Кой се е побъркал?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

_DK_
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Кой се е побъркал?

Мнение от _DK_ »

Аз, или останалия свят...
Цяла вечер мисля за утрешния ден- ще ходя за риба...но къде?
На малката, бистра рекичка, пълна с пъстърви, но нападната от тъпи селски пергиши, погълнати от идеята, че трябва да си избият парите, дадени за бензин като напълнят дебелите си търбуси с маломерни петнисти принцеси, или на безумно красивия язовир, чийто брегове са затрупани със съдържанието на 100-тина бат-бойко борисови бали, в които се въргалят същите онези дебили, самоче с цялото си домочадие и обучават бъдещото поколение в тайните на парашутизма...И си мисля да разпродам въдиците, да заровя глава в пясъка и да си кажа: "Да му еба майката, и аз ще си затварям очите и че се дупя на куцо и сакато за да ми е мирен и тих живота, и мен ще ме тъпчат мангалите и ще бачкам като луд за тях, бъдещите им поколения и пенсионерите, заради чието мълчание сме на това дередже...и да забравя малките удоволствия в живота, единия прост риболов на спокойствие"...Е, това последното вече го забравих- и да ходя за риба, спокойствие-йок. Куцо и сакато се е юурнали там, където не му е работа- гърми, мрежи опъва, парашути хвърля...но те хората не са виновни - незнанието за съществуването на закони не е тяхна вина ( до някъде...).
А кой е виновен?
Необразованите урунгели, добиращи се до власт още от времето на Алеко, на които Той е "посветил" произведенията си, които ни разсмиват днес, вместо да се замислим за посланието им и да заплачем, защото 120-130 години тъпата ни нация не е мръднала и крачка напред, или другите необразовани урунгели, позволяващи им това...
Тук в главата ми се появява една мисъл...една плашеща мисъл...ако искате и с парцалите ме изяще, аз ще си кажа думичките, както казваше една моя преподавателка по български език и литература...та мисълта ми е: защо Хитлер, да му еба майката, не е стигнал до българите, циганите и турците, та да оттърве милата ни земя от тези мъки, на които я подлагаме. Защото Ани Салич и компания гледат да помагат на хора без бъдеще, социалните служби насила помагат на цигани, работещи професията "социално слаб", а разни местни шейхове копат песък, обезлесяват без да залесяват, излавят без да зарибяват, ловуват без да хранят, а народът е хукнал да помага на хора без надежда, на преходни същества без цел на съществуването. А в същото време екосистемите и цялата планета вместо да се развиват като през послединте 2-3 милиарда години умират, защото, видиш ли, еди кое си лекарство се правело от черен дроб на акула, а другото- от ушна кост тип "чукче" от тигър...и в човешкото общество слабия е силен, а силния-роб...
Та, къде да ида за риба?
пп: не съм пиян, не употребявам наркотици, не съм скинар, нацист, фашист и така нататък, не симпатизирам на нито една партия, атеист съм- тези неща в моя защита, извинявайте, че ви занимавам с глупости, просто ми писна на кура
Tеди
сериозен играч
сериозен играч

Re: Кой се е побъркал?

Мнение от Tеди »

Мамка му колко истински думи :roll: Просто това е реалноста в Майка България :(
Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

_DK_ написа: Та, къде да ида за риба?
пп: не съм пиян, не употребявам наркотици, не съм скинар, нацист, фашист и така нататък, не симпатизирам на нито една партия, атеист съм- тези неща в моя защита, извинявайте, че ви занимавам с глупости, просто ми писна на кура

На гьола и не се вживявай ,се пак живееш тук :wink: :drinkers:
Andrey_76
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Andrey_76 »

Не знам какво да кажа. Прав си, но бъди оптимист :idea: .
Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

Владко, дай Боже след няколко години да не бъде похарчено и осакатено и твоето поколение и може нещата да потръгнат !
Обнадежди ме! 8)
Не знам защо, но докато размишлявах върху написаното от теб ми хрумна ...., че прасетата имат саамоо няколко не особено приятни дни в годината... най-често през зимния период....обаче през останалото време си живеят ебати и спокойния, доволен и безхаберен живот...в кочината! :x
Не спирай да дерзаеш и да си задаваш въпроси !
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
Аватар
val
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от val »

_DK_, не те познавам но много ми допадаш. Предполагам не само на мен и се питам каде е партията с тези идеи за да гласувам за нея, а не за поредните олигофрени.
Flirtadjiika
новобранец
новобранец

Мнение от Flirtadjiika »

Просто незнам какво да кажа ....подбрани думи и много добра мисъл!Относно държавата-нямам думи ,но и мен ме е яд че имаме красива природа пълна с живот ,обаче рушим всичко за да могът някой да си пълнят гушите!!!И никой не гледа последиците от всичко това!!!!!!!!!
lyubo.h
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от lyubo.h »

Хубаво го каза, колега! :smt023
Saxon
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Saxon »

DK, поздравявам те за написаното, приятелю! Същите мисли ме мъчат от много години, опитвам се да се боря с вятърните мелници, и също като теб, чувам и чета реплики от рода-"Не забравяй къде живееш", " Защо се хабиш, няма оправия в тази държава"....
Оправия ИМА, само трябва ВСИЧКИ да започнем да вършим работата си както трябва, да спазваме законите и да уважаме и обичаме природата!
Никога не пия карал!

Изображение
Аватар
Божидар
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Божидар »

_DK_ написа:......пп: не съм пиян, не употребявам наркотици, не съм скинар, нацист, фашист и така нататък, не симпатизирам на нито една партия, атеист съм- тези неща в моя защита, извинявайте, че ви занимавам с глупости, просто ми писна на кура

На всички ни писна и написаното отговаря на действителността....но какво да се прави НИЙ си избираме Управниците и НИЙ трябва да променин Държавата си ,Друг няма да го направи...това е Действителността!
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Кой каквото и да говори, но какъвто е народа, такава е и държавата. :twisted:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

Нямам коментар... реалност и това е! :D инак готино написано...
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
vasko943
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vasko943 »

Може някой да каже, че съм краен. Но от край време се възхищавам от начина, по който Пиночет прочисти Чили от "прогресивните елементи", които си бяха 24 каратови комуняги. Същите като тези, които в момента разсипват България.
toyo1

Мнение от toyo1 »

С ТВЪРДА РАКА ЕДИНСТВЕННО МОЖЕ ДА СЕ ПОЛУЧИ НЕЩО В БГ (колегата е прав за всичко но не сме като Гърците ЕДИННИ )Мачкан народ на които вечно му ПОДХВЪРЛЯТ ТРОХИ докато си ТЪПЧАТ ТРЕЗОРИТЕ .А НАИ-ЛОШОТО Е ЧЕ ЗА ПАРИ НЯМА ПРЕД НИЩО ДА СЕ СПРЪТ (камо ли за природата)
_DK_
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от _DK_ »

Aaaaa.
Tова последното, за парите- нещо не съм съгласен.
Ако го обвържем с максимата "какъвто е народа, такава е и държавата", виждаме шепа тарикати, издигнали се над обикновените селски интелигенти, прозряли, че докато всеки гледа да прецака другарчето си, някой може да печели от това и те така... :axe:
Заключено

Обратно към “Разни”