Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

Живи рибки...
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- научил се да хвърля
Живи рибки...
Здравейте,
днес мислим да отидем да извадим малко таранки и да ги пуснем в един 100 литров варел с гьолска вода и вибратор,та питането ми е колко бройки можем да пуснем в 100 литра вода?Причината е,мислим Декември да ходим по р.Янтра за щука пък Декември от къде ще има жива рибка?
Поздрави!
днес мислим да отидем да извадим малко таранки и да ги пуснем в един 100 литров варел с гьолска вода и вибратор,та питането ми е колко бройки можем да пуснем в 100 литра вода?Причината е,мислим Декември да ходим по р.Янтра за щука пък Декември от къде ще има жива рибка?
Поздрави!
"Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За Вселената все пак не съм сигурен." Алберт Айнщайн
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Живи рибки...
[quote="Roshav_Doktor"]Здравейте
100 литров варел с гьолска вода и вибратор

И ловец сам и рибар сам
и на браконерите.........да го ЕВА
и на браконерите.........да го ЕВА
-
- научил се да хвърля
Благодаря за отговора,вибраторът е устройството което внася кислород във водата,не си ли гледал декоративни рибки?kasabov_le написа:Roshav_Doktor написа:Здравейте

Последно промяна от Roshav_Doktor на Съб Сеп 18, 2010 2:35 pm, променено общо 1 път.
"Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За Вселената все пак не съм сигурен." Алберт Айнщайн
-
- вече хвърля и на тежко
точно пък зимата единствената стръв която се продава масово е жива риба
-
- научил се да хвърля
В моя край такива зверове няма сега като замина да уча във Варна ще потърся там трябва да има,но ще трябва и да ги транспортирам а да ги люлея 4 часа във влака!
- Petar Nedev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Tова което внася кислород във водата е " помпичка за въздух" а "вибратор" не е риболовен аксесоар. Впрочем може и риболовен да е
)) да се забавляват женита докато мъжете са за риба. ако няма комшии. а и Декември също има живи рибки. не измират ноември за да се излюпят пак януари. В магазина има целогодишно по от 6 до 12 ст бройката. което прави 6 -12 лв за 100 бр. по малко е от хамалогията. че 100л варел. че "вибратори" те и тенпература искат. взимаш си 20 бр за 2 лв и тръгваш. само щука да има

Да са ти под ръка винаги е одобство решаваш зимаш прътовете грабиш 20 рибета от варела и газ.Като има от каде да си хване рибета и помпа за кислород къв е проблема .А колко можеш да събереш там като броика немога да ти отговоря......... но мисля че броиката ще е около 100 

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Здравей колега,
И аз съм се запасявал преди години с малки каракудки.Много е важно къде е поставен бидона и каква ще бъде температурата на водата.Ако е на хладно място и каракудките са по 7-8 см в този обем можеш да съхраниш не по-малко от 120 бр., а като паднат температурите и повече. Задължително трябва да проверяваш за умрели рибки и по дъното, не само по повърхността, защото водата бързо се разваля от мъртви риби.Наслука.
За шегаджиите ще добавя, че уреда се казва аератор и се използва в акваристиката. Вибратори и помпички със специално предназначение се продават в едни "други" магазини.
И аз съм се запасявал преди години с малки каракудки.Много е важно къде е поставен бидона и каква ще бъде температурата на водата.Ако е на хладно място и каракудките са по 7-8 см в този обем можеш да съхраниш не по-малко от 120 бр., а като паднат температурите и повече. Задължително трябва да проверяваш за умрели рибки и по дъното, не само по повърхността, защото водата бързо се разваля от мъртви риби.Наслука.
За шегаджиите ще добавя, че уреда се казва аератор и се използва в акваристиката. Вибратори и помпички със специално предназначение се продават в едни "други" магазини.
-
- разбира нещата
Ясно какво е -у магазина му викат-вибрационна помпа,ама тва си го биваnedevi30 написа:Tова което внася кислород във водата е " помпичка за въздух" а "вибратор" не е риболовен аксесоар.
тенпература

На къса плувка,в репея...
- Божидар Стойков
- ще става разбирач
На всеки платен язовир в който има щука продават живи рибки а дори и на някои рибарски магазини