Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Малко помощ за IGO8 от компютърните спецове
Модератор: dantho.mihov
- yancho
- ще става разбирач
Малко помощ за IGO8 от компютърните спецове
Здравейте колеги, снабдих се една навигация която работи с IGO 8 версия 8.0.0.44898 и сега ми трябва някоя хубава и подробна карта на България + черните пътища. В момента съм с карта на Б-я от 06,2009 год. но ми се струва че не е много подробна а и няма нито един черен път. Искам да помоля ако накой по разбиращ знае от каде да си сваля такава карта да сподели и също така искам да попитам за офроуд пътищата как стоят нещата, дали трябва да ги има в самата карта или се инсталира нещо допълнително
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Re: Малко помощ за IGO8 от компютърните спецове
Просто виж ---> тук.yancho написа:...и също така искам да попитам за офроуд пътищата...
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- новобранец
Здравей колега. Това е още един форум с много инфо и даунлоуд материали за всички ГПС апликейшъни
http://forum.pocketbulgaria.com/viewfor ... 4110fc4e67
Обикновено офф роуд пътищата са вградени в картата която качваш. За ИГО си признавам че не съм виждал такава. Ако може - слагай му Гармин карта.

Обикновено офф роуд пътищата са вградени в картата която качваш. За ИГО си признавам че не съм виждал такава. Ако може - слагай му Гармин карта.
-
- ще става разбирач
И аз съм на същото мнение-Оффроуд имат Гармин.
IGO още не са изкарали такава карта.
IGO още не са изкарали такава карта.
- yancho
- ще става разбирач
А някой знае ли как да сложа карта от гармин на АЙГО че аз не съм много в часivagor написа: Ако може - слагай му Гармин карта.

Най-вероятно устройството ти е с Windows CE и може да му сложиш Garmin Mobile XT и да ползваш карти за Garminyancho написа:А някой знае ли как да сложа карта от гармин на АЙГО че аз не съм много в часivagor написа: Ако може - слагай му Гармин карта.
- yancho
- ще става разбирач
предполагам че е с уиндолс це, устройството е китайски 2 дин за вграждане с вграден gps
-
- новобранец
Здравей! Въпрос на място...ама не знам с един пост дали ще мога да ти кажа как точно да направиш инсталацията. Пак ти пращам линк към един форум с точно описание, стъпка по стъпка на инсталацията за Уин Це устройство: http://forum.pocketbulgaria.com/viewtop ... 53&t=25327yancho написа:А някой знае ли как да сложа карта от гармин на АЙГО че аз не съм много в часivagor написа: Ако може - слагай му Гармин карта.
Пробвай стъпка по стъпка нещата както са описани. Ако не ти се рискува и имаш познат който разбира - давай на него

Успех!