Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Писна ми от джетове!
Модератор: dantho.mihov
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Писна ми от джетове!
За пореден път бях на риболов и за пореден път се появиха селяци с джет. Нестига че ми надуха главата ,а накрая го дадоха на една пу..а , която я беше страх да кара навътре ами мина на 10 метра от брега през всички въдици по целия бряг.
По морето въведоха изисквания ,а за затворените водоеми?
Трябва да се бием ли?
По морето въведоха изисквания ,а за затворените водоеми?
Трябва да се бием ли?
Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
-
- сериозен играч
Re: Писна ми от джетове!
Селяците едва ли биха си позволили джетовеAndrey_76 написа:За пореден път бях на риболов и за пореден път се появиха селяци с джет

Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
- enterprise
- вече хвърля и на тежко
положението ще става още по-трагично...нова мутренско-чалгарска мода....затова ще се навираме в платени водоеми -гъз до гъз....че даже в някои от тях има джетове...бях на тракиец скоро-същата история-джетове,чалга ,наркомани,курви ...сега модата е да се надрусаш и напиеш на брега на близкия язовир...
Мне - просто манталитета им е селски ,иначе пари си иматЙордан Марков написа:Селяците едва ли биха си позволили джетовеAndrey_76 написа:За пореден път бях на риболов и за пореден път се появиха селяци с джет

Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Аз пък като троля ми е писнало от рибари по брега!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Колега и аз троля , ама не върху въдиците на колегитеGODzillata написа:Аз пък като троля ми е писнало от рибари по брега!![]()

Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
- ben_lyusien
- вече хвърля и на тежко
ето за това трябва да се забранят лодките навсякаде Защото уж тролим а маи си пазим мрежите пресен пример вчера на Негован големия и вечерта си ги извадиха тоест натролиха
звъняхме кадето трябва но фаида нямаше същото се случва и на Челопечене и на Световраченските дупки

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Колега трябва да ти кажа че ако не сме ние с лодките , полжението ще е трагично. А как ще стане да се забранят лодките , това не съм го виждал никаде по света. Може да трябва разрешително но забрана..........
Трябва да ти кажа че ще намерят начин да си пуснат мрежите и като знаят че няма лодки няма да имат проблеми...
Трябва да ти кажа че ще намерят начин да си пуснат мрежите и като знаят че няма лодки няма да имат проблеми...
- ben_lyusien
- вече хвърля и на тежко
Ок но такива като теб са малко където не бракониерстват тук в София имаме в радиос на 1 км поне 6–7 водоема а риба никаква и наи лошото е че продължават да ги мрежат а вече и по светло
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Да се иска Капитанско право навсякъде .....без миниум за бруто регистър и нещата ще се канонизиратAndrey_76 написа:Колега трябва да ти кажа че ако не сме ние с лодките , полжението ще е трагично. А как ще стане да се забранят лодките , това не съм го виждал никаде по света. Може да трябва разрешително но забрана..........

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
чакаи,чакаи -уж темата беше за джетовете а вие за лодки говорите,не мога да разбера със джетове ли тролите или с какво

- MITKO70
- кандидат преподавател
ben_lyusien написа:Ок но такива като теб са малко където не бракониерстват тук в София имаме в радиос на 1 км поне 6–7 водоема а риба никаква и наи лошото е че продължават да ги мрежат а вече и по светло

Всичко може,но не всеки го можe.

Не можа да разбереш че КОЛКОТО ПО-МАЛКО ЛОДКИ (тролещи) ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ ЗА МРЕЖАРИТЕ .ТЕ ПО ТЪМНО СИ ПУСКАТ И ПО ТЪМНО СИ ВАДЯТben_lyusien написа:Ок но такива като теб са малко където не бракониерстват тук в София имаме в радиос на 1 км поне 6–7 водоема а риба никаква и наи лошото е че продължават да ги мрежат а вече и по светло

- ben_lyusien
- вече хвърля и на тежко
Не можа да разбереш че КОЛКОТО ПО-МАЛКО ЛОДКИ (тролещи) ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ ЗА МРЕЖАРИТЕ
ХА ХА хаиде да не говорим глупости Аз съм за пална забрана и яки проверки дори и нощем пак да видим тогава как ще се мрежи
ХА ХА хаиде да не говорим глупости Аз съм за пална забрана и яки проверки дори и нощем пак да видим тогава как ще се мрежи
Ако и колите ти пречат И ТЯХ ДА ГИ СПРЪТ (защото може да се вози мрежа в багажника) Не става така колега.И АЗ ИСКАМ ДА Е САМО ЛЯТО АМА ...ЯКИ ПРОВЕРКИ НОЩЕМ ......??? С КАКВИ ПАРИ ДА ЗАРЕЖДАТ ? ТЕ ЗА ПРЕЗ ДЕНЯ ЕДВАМ СМОГВАТben_lyusien написа:Не можа да разбереш че КОЛКОТО ПО-МАЛКО ЛОДКИ (тролещи) ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ ЗА МРЕЖАРИТЕ