Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

яз.Искър 21-22 Септември
яз.Искър 21-22 Септември
Ето и моята скромна тема от едноименният язовир,както обещах.Пристигнахме на язовира рано сутринта във Вторник.Настанихме се на дигата преди Филмовата(ще се ориентирате по снимките).Колегите заложиха 3 въдици за Шаран на царевица на оставените срещу нас шамандури.Аз заложих на живите рибки за стръв(Щипочите,които си носехме,а и на уловени от водоема на директният телескоп,червеноперки и каракудки).На заложените за шаран въдици не се улови нищо.На рибките хванахме 20-тина костура около педяи две сулки,едната 25см.пуснахме веднага след изваждането и,а другата 45см.(аз исках да пуснем и нея,но колегите настояха да задържат,тяхна си работа в правото са си).На пружина излезе 1 каракуда.На плувка само дребни костурчета,червеноперки и каракудки и едно кленче(също пуснато да расте)През ноща имахме много силен удар на попово прасе,вкарано с лодката на около 300 метра на вътре,но за жалост рибата се откачи и неможахме да видим какъв модел е.....Днес около обяд почистихме около бивака и си тръгнахме със смесени чувства от любимият язовир.Това е от мен..........дано да съм ви бил полезен.Поздрави и Наслука.
P.S Сори за снимките,но така и не се научих да ги качвам в темата..............
http://pivolei1.snimka.bg/fishing/yaz-i ... 535906.all
P.S Сори за снимките,но така и не се научих да ги качвам в темата..............
http://pivolei1.snimka.bg/fishing/yaz-i ... 535906.all
-
- ще става разбирач
Re: яз.Искър 21-22 Септември
Ами добре е.Рибка шарена,жалко за силния удар но има и такива моменти.
Ако рибите бяха жени щях да ги ухажвам всеки
ден,ако жените бяха риби нямаше да се
занимавам с глупости а щях постояно да съм за риба.
ден,ако жените бяха риби нямаше да се
занимавам с глупости а щях постояно да съм за риба.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Мерси за снимките колега...........
- Petar Nedev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
за една маломерна сулка толкова снимки. слаб излет! но все пак излет . важно е участието. за излета и загубеното време 6 , за рибата 2 и за снимките 2, за събрания боклук 7 +
- тони котев
- научил се да хвърля
Браво за излета.Това,че няма голяма слука,е аз по добре ли съм като нямям време и за 1но дневен излет.Похвала за боклуците.
- jasonsmith
- разбира нещата
Поредният критик! Не стига че толкова малко репортажи се пускат, винаги ще се намери някой който нещо не му харесва! Човека си е казал че е 45 см, което я прави в нормата, и на снимката се вижда че е! Ако няма какво да казваш - по-добре не го казвай, само дразниш и малкото пускащи репортажи колеги!nedevi30 написа:за една маломерна сулка толкова снимки. слаб излет! но все пак излет . важно е участието. за излета и загубеното време 6 , за рибата 2 и за снимките 2, за събрания боклук 7 +
Иначе колега поздравления за излета, по-добър резултат от моя на Шипочане, само малолерни каракуди, червеноперки, костури! Поздрави и най-вече за боклука, дано всички почнат да правят като нас!

- ignatov78
- ще става разбирач
Хубав излет е станал!

- Ivo_Ivanov
- сериозен играч