Софийската "Шараландия"

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
Elfi
ще става разбирач
ще става разбирач

Софийската "Шараландия"

Мнение от Elfi »

Здравейте, не съм писала в този раздел никога, но както казват мъдрите хора - винаги има първи път :wink: Ще се опитам да Ви разжажа и покажа със снимки как ми мина вчерашния ден в компанията на много забавни приятели , с които и за минутка не може да скучае човек :lol: :lol: :lol: Та сутринта ранно ставане - нищо че отиваме на платено, важно беше да си хванем хубави места. Пав беше събрал Еминемчо от метрото и минаха да натоварят и моя милост във Волвото, което имам чувството, че колкото и да го пълни човек, все ще има място и за още :wink:
Пристигайки на водоема заварваме ето този господин ( аман от модератори :D ) който ни посрещна в цялото си великолепие, омазан до ушите в захранка
Изображение
Добре че го заварих усмихнат, та страхът ми от модераторското присъствие набързо отмина :lol:
Изображение

Спокойствие и благодат - нямаше много хора, явно уплашени от "лошото" време
Изображение
Нашата мила спретната циганийка
Изображение
Тук научавам малко тънкости от българския национален риболов , т.е. как се прави УЛОВИСТА захранка :wink:
Изображение
Изображение

И докато още не сме разпънали, Ицето взе да ги скубе...
Изображение
Изображение
Изображение

Първият шарко вече позира :smt041
Изображение
Ицето ги лови, Чири и Роската ги дебнат ,
Изображение
а Пав все още се суети около такъмите си :shock:
Изображение

Изображение

Роска, дръж си въдицата бре, не носа
Изображение

Разкошна снимка на трима приятели :smt023
Изображение

А ей така НЕ правете никога :smt009
Изображение

Фото, моля
Изображение

Герги, ша ма прощаваш, но твоята кофа ме плени :wink: Лично аз наблегнах на алкохола :smt044
Изображение[/URL
Адеее и тоа фана :wink:
[url=http://img819.imageshack.us/i/p1100526a.jpg/]Изображение

Изображение
Изображение
УАУ!
Изображение
В кепа ееееее, огромен еееееееееее :smt041 :smt041 :smt041
Изображение
Браво , Пав, много голям и много красив шарко, само дето не поиска да го премерим
Изображение
Тежи ли?
Изображение
Изображение

Ицето тук току що се е върнал от селото и сред куки, олова, царевици, бири и шапки седнахме да хапнем току - що опечени кифтаци - парат-парат - не се барат
Изображение
Хехе, сите са с кюфтаците в ръце, но въдиците са под наблюдение, да не си помислите че гуляят и не си вършат работата , все пак са отишли на риболов :wink:
Изображение

Ицето с поредния си улов :D А докато го вадеше, вика : не е риба, не е риба, нещо друго е ! И Чири му вика: бе я вземи да извадиш някоя въдица :smt043
Изображение
Браво, Ице, и по хубави Митчели да вадиш, сега на царевичка, утре на протеиново топче, пък защо не и на бял
:wink:
Изображение

Ето го и улова :lol:
Изображение

А тук изядох захранката на Чирусчето, Чирии, щи купя едни пуканки другия път :lol: ако има такъв де, защото май вече ще те е страх да ходиш с мен за риба :oops:
Изображение

Те го Чири с уникален улов за този водоем, но дали е на пуканка, незнам, май изядох всичко :D
Изображение

Ето че и моята Ловица реши да ме ощастливи :smt041
Изображение
Изображение
Изображение

А, те тук искам Фнимание - МНОГО държа да видите косъма и мястото на убождането и чакам коментари от шаранджиите, особено от Учителя ми - Митачеее , виж ко направи от мен бреее, гордей се , щот аз се гордея със себе си :smt039 Е ,тайничко да си призная че Пав ми намери малка грешка в монтажа ( бях промушила конеца отвътре навън през ухото на куката, а трябвало обратното :wink: ) и след като си я отстраних, вече всичко се оправи
Изображение
Изображение
На око - над 5 кила :rolleyes:
Изображение
Тръгнах да го релийзвам, но ми се изплъзна от ръцете и за малко да скоча след него да го спасявам
Изображение
И пак Чири в атака :smt023
Изображение
И пак Елфи в атака :smt023
Изображение
Мамин сладък, не си е обръснал стрянта мустаците :smt044
Изображение
И пак Пав в атака :smt023
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Да ви кажа без да ми се сърдите - последните два бяха малки, по 2,500 и заминаха по предназначение за трапезата, защото обожавам риба :wink:

Вече е тъмно и сбираме циганийката
Изображение

Двамата луди :smt040
Изображение

И това всичко с тези прекрасни хора се случи ей тук
Изображение

Страхотно за мен преживяване, с прекрасна компания, много смях и закачки, хубави риби, да не кажа прекрасни, два удара имаше на някакви чудовища, но си заминаха още преди да ги видим и общо взето това е.
Да си кажа, че не липсваха и отрицателни емоции за някои от нас, включвам и себе си в това число, но всичко е поправимо - ще намеря петото коляно и ще го връча на Чирусчето тържествено, и вече обещавам че ще си гледам в краката къде стъпвам :axe: :oops: :lol:

Това е всичко от мен, но има какво да се добави :wink:
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Re: Софийската "Шараландия"

Мнение от snegk »

Наистина хубава компания и хубаво прекарване :drinkers: :drinkers:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
aaa11
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от aaa11 »

браво и все повече такива излети
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

Най ме е яд за Роската! :lol:
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

Скъсали сте им газъ :lol:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
nikidilov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от nikidilov »

Супер прекарано време,хем риба,хем приятели!!!
Vankata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vankata »

Супер излет със супер компания :drinkers:
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

убави шарани.но единия забелязах че е болен от червенка май
Изображение
Най добрите са тук
simo72
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от simo72 »

Екстра !
Върл Shimano фен!
cucko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от cucko »

Ясно, добре са те обучили! :lol: :smt023
До следващия път да си ненадминатата! :D :smt023
Грехота е да убием трофейни риби!
Дайте им втори шанс!
Ribko
фен клуб-скобар

Мнение от Ribko »

Перфектен излет с перфектната компания... !! :D
''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
thorazin
новобранец
новобранец

Мнение от thorazin »

Екстра сте си прекарали, евала ! И аз по същото време бях там, първи риболов с фидер, доволен съм от резултатите:)
paranorm
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от paranorm »

много хубаво представление забавно картинно доволно от към улов бравус elfi
и наздравей :drinkers:
АКО ТЪРСИШ ДУШЕВЕН КОМФОРТ...
Изображение
НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С ГЛУПОСТИ ОТИВАЙ НА ГЬОЛА
Pavkata 1977

Мнение от Pavkata 1977 »

Такаааа,първо да Благодаря на Ели за хубавият репортаж !
Ето и моята гледна точка,след като набързо се уговорихме с Чирето,предложих на Ели и на Еминем да направим един тематичен риболоффф на шарани и квото дойде.
Речено-сторено,в 7,35 акостирахме на водоемът,а там ни чакаха дон Чиркони и Роско,тъкмо бяха започнали да разпъват тяхната чаршия,много бързо и ние започнахме да разпъваме нашите тояги,сглобяване,натъкмяване и ето,докато се усетим и Еминемчо направи сефтето.
Аз заложих на сейфти монтажи,протеиново топче и пелета на 2-та въдица,и ето батареята изстреля своите снаряди и зачакахме попадения.Па бая си почакахме и нищо...За първи път съм на този водоем,но реших да сменя стратегията,много пъти "метода" ме е спасявал,линиите долу,100 грамова хранилка,омесване на захранката-пелети от тамошните,кьоспе,рибен аромат,царевично брашно,на косъма 6 зърна стара царевица дипната ала сен сей Герги Новозагорскиот-ягода и натурален аромат,една червена,една бяла...направих една огромна топка и газ колкото може,а не можеше много бях се престарал,но квото е такова...след 10 минути як ръннннннннн и засичане,отпор,игра и един гол хубавец се озова в кепа,не съм го теглил,но по мое мнение 10+!
Последва як рън на пелетата ала Сапунжи Войвода(той знае за какво иде реч),но моя грешка бях оставил прекалено малка кука и нъцкииии,рибата не се беше закачила добре!На секундата смених монтажът...ноооо тишинаааа,привечер пак на същата тояга зверскиииии рънннннннннн,засичане,натежа мноооогооо,викам това е рибата,ноооо нямаше и дздън,а простоооо...извадих само оловото и половината от поводът ми липсваше,все едно беше срязан,25 либри Суфикс-чисто нов,мистерия...нов повод и последователни два ръна с риби 5-6кг.-на протеинови топчета Горнооряховски,дипнати по моя "строго секретна" рецепта,тук е времето да споделя-Ели има уникален напредък и иска най-добронамерено да ми "отнеме" една от тоягите,всичките нейни риби бяха на тези протеинови топчета и една огромна изтървана също!Вързва си сама куките,прави си линиите,тежести всичко и...абе забелязах една много интересна подробност,от 20 модела куки все се спираше на някоя серия на Гамакацу ,как го правеше незнам?!На приятели мога да дам един телефон,на който да си пазаруват топчета на много човешка цена,всичко извадено от мен и Ели е на тях,говоря за арендовани водоеми!
Стига вече шаранджийски мурафети и истории,ей дойде и вашето времеее плуФкистиии.
Чиркони-президент але,алеееееее!!!
Попиле ги тва момче бре,докато щеката му беше "в състояние да се ползва"-на щека,после на мач,имаше много разбирачи,фърляха,храниха,акъл даваха,па нашиот си ги сецаше и пет пари не даваше!
Един "специалист" цял ден се правеше на "мачист",а добре,че Ели реши да показва балет-майсторските си умения и след тройният винт се приземи на 5-тото коляно на щеката на Чиркони,та нашето момче волю-неволю се принуди да изнесе един съкратен курс "Мач риболовът на затворени водоеми обграден от "специалисти"!4,5-5кг. шаран на мач,е няма такъв кефффф и майсторлък !Не му позволи да шавне!
И в заключение да благодарим на главният артелчик-Еминем!
Благодаря на всички за прекрасната компания и веселото изкарване!
Аватар
joroNH
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от joroNH »

:smt023
Никога на колене пред когото и да е.
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”