен 2 места.
Аватар
lastika
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от lastika »

Тогава и за мен ,+1 или 2ма ще доуточня :D
Калин Запрянов
COLMIC BULGARIA
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

lastika написа:Тогава и за мен ,+1 или 2ма ще доуточня :D
Ха така батка,ще се радвам да се видим. :drinkers:
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Аз викам да поканим Стелко съвсем офицялно :D .
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Don4o_62 написа:Аз викам да поканим Стелко съвсем офицялно :D .
:smt023 и да му обясните що трия :wink:
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Аз викам да поканим Стелко съвсем офицялно .
Той Бат Бойко го покани бре :drinkers: Пича тъкмо се е рзвихрил да дава инфо, толкова години обет на мълчание да не мислите че е лесно. :rolleyes:
Се едно с Бат ви Дончо да ни земат клавиатурите за наказанние :mrgreen:
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Аватар
stelco
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stelco »

Здравейте,мерси за поканата .Без лоши чувства към никиго от вас риболовци. :D
Г-н Модератор Митев ,аз знам защо ми триете постовете ,но не разбрах що мерите с двоен аршин ?
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Батка лоши чувства няма бе, тука се караме ,здобряваме, проблемите минават и отминават, кат се видим се напием или си го връщаме на рибата на някой съвместен излет, сичко минава и отминава.
Ама как си изтърпял две години да не пишеш бре, при положение че влизаш по-пет пъти на ден в форума :rolleyes: и за два три дена стана по-известен и активен от най старите форумни кучета. :rolleyes:
Че успя и врагове да си намериш, сяка една темичка ти е подклаждане на конфликт с един или друг колега по един или друг начин. :wink:
Що ли ми минава през ума че този ник си го изкарал от старите архиви, просто няма логика да си толкова сладкодумен и да не пишиш нищо до сега.
Когато колега помоли за дискретност секи нормално мислиш човек ще го възприеме и ще му уважи действията, а не като тебе голямо геройство направи.Само че никой не видях да ти се възхити на действията, просто падна в очите на половината форум с твойте предрасъдаци.
Господин модератора познава секи един по-оделно и то "лично", знае кой колко струва и кой колко е допринесъл за съществуването на този форум. :wink:
Като му заслужиш доверието, двоен аршин както се изказа няма да има.
Знеш ли колко спам темички ми е резнал на мен до сега :ANAL: :rolleyes: и сичките са благодарение на колеги като теб дето не се съобразяват с личното пространство на колегите и си мушата главата и пишат там кадето не им е работа.
Ето пак успамихме тамата.
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Аватар
stelco
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stelco »

Здравей ,пак Асене,всичко което написа е само плод на твоето въображение.Наистина две години не съм писал почти нищо,но това си е мое право. Това ,че давате инфо за5-6 полуобезрибени язовира а другите си ги пазите за вас е големя принос към раздела(инфо за водоемите). Подразни ме това ,че всички освен определен кръг от ваши хора ги слагате под общ знаменател.Значи чета темата Инфо за водоемите и какво виждам.Темата е само за вас 20 тина познати , а останалите включително и аз съм пиявица ,консуматор ,бракониер....(щото и такива четяли форума),дори и в съда никой не виновен до докзвене на противното.Не ме познаваш,че да ме сравняваш към нежеланата от вас група. И що смятяш ,че само врагове имам във форума, ти как мислиш разбрах за секретните ви водоеми ,или си мислиш , като се дръвча с теб ,другите от вашата група трябва го приемат лично и те .Писах лично съобщение на модератора Митев ,че за това е форум за да се информираме а не да се крием ,защото той ми писа , че лично ще ми съдейства да получа бан, пък той даже и не сметна за нужно да ми отговри ,сигирно защото не съм от групата, която познава лично и затова отговори на вас.Цитат" и да му обясните що трия"
Щом желате да не пиша ,няма ,а на вас щом ви харесва да си давате инфо на вашите си хора ,озаглавети са темата "инфо за наши хори" и такива като мен няма да го четат.Ясно форума е за вас и няма повече да нарушавам Вашето лично пространство,аз не съм допринесъл нищо за него ,срамувам се :oops: .Направо сте смешни :lol:

Пак ви оспамих темата.

Да сте Живи и Здрави всичките . :drinkers:
Аватар
bat_boiko_nikolov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от bat_boiko_nikolov »

Айде......, и тази тема я навряхме на кучето в г.за :roll: :roll: :roll:
За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
Аватар
Zako
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Zako »

stelco написа:Здравей ,пак Асене,всичко което написа е само плод на твоето въображение.Наистина две години не съм писал почти нищо,но това си е мое право. Това ,че давате инфо за5-6 полуобезрибени язовира а другите си ги пазите за вас е големя принос към раздела(инфо за водоемите). Подразни ме това ,че всички освен определен кръг от ваши хора ги слагате под общ знаменател.Значи чета темата Инфо за водоемите и какво виждам.Темата е само за вас 20 тина познати , а останалите включително и аз съм пиявица ,консуматор ,бракониер....(щото и такива четяли форума),дори и в съда никой не виновен до докзвене на противното.Не ме познаваш,че да ме сравняваш към нежеланата от вас група. И що смятяш ,че само врагове имам във форума, ти как мислиш разбрах за секретните ви водоеми ,или си мислиш , като се дръвча с теб ,другите от вашата група трябва го приемат лично и те .Писах лично съобщение на модератора Митев ,че за това е форум за да се информираме а не да се крием ,защото той ми писа , че лично ще ми съдейства да получа бан, пък той даже и не сметна за нужно да ми отговри ,сигирно защото не съм от групата, която познава лично и затова отговори на вас.Цитат" и да му обясните що трия"
Щом желате да не пиша ,няма ,а на вас щом ви харесва да си давате инфо на вашите си хора ,озаглавети са темата "инфо за наши хори" и такива като мен няма да го четат.Ясно форума е за вас и няма повече да нарушавам Вашето лично пространство,аз не съм допринесъл нищо за него ,срамувам се :oops: .Направо сте смешни :lol:

Пак ви оспамих темата.

Да сте Живи и Здрави всичките . :drinkers:
А бе пич, що не се заяждаш с розовите например ами се хвана с нас. Приеми, че ние сме оранжевите и сме затворена група и си ходи за риба без да се косиш. Като не те кефим вземи спри да ни влизаш и осираш темите. Ай наслука и със здраве :axe:
А по темата - там съм :smt023
Не замръквай там където си осъмнал. Не умирай там където си роден!
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Оставете го колегата,по принцип нищо лошо не е казал за никой,но някак си пише и обяснява много надълго,и който чете,като стигне края забравя началото за какво беше :roll: :lol: .
И да не се прави на разсърден,ами да идва на срещата.Ще го сложим отдясно на бати му Асен :D,да си говорят шпионски работи :D .
Както вика Асен,толко време не писал,сега какви са тия изблици и половин страници писано :roll: .Но няма лошо,чувствам че двамата ще станат приятели.А пък ако има няква по прашасала отвънка и отлежала отвътре :D ,да я донесе да скрепим общата дружба :drinkers: .
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Публикувай отговор

Обратно към “Срещи и Купони”