Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Бунгала на Доспат или на Батак
Модератор: Кърцата
Бунгала на Доспат или на Батак
Здраейте колеги.Мислим да ходим семейството тази седмица за 3 дена на бунгало или на Доспат или на Батак.Интересуват ме цени за нощувка , обстановка и такива неща дали някой може да ми препоръча нещо ?
Respect.Peace&Love
Re: Бунгала на Доспат или на Батак
Миналата седмица бяхме на Доспат -ваканционно селище Ива.Нямаше места в бунгалата и бяхме в хотела.50лв четворна стая -душа не работеше.Намери в нета Романтика -класа над Ива или Емили. 

-
- новобранец
И аз бях преди седмици на Ива: http://www.rodopi-iva.com/index_1.htm
-
- научил се да хвърля
Днес се връщам от Доспат, явно по случай празника на града бяха пуснали някоя друга пъстърва до града, защото децата хващаха някоя и друга пъстърва и то на най-различна стръв редом до слънчевките, това бе вчера, днес нямаше никакво движение на риба. Времето вече е доста студено, друго не се сещам 

то за времето го дават в края на седмицата да бъде по топло но както и да е.А някой да знае някой по евтини бунгала .... ?
Respect.Peace&Love
- daniel defoe
- разбира нещата
Подкрепям това мнение - наистина "Романтика" и най-доброто в района на Сърница. Въпросът е, дали ще има свободни места - бях там през август и всичко беше резервирано със седмици напред. Вземете си много топли дрехи, че сутрин и вечер е адски студеноdidogn71 написа:Миналата седмица бяхме на Доспат -ваканционно селище Ива.Нямаше места в бунгалата и бяхме в хотела.50лв четворна стая -душа не работеше.Намери в нета Романтика -класа над Ива или Емили.

Това е линк към базата

-
- вече хвърля и на тежко
Погледи за бунгалата на ДЗИ на доспат не са толкова лоши
Добре де гледах 2 дена всички оферти за Батак и Доспат намерих оферти за цели бунгала по 50 лева на вечер за 4-човека но всички не са около водата.Хора помогнете малко кажете някоя ВИЛА или някое Бунгало където ще може да бъде за 4 човека и да бъда максимум 50 лв. на вечер за всички ни.
Respect.Peace&Love
- ivanka
- Модератор
- Обратна връзка:
prospect,
дай инфо къде в крайна сметка избра да преспиш и какво стана с риболова. Аз другата седмица след сряда мисля да отида до Доспат за 4-5 дни. Резервирали сме на Романтика, но признавам аз от няколко години не съм ходила на този гьол, а и винаги съм била от към страната на Доспат и то на палатки. Всякаква информация от който има желание да помогне ще ми бъде полезна - места, риба, къде я тя и с каво да я излъжа.
дай инфо къде в крайна сметка избра да преспиш и какво стана с риболова. Аз другата седмица след сряда мисля да отида до Доспат за 4-5 дни. Резервирали сме на Романтика, но признавам аз от няколко години не съм ходила на този гьол, а и винаги съм била от към страната на Доспат и то на палатки. Всякаква информация от който има желание да помогне ще ми бъде полезна - места, риба, къде я тя и с каво да я излъжа.
е чакай да отида първо аз ще ходя за петък събота и неделя 

Respect.Peace&Love
- ivanka
- Модератор
- Обратна връзка:
моя грешка, не съм обърнала внимание на датите 

хах няма лошо случва се на всеки
иначе е решено ще се ходи на бунгало в комплекса Ива на Доспат.А за останалото като се пребера в неделя ще кажа дали е имало нямало и т.н. 

Respect.Peace&Love
-
- вече хвърля и на тежко
prospect написа:хах няма лошо случва се на всекииначе е решено ще се ходи на бунгало в комплекса Ива на Доспат.А за останалото като се пребера в неделя ще кажа дали е имало нямало и т.н.
брат разровисе малко из други форуми за ИВА, не съм чул добри неща

Последно промяна от aaa11 на Сря Сеп 15, 2010 5:43 pm, променено общо 3 пъти.
-
- вече хвърля и на тежко
колега ето едно испитано място от мен .Парите ,заслужава си да ги дадеш ,Батак е 250 метра http://www.7m-bg.com/
Защо си на такова мнение за Ива специално в други форуми ми казаха добри неща и ми го препоръчват.Сподели си мнението защо да отида другаде ?aaa11 написа:prospect написа:хах няма лошо случва се на всекииначе е решено ще се ходи на бунгало в комплекса Ива на Доспат.А за останалото като се пребера в неделя ще кажа дали е имало нямало и т.н.
брат разровисе малко из други форуми за ИВА, не съм чул добри неща![]()
Мерси за инфото обаче вече е решено в семейството че ще ходим този път на Доспат а Батак друг път макар че имаше големи спорове вкъщиaaa11 написа:колега ето едно испитано място от мен .Парите ,заслужава си да ги дадеш ,Батак е 250 метра http://www.7m-bg.com/

Respect.Peace&Love