Един от последните излети за 2010.....

Модератори: bobopeli, sapuna

Roshav_Doktor
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Един от последните излети за 2010.....

Мнение от Roshav_Doktor »

И така след една седмица уговорки най накрая се решихме и тръгнахме....И къде,къде хайде на Долно Ряхово,но кой на работа,кой къде е докато тръгнем то стана 18:30 пътя ни е 1 час и викаме таман по сомско ще сме там.... :)
Пристигнахме,хвърлихме и посъбрахме малко дърве по навързахме малко поводи и докато си клечим един зверски удар звънеца залепна за пръта засичане,усети се малко борба потегляне на рибата и се откачи,ама какво да се прави,айде тая курбан ще да е :)
И от там едно мълчание ако някой не се спъне в някой спининг звън няма да се чуе :?
И какво да се прави ще вардим масата
Изображение
След това си викам я да видя какво стана с попчетата,а то какво се оказа
Изображение
и се почнаха се едни такива и се целуваме с тях и ги пращам за баба им
Изображение
но баба им така и не дойде айде допихме ракията и ще се спи и сутринта почнаха да се усмихват едни ей такива
Изображение
Изображение
Колегата има много хубав фотоапарат и вика да видим какво правят комшиите Румънци
Изображение
Изображение
Но дойде време да потегляме и ето го крайният резултат
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
И така това е от мен,а сега ТУ-Варна ме зове може би октомври месец ще направим още един излет и това ще ми е...почва учението!
Наслука и Поздрави! :drinkers: :drinkers: :drinkers:
"Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За Вселената все пак не съм сигурен." Алберт Айнщайн
Аватар
danev69
сериозен играч
сериозен играч

Re: Един от последните излети за 2010.....

Мнение от danev69 »

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=1&t=16927 Това,чел ли си го колега :idea:. Не знам защо,ама съм много против прибирането на маломерните сомчета :evil:
човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
okx
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от okx »

Колега, поздрави за улова. Сомето наистина е малко, но ако кутията от цигари е 120мм горе долу си на ръба на закона :):). Белите риби на дъно ли ги ловихте или на силикони?
xt33m33
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от xt33m33 »

Абе кво сте взели да му вдигате гири на човека за 1 сомче... 1 плюс минус се едно.. проблема е от тарашенето на бракониерите... па който е майстор да си хване голямо ида си го вземе ... всеки има право каквото иска а това дали ще го хванат с маломерна риба сие негов проблем ... таралежа е в неговите гащи а не вашите :)
Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Мнение от indalo »

Кви са тия писаници 1+1, дрън, пляс . :twisted: То май само едната рибка е мерна. Абе хора това е срамно, не е да се хвалиш. Хубаво хванали са се, пусни ги да растат. И аз си взимам рибя, ям я, но сома и бялата са риби, които са ценни, и всеки трябва да пуска малките. Освен ако не е перко. Жалко, че е пълно с такива в БГ. То и затова имаме толко риби по реките. Само :ANAL: и :axe: за събирачите на моломерни ценни риби.
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
simo72
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от simo72 »

Доктореее , тва сомче , трябваше да го релиизнеш . Инак , добър излет сте спретнали ! :drinkers:
Върл Shimano фен!
dobrikk
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dobrikk »

Мега зле!
Ко да ти кажа друго. Сичкото е бош лаф.
Ай кат са изучиш пък ше видим.
Аватар
sandista
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от sandista »

Браво , баце ... Бон Апети !
Аватар
dunavski
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dunavski »

xt33m33 написа:Абе кво сте взели да му вдигате гири на човека за 1 сомче... 1 плюс минус се едно.. проблема е от тарашенето на бракониерите... па който е майстор да си хване голямо ида си го вземе ... всеки има право каквото иска а това дали ще го хванат с маломерна риба сие негов проблем ... таралежа е в неговите гащи а не вашите :)
Така мислиш ти и още 150 000 рибари !!!!! И не е чак "всеки има прави квото си иска" има си закони които очевидно ти нямаш намерения да спазваш.

Относно излета ...... колега хубаво сте ги хванали рибите ама не е било особенно смислена постъпка да ги взимаш рибите първо защото са малки и второ така като гледам май ще са над 3-те кг разрешен улов, но по-важното е, че са маломерни !!!!
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation
Изображение
Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от G.Petkov »

Не одобрявам сниманото, но в интерес на обективността взех една линийка и доколкото позволява материала - четири риби са с размери над разрешените от закона, две - очевидно маломерни!
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”