Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

Питане за 17 фута алуминиева лодка
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
Питане за 17 фута алуминиева лодка
Здравеите колеги ,поради промяна на статута на язовира се принудих да купа нова лодка (17 фута и тежи към 100кг) но никъде не пише до колко коня се препоръчва ? Решил съм да и кача 40кс а в момента е с 15кс и върви много прилично.Пробвах я с MINNKOTA ENDURA 30LB (ел мотор) и върви добре и на 4 скорост а е с 5.Във втoрник ми идва TORQEEDO CRUISE 2.0 \6Hp ел мотор\ и от страна на ЕКОЛОГИЯТА си решавам всички проблеми.Ако има някои колега с подобна лодка (алуминиева над 14 фута ) да сподели ТЪНКОСТИ при поддръжката ? Качвам снимки в snimka.bg ако може някои да ги премести в темата (джипа и лодката са във водата
)профила е toyo1.Мерси предварително

-
- ще става разбирач
Re: Питане за 17 фута алуминиева лодка
Здрасти колега
,за каква промяна на статута става въпрос
, че не съм във час 

Прекрасен кадър. Много се смях. Трябва да забиеш по едно колче на брега и да вържеш двете превозни средства.

Разликата между английските ,руските и българските форуми:
в английския форум задаваш въпрос, отговарят
в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
Здравеите колеги ,днеска направих първия опит с алуминиевата лодка + 6кс ел мотор TorqeedoCruise2.0 и съм ПРЕ ДОВОЛЕН
14км.ч.при вълна направо не ми се вярваше .Возих се дваисетина минути но беше висока вълната и изкарах лодката .(Веднага замерих акомулаторите 2бр тягови DELKO при пускане на лодката показваха напрежение 24,4 волта а след 20мин пълна гас 24,1в. При следващото влизане ще карам 2 часа на средна гас за да засека консумацията че ..............

Вчера влачих с новия ел мотор и алуминиевата лодка и установих че на наи-ниски обороти се движа по-бързо отколкото е нужно (за тролинг) И маи ще се разделям с алуминиевата
Ще направа още няколко опита и ....Качвам снимки във SNIMKA.BG ако може някои да ги премести в темата .Чао и мерси предварително

Разликата между английските ,руските и българските форуми: