Писна ми от джетове!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Andrey_76
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Писна ми от джетове!

Мнение от Andrey_76 »

За пореден път бях на риболов и за пореден път се появиха селяци с джет. Нестига че ми надуха главата ,а накрая го дадоха на една пу..а , която я беше страх да кара навътре ами мина на 10 метра от брега през всички въдици по целия бряг.
По морето въведоха изисквания ,а за затворените водоеми?
Трябва да се бием ли?
Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
Йордан Марков
сериозен играч
сериозен играч

Re: Писна ми от джетове!

Мнение от Йордан Марков »

Andrey_76 написа:За пореден път бях на риболов и за пореден път се появиха селяци с джет
Селяците едва ли биха си позволили джетове :smt017
Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
Аватар
enterprise
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от enterprise »

положението ще става още по-трагично...нова мутренско-чалгарска мода....затова ще се навираме в платени водоеми -гъз до гъз....че даже в някои от тях има джетове...бях на тракиец скоро-същата история-джетове,чалга ,наркомани,курви ...сега модата е да се надрусаш и напиеш на брега на близкия язовир...
Аватар
pampasa
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pampasa »

Йордан Марков написа:
Andrey_76 написа:За пореден път бях на риболов и за пореден път се появиха селяци с джет
Селяците едва ли биха си позволили джетове :smt017
Мне - просто манталитета им е селски ,иначе пари си имат :)
Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

Аз пък като троля ми е писнало от рибари по брега! :lol: :lol:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Andrey_76
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Andrey_76 »

GODzillata написа:Аз пък като троля ми е писнало от рибари по брега! :lol: :lol:
Колега и аз троля , ама не върху въдиците на колегите :idea:
Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
Аватар
ben_lyusien
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ben_lyusien »

ето за това трябва да се забранят лодките навсякаде Защото уж тролим а маи си пазим мрежите пресен пример вчера на Негован големия и вечерта си ги извадиха тоест натролиха :D звъняхме кадето трябва но фаида нямаше същото се случва и на Челопечене и на Световраченските дупки
Andrey_76
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Andrey_76 »

Колега трябва да ти кажа че ако не сме ние с лодките , полжението ще е трагично. А как ще стане да се забранят лодките , това не съм го виждал никаде по света. Може да трябва разрешително но забрана..........
Трябва да ти кажа че ще намерят начин да си пуснат мрежите и като знаят че няма лодки няма да имат проблеми...
Аватар
ben_lyusien
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ben_lyusien »

Ок но такива като теб са малко където не бракониерстват тук в София имаме в радиос на 1 км поне 6–7 водоема а риба никаква и наи лошото е че продължават да ги мрежат а вече и по светло
Аватар
Божидар
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Божидар »

Andrey_76 написа:Колега трябва да ти кажа че ако не сме ние с лодките , полжението ще е трагично. А как ще стане да се забранят лодките , това не съм го виждал никаде по света. Може да трябва разрешително но забрана..........
Трябва да ти кажа че ще намерят начин да си пуснат мрежите и като знаят че няма лодки няма да имат проблеми...
Да се иска Капитанско право навсякъде .....без миниум за бруто регистър и нещата ще се канонизират :idea:
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

чакаи,чакаи -уж темата беше за джетовете а вие за лодки говорите,не мога да разбера със джетове ли тролите или с какво
Изображение
Най добрите са тук
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

ben_lyusien написа:Ок но такива като теб са малко където не бракониерстват тук в София имаме в радиос на 1 км поне 6–7 водоема а риба никаква и наи лошото е че продължават да ги мрежат а вече и по светло
:) Колега ,ти софийските дупки/кариери/не ги мисли ,там е разпасана работа ,собственици много ,всеки си прави каквото иска,мрежарят концесионерите и т.н.Не, че трябва да е така ,но това е действителността ,и аз им се нервих на Чепинци ,но файда няма .Друг е и въпроса ,че някой използва тролинга там за да си пази мрежите ,може и да го правят ,но да се слагат всички който тролят под един знаменател,не става :wink: И както казва колегата преди мен ,темата беше за джетовете и тези безумни джедай дето ги ползват :D
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
toyo1

Мнение от toyo1 »

ben_lyusien написа:Ок но такива като теб са малко където не бракониерстват тук в София имаме в радиос на 1 км поне 6–7 водоема а риба никаква и наи лошото е че продължават да ги мрежат а вече и по светло
Не можа да разбереш че КОЛКОТО ПО-МАЛКО ЛОДКИ (тролещи) ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ ЗА МРЕЖАРИТЕ .ТЕ ПО ТЪМНО СИ ПУСКАТ И ПО ТЪМНО СИ ВАДЯТ :finga: И НЕ ГИ ГРЕЕ КАКВИТО И ДА БИЛО ЗАБРАНИ.А за джетовете хората отдавна са го измислили в БЕЛИТЕ ДАРЖАВИ .СПИИД ЗОНИ с коридори в определена част на водоема + проверки за АЛКОХОЛ И НАРКОТИЦИ ( във водата ) А това с капитанското е измислица страшна .(курса е 300лв ) които си е купил лодка ще прежали 300лв и пак ще е същото
Аватар
ben_lyusien
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ben_lyusien »

Не можа да разбереш че КОЛКОТО ПО-МАЛКО ЛОДКИ (тролещи) ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ ЗА МРЕЖАРИТЕ
ХА ХА хаиде да не говорим глупости Аз съм за пална забрана и яки проверки дори и нощем пак да видим тогава как ще се мрежи
toyo1

Мнение от toyo1 »

ben_lyusien написа:Не можа да разбереш че КОЛКОТО ПО-МАЛКО ЛОДКИ (тролещи) ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ ЗА МРЕЖАРИТЕ
ХА ХА хаиде да не говорим глупости Аз съм за пална забрана и яки проверки дори и нощем пак да видим тогава как ще се мрежи
Ако и колите ти пречат И ТЯХ ДА ГИ СПРЪТ (защото може да се вози мрежа в багажника) Не става така колега.И АЗ ИСКАМ ДА Е САМО ЛЯТО АМА ...ЯКИ ПРОВЕРКИ НОЩЕМ ......??? С КАКВИ ПАРИ ДА ЗАРЕЖДАТ ? ТЕ ЗА ПРЕЗ ДЕНЯ ЕДВАМ СМОГВАТ
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”